mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Jut eszembe... ki, hogy áll akkor BW terén? mert tegnap hívott I_S, és ők pl. nem jönnek... :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Jut eszembe... ki, hogy áll akkor BW terén? mert tegnap hívott I_S, és ők pl. nem jönnek... :unsure: nekem sajnos egyre valószínűtlenebb :)
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Elküldve Augusztus15, 2006 nekem sajnos egyre valószínűtlenebb :unsure: Nekem is, mivl én épp akkor jövök haza.....
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Nekem is, mivl én épp akkor jövök haza..... akkor pont jó lenne,non-stop kirándulás :unsure: bár tudom,mostmár lesz fontosabb :)
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Elküldve Augusztus15, 2006 Épp ez az, mostmár semit sem szabad... :unsure: Elmegyünk délután csempét nézni??? :)
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Épp ez az, mostmár semit sem szabad... :unsure: Elmegyünk délután csempét nézni??? :) felőlem :D bár ha veszünk vmi nehezet,és cipekednem kell,az már feláras szolgáltatás :lol:
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Elküldve Augusztus15, 2006 felőlem :) bár ha veszünk vmi nehezet,és cipekednem kell,az már feláras szolgáltatás :D :unsure: :) :D Pedig vezetni is neked kéne.... :lol: :D
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 :unsure: :) :D Pedig vezetni is neked kéne.... :lol: :D jó pénzért bármit :)
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Elküldve Augusztus15, 2006 jó pénzért bármit :unsure: Oks, választhatsz, vagy vezetsz, és cipekedsz, vagy nem kapsz......vacsorát :D :)
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Oks, választhatsz, vagy vezetsz, és cipekedsz, vagy nem kapsz......vacsorát :D :D azt hiszem megleszek vacsora nélkül :) :lol: meg nem úgy volt hogy......tudod :D és ha esetleg mégis vezetnék és cipekednék,akkor mit kapok? :unsure: :)
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Elküldve Augusztus15, 2006 Bocs a vacsora szót elfelejtettem idézőjelbe tenni :D :) Tőlem mehetünk a tüzépről hazafelé, de.....7-re a lakásnál kell lenni, és ne aggódj, nem vezsek semmit :unsure: Srácok, arra gondoltam együtt elmehetnénk valahová majd kirándulnui ősszel
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Bocs a vacsora szót elfelejtettem idézőjelbe tenni :D :lol: Tőlem mehetünk a tüzépről hazafelé, de.....7-re a lakásnál kell lenni, és ne aggódj, nem vezsek semmit :) Srácok, arra gondoltam együtt elmehetnénk valahová majd kirándulnui ősszel idézőjelbe? hmmmm és az mit takar? :unsure: tüzépre akkor mégis megyünk? :D mert reggel még más volt az álláspont. de akkor írd már le priviben,hogy lesz a délutáni prg. őszi kirándulásban maximálisan benne vagyok :D akár egy,akár több napos :)
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Elküldve Augusztus15, 2006 vagy süssünk szalonnát a kertben...megint :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 vagy süssünk szalonnát a kertben...megint :lol: grillezést szándékosan nem említed? :unsure: :) :D én benne vagyok a sütögetsében :D
nyuszifül Elküldve Augusztus15, 2006 Szerző Elküldve Augusztus15, 2006 Éppen lehetne grillezni, ha működne a grillező :unsure: de a pótalkatrészek hiánya azt hiszem....befolyásolja :) Nekem a 19-e akkor jó, csak ha a koncert elmarad.20-án max a felvonulás után....marad a 18 esetleg...vagy ha visszajöttem....az jóóó sokára lesz :D
adorjant Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 grillezést szándékosan nem említed? :unsure: :) :D én benne vagyok a sütögetsében :lol: várjuk a többiek véleményét.nekem végülis tökmindegy
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Nékem is mindegy. :) A grillező terén meg szakértő kollégámtól kértem tanácsot, aki felhomályostott, hogy pótalkatrészek nélkül is rossz a grillező... túl nagy az alsó rács köze... azon kellett volna maradjon az összes szenecske... szinte... :unsure:
Gelko Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 hát ha mi lennénk rajta tuti parádés lenne :) Tényleg Gelkoca jössz? nem :unsure:
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Hosszas tötymörgés után megírtam az autónk történetét a mai napig... persze a word az ucsó pillanatban fagyott le, de szerncsére 1 mondat veszett csak el az autómatikus mentésnek hála. :unsure: Szóval... küldöm Szabot-nak!
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 A nyuszi ruhája már sárga, a mackóé azt hiszem piros :D Majdnem igazad van! :D Szakközépben az egyik komám nyulakat tenyésztett, és sunyiban ott bagózott, hogy a szülei ne tudják meg, és azzal piszkáltuk, hogy Magyarországon ő tenyészti egyefül a sárga nyulakat. Viszont az én mackóm nem piros, hanem kék! :) Amikor mennydörög, érdemes áramtalanítani... és olyankor hát.... nem is tudom, hogyan fejezzem ki.... :unsure: :) Hogyan fejezd ki? Olyan, mintha itt lennének a hoszú téli esték, vagy a régi idők, amikor még nem volt hétfőn TV adás, és szüleink ráértek este "társasjátékozni". :D Hosszas tötymörgés után megírtam az autónk történetét a mai napig... persze a word az ucsó pillanatban fagyott le, de szerncsére 1 mondat veszett csak el az autómatikus mentésnek hála. :lol: Szóval... küldöm Szabot-nak! Nekem meg összeomlott a Windows (most is másik gépnél vagyok) Úgyhogy a héten tuti nem külföm el..
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 csatoltam pár képet... 3,7 mega lett a levél... remélem elviseli Tomi postája. :unsure:
Korzika Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Én szeretnék menni a BW-re,egy napra ami mondjuk szombat lenne vagy péntek csak még nem tudom hogy dolgozom szeptemberben így biztosat sem tudok mondani.
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 Lajos! jó lenne ha tudnál jönni, erősíteni a csapatot! :unsure: De a hétvégi felvomulás-tüzijáték bulira is összejöhetnénk minél többen
Korzika Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 20-án valszeg strandolni megyünk a családdal valahová,kihasználjuk a jó időt.Ki tudja lesz-e még ilyen meleg a nyáron.Este meg már nem jó,mert asszonykám éjszakás és én maradok otthon a lánykával.
Vascona Elküldve Augusztus16, 2006 Elküldve Augusztus16, 2006 Jó is annak aki ebben az időben aludhat! :unsure: Nekem viszont lesz sok éjszakai pótlékom! :) Na izé,arra a vasárnapi jöjjünk össze,nézzünk tüzijátékot, partyra én is szeretnék ám megjelenni! Meg bemutatnék nektek valakit,aki kiérdemelte hogy előrébb legyen mint az ascona :D Szóval tudtok valami konkrétumot már? Sanyi,én hívtalak nemrég,gondoltam megzavarom az éjszakai munkakedvedet :lol: :D Céges telefon volt,ne hívd!
Recommended Posts