Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

:D :lol:

bementem a suliba a múlt héten, mikor jövök ki, azt kérdezi az egyik kolléga:

-Kié az az éhes autó odakinn? :unsure:

Eddig szerencsére nem volt túl éhes, 7.1 literrel megelégedett. :)

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

jóó reggelt!

király ez a szabadság,akkor kelek amikor akarok :D

remélem végre eljutok a pollenszűrőig.

fogyasztás nekem is hihetetlen,a városi fogyim normál körülmények között (pl klíma nélkül) pedig nem tudom hogyan,de a gyári adat alatt van :)

IMÁDOM A G ASTRÁT :unsure:

Elküldve
fogyasztás nekem is hihetetlen,a városi fogyim normál körülmények között (pl klíma nélkül) pedig nem tudom hogyan,de a gyári adat alatt van :lol:

IMÁDOM A G ASTRÁT :)

Nem kopott a motorod,jó benne az olaj,optimális a gyújtásod is...ilyenkor jóval a gyári adat alá lehet menni... :D

C20XE motor is evett már alattam 7,3-at vegyesben :)

Becsüld meg a jószágot mert nagyon hálás ha csak ennyit kér :D :unsure:

Elküldve
Nem kopott a motorod,jó benne az olaj,optimális a gyújtásod is...ilyenkor jóval a gyári adat alá lehet menni... :D

C20XE motor is evett már alattam 7,3-at vegyesben :)

Becsüld meg a jószágot mert nagyon hálás ha csak ennyit kér :) :unsure:

becsülöm,mert imádom :D

városban a legnagyobb fogyasztásom eddig 8 liter volt,maxon járon klímával a dögmelegben,dinamikus vezetéssel. országúton meg mint egy dízel, ha 6 litert eszik,akkor már gyorsan megyek :lol:

Elküldve
Látod, látod...máskor is hallgass rám... :lol:

:D :unsure:

ezúton is köszönöm,hogy bevezettél a G Astra világába :)

a rádhallgatás ugye nem parancsteljesítést jelent? :D

Elküldve
:D :unsure:

ezúton is köszönöm,hogy bevezettél a G Astra világába :)

a rádhallgatás ugye nem parancsteljesítést jelent? :D

nem, mert az magától értetődik :) :lol:

Elküldve
ehhe :lol: :D

Tudod a mondást!!!! A nyuszinak mindig igaza van!!!!

Erről jut eszembe a cégem karneváli kocsiján lesz egy nyuszi is :unsure: most láttam már ki van faragva :)

Elküldve
Tudod a mondást!!!! A nyuszinak mindig igaza van!!!!

Erről jut eszembe a cégem karneváli kocsiján lesz egy nyuszi is :unsure: most láttam már ki van faragva :lol:

mindig igaza van? :D :D :)

a karneváli kocsira meg azt hittem te fogsz helyet foglalni,mint nyuszi :)

Elküldve
a karneváli kocsira meg azt hittem te fogsz helyet foglalni,mint nyuszi :D

sajna egyébirányú elfoglaltságaim miatt nem :) és oda dekoratív csajok kellenek :unsure:

Szia Telonitó!

Elküldve
igen tudom, egy étterem reklámhoz :) :D :lol:

Csatlakoznék az előttem szólóhoz: Dili! :unsure:

Amúgy vigyázz adorjant, a nyuszinak mindig igaza van! Még akkor is, ha nincs, mert akkor előveszi a meggyőző-készségét, ami ugye páratlan! Igaz mackó, Sanyi? Emlékeztek még, hogy hogyan lettetetek tagok? :D

Elküldve
ugye nem korai, ha már most elkezdek burkolólapokat nézegetni....? :unsure:

csak kérdés,ha találsz vmi szépet,és mondjuk igen jó árban,akkor ki fogod-e bírni amíg tied nem lesz teljesen a lakás,hogy ne vedd meg

Elküldve
Csatlakoznék az előttem szólóhoz: Dili! :)

jóóóóóóóóóvanna, viccelődtem, csak , addig jó míg tudok magamon nevetni nem???? :unsure: Ha annyira nem érezném jól magam a bőrömben, akkor...valószínű tök magam alatt lennék, mint egy pár ismerősöm

csak kérdés,ha találsz vmi szépet,és mondjuk igen jó árban,akkor ki fogod-e bírni amíg tied nem lesz teljesen a lakás,hogy ne vedd meg

miért ne venném meg? a méret adott.....pénz is....mondhatni....

Elküldve
miért ne venném meg? a méret adott.....pénz is....mondhatni....

mert egy pár perce még azt mondtad,hogy csak szétnézel,hogy képbe legyél,milyet is lenne jó.... :unsure:

Elküldve
Amúgy vigyázz adorjant, a nyuszinak mindig igaza van! Még akkor is, ha nincs, mert akkor előveszi a meggyőző-készségét, ami ugye páratlan! Igaz mackó, Sanyi? Emlékeztek még, hogy hogyan lettetetek tagok? :D

:unsure: :) :D Hát az úgy volt, hogy.....én nem is tudni,... :lol:

Elküldve
Amúgy vigyázz adorjant, a nyuszinak mindig igaza van! Még akkor is, ha nincs, mert akkor előveszi a meggyőző-készségét, ami ugye páratlan! Igaz mackó, Sanyi? Emlékeztek még, hogy hogyan lettetetek tagok? :unsure:

meggyőző-készség,hmm......

az még nem minden :D

helyettem nem mond semmit :)

Elküldve
:unsure: :) :D Hát az úgy volt, hogy.....én nem is tudni,... :lol:

De mi emlékszünk!

És mondd, a fejedben már be van rendezve a ház? Azaz tudod, hogy mi milyen színű, formájú lesz és hol, milyen bútor lesz?

nem te győztél meg :)

Nem szégyen az. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.