Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Ja, én a szeptembert Debrecenre értettem, nem a BW-re. A BW-re mindenképp le kell tolnom a pofám (valahogy). Túl sok mindenkinek ígértem már, és már unom, hogy állandóan segget csinálok a számból. Szóval egy szombatra ledörrenek, és mostmár tényleg felrakom a kormányom. Szóval Gelko, gyere te is!!! :unsure:
Gelko Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Ja, én a szeptembert Debrecenre értettem, nem a BW-re. A BW-re mindenképp le kell tolnom a pofám (valahogy). Túl sok mindenkinek ígértem már, és már unom, hogy állandóan segget csinálok a számból. Szóval egy szombatra ledörrenek, és mostmár tényleg felrakom a kormányom. Szóval Gelko, gyere te is!!! :D én ott leszek tuti...addig is gyakorold a manta táncoltatást nehogy beégj :) :unsure: :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Á, ott nem lesz semmi tánc, nem azért megyek le. Ezeket a gumikat se tánccal koptattam el, csak simán kanyarodásokkor, és körforgalmakban. Tehetek én arról, hogy állandóan kiliccsel előre akar menni? (Pszt, megsúgom, tehetek. :unsure:)
Gelko Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Á, ott nem lesz semmi tánc, nem azért megyek le. Ezeket a gumikat se tánccal koptattam el, csak simán kanyarodásokkor, és körforgalmakban. Tehetek én arról, hogy állandóan kiliccsel előre akar menni? (Pszt, megsúgom, tehetek. :)) attól még :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Attól még??? Csak nem be szeretnél ülni mellém? Dehát Kecsón már Mantáztál. :unsure: Pörgés meg nem lesz. Gondolom hely sincs nagyon hozzá, meg a kempingben idegzet se. Ráadásul sajnálom a gumit is. Átalakításig nem akarok másikat feltenni (persze muszáj lesz, már látom).
Gelko Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Attól még??? Csak nem be szeretnél ülni mellém? Dehát Kecsón már Mantáztál. :unsure: Pörgés meg nem lesz. Gondolom hely sincs nagyon hozzá, meg a kempingben idegzet se. Ráadásul sajnálom a gumit is. Átalakításig nem akarok másikat feltenni (persze muszály lesz, már látom). lesz gumifüstölés a CBA parkolóban de helyes h nem gyilkolod :)
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Elküldve Augusztus13, 2006 Helyes, nem helyes... Lóg a bele még mindíg. Az meg nem hiányzik, hogy a computer véletlen nekikoccoljon valaminek, aztán beadja a kulcsot.
Vascona Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Helyes, nem helyes... Lóg a bele még mindíg. Az meg nem hiányzik, hogy a computer véletlen nekikoccoljon valaminek, aztán beadja a kulcsot. Miért Sanyi,hol van jelenleg az ECU-d? Nem találtál neki helyet? Örülök neki hogy jössz! Ha nem is táncoltok,hidd el lesz aki nem bírja majd megállni! :) Várom is! :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Hogy hol van? Nos, az ECU az akkumulátor és a jobb torony között fityeg, a gyújtásszabályzó doboz a bal torony környékén, a harmadik, ami nem tudom, micsoda meg valahol a motortérben van elbújva. Helye van mindnek, csak ahhoz ki kell lyukasztani a tűzfalat. De egyszer csak ki lesz csempészve a szakító cimbora melóhelyéről. Arra várok.
Vascona Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 a harmadik, ami nem tudom, micsoda meg valahol a motortérben van elbújva. Vagy ABS computer,amit kizártnak tartok ilyen idős autónál,vagy pedig központi zár vezérlő,az már inkább előfordulhat...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 A központi zár nem lehetetlen, mert a Rekiben volt olyan, viszont az ABS, ASR, ABC meg ÁCS tényleg ki vannak zárva.
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Valaki hozna a BW-re 4x100 osztású felnire szerelt 13-as gummákat koptatni a Sanyinak? :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 A végén még olyan lesz az egész, mint Bandinak (Bad Bone, ha valaki így ismerné) a Manta talin. Járta a sátrakat, és az autókat, és pótkerekeket vadászott. Díjjat is kapott érte, ő durantotta el a legtöbb gumit. De mint mondottam, most még nem játszok effélét.
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 A végén még olyan lesz az egész, mint Bandinak (Bad Bone, ha valaki így ismerné) a Manta talin. Járta a sátrakat, és az autókat, és pótkerekeket vadászott. Díjjat is kapott érte, ő durantotta el a legtöbb gumit. De mint mondottam, most még nem játszok effélét. Kábelkötegelő van nálam mindig, szóval tudjuk rögzíteni a lötyögő dolgokat is! :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Mackó a megoldások embere! :unsure:
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Mackó a megoldások embere! :) Ugye-ugye! :unsure: Csak egy szavadba kerül, és meg tudjuk oldani. :D
nyuszifül Elküldve Augusztus14, 2006 Szerző Elküldve Augusztus14, 2006 Jó reggelt, jó reggelt.... Ma valahogy a szokásosnál is mélabúsabb vagyok....semmi nem jó, semmi nem szép.... :unsure: Sanyi azért nem a BW-n koptatja a gumikat, mert azt ígérte nekünk fog itt helyben bemutatót tartani....oda tartogatja az erejüket :)
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Helyi bulihoz lehet felajánlok egy 4x100, de 14-es téligarnitúrát.... No Name gumik, iszonyatosan búgtak, örültem, hogy a nyári kerekek mentek fel. Ezek cserélve lesznek úgyis. :unsure:
Gelko Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Helyi bulihoz lehet felajánlok egy 4x100, de 14-es téligarnitúrát.... No Name gumik, iszonyatosan búgtak, örültem, hogy a nyári kerekek mentek fel. Ezek cserélve lesznek úgyis. :unsure: Macko a Caravanra nem teszel BW-en matrinyát ? jóóól néznek ki :)
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Macko a Caravanra nem teszel BW-en matrinyát ? jóóól néznek ki :unsure: Hát... tennék... csak én most azt már nem tudom megfinanszírozni. Meg miként kerülne a kocsira?
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Sziasztok! végre ismét süt a NAP!!!!!! :) nekem is van 14es téligumim,amik várják sorsuk beteljesedését :D anno még az előző autómmal igen sokat koptattam rajtuk,van is róla egy öööööö "szép" videó :unsure: csak kérdés szintjén,kertipartiva kapcsolatban van vmi fejlemény?
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 Kertiparti... jelentkezők? JELEN :unsure:
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 JELEN :) elég karcsú :unsure: létszám. :D nekem is lenne kérdésem... igaz, múlt héten is kérdeztem... Lurdy-hoz valaki a héten?
adorjant Elküldve Augusztus14, 2006 Elküldve Augusztus14, 2006 elég karcsú :unsure: létszám. :lol: nekem is lenne kérdésem... igaz, múlt héten is kérdeztem... Lurdy-hoz valaki a héten? kevés,de elindult :) Lurdy...részemről tuti nem...kéne pénz :D de ősszel biztos lesz módom rá,hogy felnézzek,kíváncsi vagyok milyen
Recommended Posts