nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Elküldve Augusztus11, 2006 És mondd, a fejedben már be van rendezve a ház? Azaz tudod, hogy mi milyen színű, formájú lesz és hol, milyen bútor lesz? Nagyjából igen, de sajnos a pénz szűken áll rendelkezésre...szóval azt hiszem a berendezés az híjján lesz csak meg...inkább a felújításra költök, aztán meg egy szobát berendezek, és kész :unsure: majd ültök a földre :)
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Nagyjából igen, de sajnos a pénz szűken áll rendelkezésre...szóval azt hiszem a berendezés az híjján lesz csak meg...inkább a felújításra költök, aztán meg egy szobát berendezek, és kész :unsure: majd ültök a földre :D ehhez képest lehet ma már csempe-rengeteggel térsz haza :)
szabot Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 majd ültök a földre :unsure: Majd viszünk bontott Opel üléseket! :)
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Elküldve Augusztus11, 2006 Majd viszünk bontott Opel üléseket! :) Hmmmm, okééééééééééééé :D ehhez képest lehet ma már csempe-rengeteggel térsz haza :unsure: Nem, nem, nehéz eset vagyok...ilyen téren is
szabot Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Épp kiccsikó bemutatkozását olvasom (immáron nem a szerkesztőből) és mit olvasok? "...elég sokat voltam a Debreceni fórumon, Nyuszifülnek köszönhetően becsatlakoztam a beszélgetésbe..." Nem, nem, nehéz eset vagyok...ilyen téren is Ezt hogy érted?
adorjant Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Nem, nem, nehéz eset vagyok...ilyen téren is kihívás :unsure:
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Elküldve Augusztus11, 2006 Épp kiccsikó bemutatkozását olvasom (immáron nem a szerkesztőből) és mit olvasok? "...elég sokat voltam a Debreceni fórumon, Nyuszifülnek köszönhetően becsatlakoztam a beszélgetésbe..." Ezt hogy érted? Hmmm :unsure: Nos igen, fiygelek mkire, aki csak feltűnik itt... Úgy értem, hogy a múltkori felújításnál is....sokat válogattam...mert nem mindegy mit rakok le"egy életre"
Gelko Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Nyuszi én lehet h tudok majd adni neked pár bútort -szekrénysor,ülőgarnitúra stb....csak el kell juttatni majd hozzátok -de az is megoldható... ha majd esedékes akkor szólok :unsure:
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Majd viszünk bontott Opel üléseket! :D Nekem van két használaton kívüli Manta ülésem!!! :unsure: Házavatóra akkor viszem őket magammal. SzaboT, a rábeszélésről meg annyit, hogy ki is igérgetett kinek belépési határidőt tavaly télen??? :) Egyébként múlthét péntek óta használom az autót, és azóta az újszerű hátsó gumik a kopásjelzőig koptak. Szóval tényleg jó játék a Manta! :lol: :D :)
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Elküldve Augusztus11, 2006 Gelkoca!Ez komoly??? :) Sanyi, azért hagyjál gumit, amivel le tudsz majd jönni :unsure:
Gelko Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Nekem van két használaton kívüli Manta ülésem!!! :unsure: és nem is mondtad ? :D Gelkoca!Ez komoly??? :) van egy lakás mit árulok,és szinte mindenki bútor nélkül akarja megvenni, a külföldi tulaj meg nem tud mit kezdeni vele....saját részre elraknám csak nemtom tárolni....de ez akkor derül ki ha vki elviszi a lakást
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Elküldve Augusztus11, 2006 van egy lakás mit árulok,és szinte mindenki bútor nélkül akarja megvenni, a külföldi tulaj meg nem tud mit kezdeni vele....saját részre elraknám csak nemtom tárolni....de ez akkor derül ki ha vki elviszi a lakást Értem, akkor nálam tárolod, hogy amikor jössz, be legyen rendezve a szobád??? :) :unsure: oké :D
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 és nem is mondtad ? :unsure: Nem volt értelme mondani, mert nem Recaro, hanem a gyári. Tehát semmi oldal- és háttartás. Amúgy persze kényelmes, de csapatni jobb a Recaroban. Ja, és a rögzítőkeret le lesz majd róla nyesve, mert azzal lesz beépítve az én Recarom. Tehát jó, meg újszerű, meg minden, de van ezeknél jobb is...
Vascona Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Sziasztok! Látom mindenkinek a vidámabbik énje érvényesül ma! Örülök neki! :) :D Gyerekek,kalkuláltam! :unsure: Ha esetleg kocsival megyünk Nyuszi házavatójára,akkor mindenkinek autótulajnak lesz legalább 5 emberre való ülőalkalmatossága...sőt a hátsó ülések heverőnek,kartámaszos esetén fotelnek is megfelelnek majd! Szóval Nyuszi! Költs csempére,meg kajára,másra nem kell :lol: :D Ja és Nyuszinak kivesszük az üléséhez a kormányt is,hogy a jelenlévők teljes mértékben tudatában legyenek,ki a főnök,ki irányít! :) :D :D Sanyi! :D elfogyott a gumid? Nem is mondok semmit,tudod mire gondolok ....
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Egy picit nem figyelek rátok, és tessék... oldalakat írtok teli! :unsure: :) Juhhééééé... végre pörögtök! :) Én meg anyáméknál szereltem számgép asztalt... atomjaiból össze... sikerült... rajz nélkül, 1 fotó alapján. :D Nyuszi rábeszélőkéje? Hmmm... mindenki ismeri, milyen jó! :D Házavatóhoz ha valaki kéri, gyerekülést 3-at is tudok még pluszba vinni! :D :lol: :D Sanyi! 175/65r14-es gumik nem jók neked? most még... me van itthon feleslegben. :D
Gelko Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Nem volt értelme mondani, mert nem Recaro, hanem a gyári. Tehát semmi oldal- és háttartás. Amúgy persze kényelmes, de csapatni jobb a Recaroban. Ja, és a rögzítőkeret le lesz majd róla nyesve, mert azzal lesz beépítve az én Recarom. Tehát jó, meg újszerű, meg minden, de van ezeknél jobb is... ha szép és jó jöhet :unsure: :) :D régen igértem neked 4 gumit füstölni ha kell megvan még :lol: 175/70 R13
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Sanyi! :) elfogyott a gumid? Nem is mondok semmit,tudod mire gondolok .... Fogalmam sincs... Segíccs! :D Sanyi! 175/65r14-es gumik nem jók neked? most még... me van itthon feleslegben. :lol: Kösz a felajánlást, de az én méretem 13''. Még... :unsure:
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Egy picit lötyögne... mi a baj vele? :unsure: :)
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Elküldve Augusztus11, 2006 Gumik, méretek.....hol is vagyok most???? :D :lol: Rendben srácok, akkor költök csempére :D Bár igaz ma mégsem keltem útra....más dolgom volt :) De még rá is érek, hisz még lakás sincs :unsure: Na most süt a nap, estére, őrület.... Megyek majd este kocsikázni... elkezdem bejáratni HOBit Horváto. előtt :) :D
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Gumik, méretek.....hol is vagyok most???? :unsure: :) Tudod Nyuszi, gumit mindíg méretre választunk. :lol: Horvátba pedig jó utat, addig jó kocsikázást, és kellemes guminyikorgatást. :D
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Elküldve Augusztus11, 2006 Tudod Nyuszi, gumit mindíg méretre választunk. :D Horvátba pedig jó utat, addig jó kocsikázást, és kellemes guminyikorgatást. :) Tudni tudom....na de 13-as???? :unsure: :lol: Áá, még mesze van az indulás, majd 22-én, addig még karneválozok egyet...kicsit parázok azért az úttól...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Tudni tudom....na de 13-as???? :unsure: :) És az még csak az átmérő! :D
nyuszifül Elküldve Augusztus11, 2006 Szerző Elküldve Augusztus11, 2006 És az még csak az átmérő! :D :unsure: :) Nincs több kérdésem :lol:
Vascona Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Ja,nem lesz rajta nagy kerék csak széles :lol: 13"-os meg vagy 265/30-as? :unsure: Ja amúgy nekem is van feleslegben 4 db kerekem szerelve...185/65-ös kettő,meg 195/50-es kettő :) 4X100 as acélfelnin amit én nem füstölök el,mert az asci-n 5-ös lyukosztású kerék,és agy lesz...Szóval Sanyim,az is a tied ha kell :D Mire gondolotam? Kb: "Bakker nem bírtad megállni hogy ne rosszalkodj Nagyember?" :D :) Szeretnék mozgóképet látni egy ilyen rosszalkodásodról Sanyi!
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2006 Elküldve Augusztus11, 2006 Mire gondolotam? Kb: "Bakker nem bírtad megállni hogy ne rosszalkodj Nagyember?" :unsure: :) Szeretnék mozgóképet látni egy ilyen rosszalkodásodról Sanyi! Hááát, Melinda (Mantababy) mesélhetne kicsit, én inkább nem hencegnék. :D De az biztos, hogy a körforgalmak a kedvenceim. Olyan szépen lehet bennük körbe menni. Majd te is megtudod! :lol:
Recommended Posts