nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 mást is szeretnék :unsure: pl. Vauxhall rácsot? :lol: :) :D
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 pl. Vauxhall rácsot? :lol: :) :D N E M :D ja és folyamatban van a hoodprotektorom is... nem túl esztétikus,de a 4esen muszáj :unsure:
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 na azon én is gondolkodtam, de letettem róla...nem csúfítom el a drágámat még jobban :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 na azon én is gondolkodtam, de letettem róla...nem csúfítom el a drágámat még jobban :unsure: nekem muszáj,mert mindig ott járok,és rohadt sok a kavics...városban nekem sem lesz fent nem csúfítod el MÉG JOBBAN? szóval nem is szép :) :D
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 nekem muszáj,mert mindig ott járok,és rohadt sok a kavics...városban nekem sem lesz fent nem csúfítod el MÉG JOBBAN? szóval nem is szép :unsure: :) nem érted a lényeget.....kicsi vagy még :D
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 nem érted a lényeget.....kicsi vagy még :) hiába próbálod menteni a menthetetlent :unsure: :D
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 Most olvasom...2007-ben kb 6 olyan szombat lesz, amikor dolgozni kell ...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 hoodprotector... neee.... HOBi szép!!!!!!!!!!!! keret ügyben ténykedés megkezdve! :unsure: meglátjuk mi lesz!
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 HOBi szép!!!!!!!!!!!! :unsure: :) Szívemből szóltál... :D
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Most olvasom...2007-ben kb 6 olyan szombat lesz, amikor dolgozni kell ... dolgozni....nem ismerem ezt a szót :unsure: szombaton? akkor meg pláne :)
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Na eltünök... anyámék ablakáűt viszem haza az üvegestől!
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 dolgozni....nem ismerem ezt a szót :unsure: szombaton? akkor meg pláne :) ezt mondás nélkül is tudtuk... :D
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Na... ablak nuku... kibosszankodtam magam, de ha már elindultunk Laci fiammal anyumékhoz, ki is mentünk. :unsure: ööö... Endlos ügyében is szóltam a keretek miatt. :)
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 oksa, felesleges lett volna több szálon indítani a dolgot....abból csak a akavr van.ezrté szóltam neked :unsure: Ablakkal mi lett?
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Szaki a megbeszélt időben nem volt sehol, a kedves lánya meg nem tudta hol van, így holnap délelőtt 10-re ismét megyek.
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 Szaki a megbeszélt időben nem volt sehol, a kedves lánya meg nem tudta hol van, így holnap délelőtt 10-re ismét megyek. Csípem az ilyet... :unsure:
Kiscsávó Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 hát még én... :unsure: Sziasztok! Mackó lenne egy kérdésem! anyósodék csákánnyal tisztítják az üveget? .......................... amit eredetileg ide írtam azt kitöröltem mert másokat megbántottam vele és mégegyszer bocsánatot szeretnék kérni! BOCSÁNAT!
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Sziasztok! Mackó lenne egy kérdésem! anyósodék csákánnyal tisztítják az üveget? nyuszi és ............ nálad? az is fontos 1 nyaraláshoz! ezt meg sem hallottam :unsure: :) :D
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Szeva! Nem csákány, és nem anyós... anyumék... és a szél rendezte az én hibámból! :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Csak cicceltem! ok,csak most nem vagyok vicces kedvemben :unsure: bocsi jobb is ha megyek és kicsit lehűtöm magam sok alkohollal jó éjt mindenkinek
Kiscsávó Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 ok,csak most nem vagyok vicces kedvemben :unsure: bocsi jobb is ha megyek és kicsit lehűtöm magam sok alkohollal jó éjt mindenkinek Bocs csak poénnak szántam, neharagudjatok azt hiszem én is kikapcsolom magam sziasztok!
Vascona Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Srácok! Jó éjt! :D Mantás fehérvári kollegám nevében is köszönjük az éjszakai jókívánságokat! És a kollegalitás elvén alapulva bátran megjegyezhetem,hogy sajnos nekünk sokkal hosszabb lesz az éjszakánk mint nektek! :unsure: Viszont egy szép dolog mégis van! Ti ingyen csináljátok,viszont nekünk fizetnek azért hogy alszunk! :) :D :lol: Ugye Sanyi? Nektek is nagyon jó éjszakát!
Recommended Posts