mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 ha 3-an 4-3n összejövünk egy ótóba, akkor nem olyan sok pénz.
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 ha 3-an 4-3n összejövünk egy ótóba, akkor nem olyan sok pénz. úgy persze,de tudod,említettem régebben,hogy én egyedül,vagy rajtam kívűl 1 emberrel szeretek elmenni ilyesmire :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 káárr.... én már csak ilyen kis bolond vagyok :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 hétvégén meg akartam nézni a pollenszűrőmet,de lövésem sincs hol lehet,a kézikönyvben meg csak a cseréjét említik,de egy szó nincs arról,hol találjuk :unsure: azért érdekes,este az esőben mentem egy kört a városban,és akkor meg nem párásodott egyáltalán...
nyuszifül Elküldve Augusztus14, 2006 Szerző Elküldve Augusztus14, 2006 Miért nem kérdezel, ha nem tudzs valamit???? :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Miért nem kérdezel, ha nem tudzs valamit???? :unsure: azt hittem,nem lesz kérdéses megnézni... elég sokat buheráltam már,nem gondoltam hogy egy pollenszűrő nehézséget fog okozni :)
nyuszifül Elküldve Augusztus14, 2006 Szerző Elküldve Augusztus14, 2006 azt hittem,nem lesz kérdéses megnézni... elég sokat buheráltam már,nem gondoltam hogy egy pollenszűrő nehézséget fog okozni :) Ezek szerint mégis... :D azaz mégsem eleget :lol: szakad az esőőőőőőőőőőőőőőő, juhééééééééééééé :unsure:
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Ezek szerint mégis... :D azaz mégsem eleget :) szakad az esőőőőőőőőőőőőőőő, juhééééééééééééé :lol: deeeeee :) tudod: régen szerény voltam,most már tökéletes :D esőő..már nem is mondok semmit :unsure: (mailt nem nézegecc? :D )
nyuszifül Elküldve Augusztus14, 2006 Szerző Elküldve Augusztus14, 2006 deeeeee :lol: tudod: régen szerény voltam,most már tökéletes :D esőő..már nem is mondok semmit :unsure: (mailt nem nézegecc? :) ) Tökéletes????? :) :D Mit nem tezs egy hétvége.... :D De nézegetem, de nem kaptam semmit még az előbb..
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Tökéletes????? :unsure: :) Mit nem tezs egy hétvége.... :lol: :D
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Nyuszi! Te örülsz az esőnek? :unsure:
nyuszifül Elküldve Augusztus14, 2006 Szerző Elküldve Augusztus14, 2006 Nyuszi! Te örülsz az esőnek? :) Persze, mert akkor nem bánkódok azon, hogy a lakásban rostokollva kell az időmet tölteni, ahelytt hogy a szabadban lennék...de ha esik az eső, úgysem tudok mást csinálni, mint a benti teendőimet elvégezni. :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Nyuszi, ti Tamással már néha tényleg olyanok vagytok, mint Hagáék, ami jó! :unsure: Csak az a bibi, hogy ilyenkor eszembe jut, hogy velük vajon mi lehet? Nagyon eltűntek... Hiányoznak.
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Nyuszi, ti Tamással már néha tényleg olyanok vagytok, mint Hagáék, ami jó! :unsure: Csak az a bibi, hogy ilyenkor eszembe jut, hogy velük vajon mi lehet? Nagyon eltűntek... Hiányoznak. csókolom,én Tamásról van szó? :) mert Hagáék milyenek? nem ismerem őket
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Igen, te Tamás! :unsure: Marha jó fejek, állandóan itt voltak régen, és egymással is úgy csicserektek itt, mint ti. És ez a szomorú, hogy nem ismered őket, mert ez tényleg azt jelenti, hogy rég voltak itt. Egyébként Hagalexről és Turnerről van szó.
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 én még elég friss hús vagyok ám itt :) hmm,azt nem tudom mi hogy csicsergünk,sztem még ugyanis csínján bánunk a szavakkal,itt a fórum keretein belül :unsure:
nyuszifül Elküldve Augusztus14, 2006 Szerző Elküldve Augusztus14, 2006 Miről van itten szó? kérem szépen???? :) A hitelkérelem kitöltésést feladtam....ezek idióták.... :unsure: Menjünk világgá
Vascona Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Jó estét mindenkinek! Hétvégén úgy néz ki megyek haza Debrecenbe....mamával :D Szegénykém még sosem látta a debreceni virágkarnevált,úgyhogy gondoltam ha most nem,egy év múlva már késő lesz :unsure: Sanyim,nekem van 4 db felnire szerelt füstölhető gumim,abból legalább kettőt elviszek a BW-re,a másik kettő akkor is tied lesz,és akkor is el fogod füstölni,és én akkor is fel fogom venni! :) Nyuszi,nagyon jó a hozzáállásod! :lol: így tovább! Kell az eső is ahhoz hogy rájöjj,mit kell csinálnod.... A hitelkérelmeddel sem lesz semmi probléma....
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Elment a teljes napom arra, hogy Ildit fogorvostól fogorvosig vigyem... szbin van, nem az ő körzete, helyettesít, saját beteg előlre... ja, menjen röntgenre, 1 hét múlva vissza... kapják be, ekkora f.szok a fogorvosok? (Persze ezek után várnák a borítékot! ) Este még lehet teszünk egy próbát az ügyeleten... :unsure: :)
Kiscsávó Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Csokolom mindenkinek! Mi van, Dr. nyuszi az üstben, már a lakás avatóról beszéltek? Sanyi készen van már a kocsid, ennyire sok extra lesz benne? ABS, ASR -stb. Sajna én 20-án dolgozom az éven kimarad a karnevál, tavaly voltunk a családdal szép volt! Maci szép az Angel eye-d, az nem jó ha már az embernek a fogorvoshoz kell mennie! remélem csak 1 tömés?!
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Hát, ha a tervezet összejön, akkor lehet. Az a terv, hogy BMW fékeket rakok alá, a lyukosztás miatt, és ha már a tárcsák alatta vannak, akkor lehet, hogy az elektronikát is meg kellene játszani (kicsit meghekkelve, amit Roli javasolt). Ami persze nyáron állandóan ki lenne kapcsolva! :unsure: De télen egy faros autónál kifejezetten előnyös lenne az ASR.
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus15, 2006 Elküldve Augusztus15, 2006 BMW fékek, fékelektronika; azt mondtad, hogy az ABS elektronikát meglehet úgy machinálni, hogy választható legyen, melyik tengelyt fékezze. Ergo: ha az elsőt blokkoltatom, akkor gumit égetek, ha pedig szlalomozok akkor a hátsót, és olyan, mintha kézifékeznék, így gyorsabb a visszaváltás kanyarban. Szóval ha ezt össze lehetne hozni, akkor kemény lenne a verda! :unsure: De hogyhogy ily késői órákban is itt vagy? Csak nem szintén meló? :) Ma nemigen leszek egyébként. Összeomlott a Windowsom, és ahogy magam ismerem, tuti lusta leszek újrarakni egész nap...
Recommended Posts