Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Persze, persze, értjük mi... Én sem kívánom. Annyira. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 annyira nem, mintha 2x annyira... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Persze, persze, értjük mi... Én sem kívánom. Annyira. :D :unsure: :) Akkor jóóóóóó :lol: Annyira én sem nem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Épp konyakmeggyet eszegetek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én meg most estem túl a töltött dagadón. Isteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én meg most estem túl a töltött dagadón. Isteni! Te csináltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Hát én is dagadok... meg töltve is vagyok... remélem engem senki nem akar felfalni... pláne nem elevenen Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Hát én is dagadok... meg töltve is vagyok... remélem engem senki nem akar felfalni... pláne nem elevenen :) :D Én most meg sem szólalok :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Te csináltad? Én? Ugyan! Én még a zacskós levest is képes vagyok elb@szni. Erzsike néni hívott meg, az albérlőtársam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Én? Ugyan! Én még a zacskós levest is képes vagyok elb@szni. Erzsike néni hívott meg, az albérlőtársam. Asszem nekem is kell majd a szomszédba egy Erzsike néni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 :) :D Én most meg sem szólalok :unsure: :lol: Nyuszi fő az üstben, üstben forrdogálva... :) Énekeljetek velem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Nyuszi fő az üstben, üstben forrdogálva... :) :unsure: Már megint kezditek??? Gelko is mindig meg akar Főzni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Sanyi! Gyanús nekem az a néni... hány éves? 20? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Sanyi! Gyanús nekem az a néni... hány éves? 20? :lol: :unsure: :) Akkor Sanyit jól megfőzte... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Hatvanegynehány, úgyhogy nem az esetem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Sanyi! Vén tyúk jól kapar... állítólag. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Azt nem tudom, nem is érdekel, de hogy jól főz, az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Azt nem tudom, nem is érdekel, de hogy jól főz, az biztos. :unsure: :) A férfiakhoz a hasukon keresztül vezet az út------mondják a nagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Akkor nekem egy sörfőző csajszi van rendelve a magasságostól. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Például ilyet???? :unsure: http://www.sorlap.hu/modules.php?name=copp...com&cat=0&pos=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Meddig kutattál utána Nyuszi? :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Például ilyet???? :) http://www.sorlap.hu/modules.php?name=copp...com&cat=0&pos=0 Pl. Nem semmi! De ezen szerintem extra felszerelés a pohártartó. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Meddig kutattál utána Nyuszi? :unsure: :) :D Alig...keresésben mindig jó voltam :lol: És Sanyiért bármeddig....kutattam volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Például ilyet???? :unsure: http://www.sorlap.hu/modules.php?name=copp...com&cat=0&pos=0 szerény véleményem szerint ezen a képen a sör a legszebb... a csaj.......igen felejtős Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts