adorjant Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Pontosan! LÁtom pihent vagy te is! :) és még csak most indul az éjszaka :unsure: úgyhogy el is köszönök,irány a város! jó éjt minden erre tévedő kollégának
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Jó éjt! Én is elköszönök... de én fáradt vagyok... pápá
Vascona Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Én meg csak most kezdek punnyadni. Ne punnyadjon kollega! Nekünk még messzi van a reggel! :unsure: Egyébiránt meg együtt érzek veled,de pszt! El ne mondd senkinek :)
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 Na akkor a témához kapcsolódóan majd lefényképezem a koptatnivalót :) :D Tamás!Te meg merre csavarogsz éjnek idején??? :unsure: Majd adok én neked!Bosszúból ma én megyek :lol:
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Na akkor a témához kapcsolódóan majd lefényképezem a koptatnivalót :) :D Tamás!Te meg merre csavarogsz éjnek idején??? :unsure: Majd adok én neked!Bosszúból ma én megyek :lol: mintha nem tudnád merre jártam :D
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 mintha nem tudnád merre jártam :) annyira nem lehettett nagy buli, ha már melóhelyen vagy :D Nem tudsz aludni???? De amúgy este tényleg megyek. a 100 tagú cigányzenekar lesz a főtéren :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 annyira nem lehettett nagy buli, ha már melóhelyen vagy :D Nem tudsz aludni???? De amúgy este tényleg megyek. a 100 tagú cigányzenekar lesz a főtéren :unsure: öööö elég későn feküdtem le,többet nem mondok :) estét meg egyezethetnénk :D már ha nem csajbuli jellegű lesz a dolog :lol:
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 öööö elég későn feküdtem le,többet nem mondok :) estét meg egyezethetnénk :lol: már ha nem csajbuli jellegű lesz a dolog :D de csajbuli! Srácok!Mit kell vinnem Horvátországba? :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Magadat, meg a kis pénzecskédet. Ja, meg az utasaidat se felejtsd otthon! :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Magadat, meg a kis pénzecskédet. Ja, meg az utasaidat se felejtsd otthon! :) ja és el ne felejtse,hogy kocsival mennek :unsure:
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 Magadat, meg a kis pénzecskédet. Ja, meg az utasaidat se felejtsd otthon! :unsure: Na jóóóóóóóóóó, de amúgy.....valami fontos tudnivaló?
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Na jóóóóóóóóóó, de amúgy.....valami fontos tudnivaló? térkép :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Az odavezető út ismerete elég fontos tudnivaló. Egyre jár az agyunk Tomi! :unsure: Egy a lényeg főnökasszony: odaméssz, oszt' jól érzed magad. Annyira, hogy haza se akarj jönni.
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Az odavezető út ismerete elég fontos tudnivaló. Egyre jár az agyunk Tomi! :D Egy a lényeg főnökasszony: odaméssz, oszt' jól érzed magad. Annyira, hogy haza se akarj jönni. :lol: :D :) ööööö azért csak jó lenne ha hazajönne..... :unsure: :)
Korzika Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 de csajbuli! Srácok!Mit kell vinnem Horvátországba? :unsure: Érvényes útlevelet! :) Én egyszer régebben mikor románba jártam ki tankolni úgy jártam,hogy végig álltam a sort ,mikor én következtem akkor felnyittatta a határőr velem a csomitartót,ott volt eldugva a gyerek karácsonyi ajándéka,hogy meg ne találja a lakásban.Na nem baj mondta a határőr haverom,hogy rakjam oda be valamelyik irodába amíg kimegyek románba,jó ok.Utána elviszi az útlevelelünket pecsetélni és 1 perc mulva jön vissza vigyorogva és nevetve közli,hogy 1 hete lejárt az utlevele a feleségemnek így ő nem léphet ki!Persze az egész határátkelő rajtunk röhögött. Ezek után már aznap nem volt kedvem kimenni tankolni még egyszer sorba állni stb...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Jó reggelt! Nyuszi! Én nem tudok segíteni ilyen téren... rég jártam külföldön. :unsure:
nyuszifül Elküldve Augusztus17, 2006 Szerző Elküldve Augusztus17, 2006 hmmm, akkor azt hiszem beszerzek egy tetőboxot a ruháinknak :unsure: :)
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 hmmm, akkor azt hiszem beszerzek egy tetőboxot a ruháinknak :unsure: :) akkor elég költséges lesz a nyaralás :D
Korzika Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 hmmm, akkor azt hiszem beszerzek egy tetőboxot a ruháinknak :unsure: :) Vagy utánfutót! :D
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Egyre olcsóbb megoldások! :D tetőbox--- csomagtartó is kell hozzá. :unsure: utánfutó---- vonóhorog... :)
adorjant Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Egyre olcsóbb megoldások! :D tetőbox--- csomagtartó is kell hozzá. :unsure: utánfutó---- vonóhorog... :) Luxuskormány,luxuskormány!
Korzika Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Beépített sminktükör a vezetőnek és az összes utasnak is külön a fejtámlákba építve!
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Beépített sminktükör a vezetőnek és az összes utasnak is külön a fejtámlákba építve! a vekiben már elől megvan, mindkét oldalon, és világítással! :unsure: Akkor ez a luxus jele?
Recommended Posts