Gelko Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 jobb reggelt mindenkinek! a melóhely előtt iszonyatosan belenyillalt a hátamba a fájdalom,és azóta folyamatosan kínoz... szépen indul napom :unsure: nekem meg a torkom fáj a tegnapi edda koncert miatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Gelko, te legalább tudod, mitől fáj... de Tamás nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Gelko, te legalább tudod, mitől fáj... de Tamás nem. csodás helyzetfelismerés :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Ne nyújtogasd a nyelved, mert a végén kintmarad! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Ne nyújtogasd a nyelved, mert a végén kintmarad! :) :D nekem az is jól állna :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 MI vagy te? Kígyó? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 MI vagy te? Kígyó? :unsure: múlthéten láttam haver Boxer kutyáját, na neki mindig kint volt a nyelve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 szasztok keresem hogy kinek van meg videon agyorsasagi szlalon 3dik helyezett vilagos kek omega(zamardiba) 06305812306 udv tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Én az emlékeimben őrzöm mindhárom futamot! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Én az emlékeimben őrzöm mindhárom futamot! :unsure: :) csak lessz valakinel mert nekem csak belo kamera emlekeim vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Nekem olyanok sincsenek... sajna... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 :unsure: Nekem vannak olyan emlékeim,csak máshonnan,de ugyanebben az autóban :) Mucus,há mégsem lesz meg az a nyamvadt videjó? Má vártam hogy küldesz egy linket! Sanyi,hiányoltál? mivel mentem volna le? kétkerekű ascona kasztnival? :lol: De azért jól esik hogy ezt mondod...hamarosan én is mobilzálom magam,valami csotrogányt beszerzek mer idegesítő eza "nemtokmivelhovamenni" helyzet... Házavatóra jelentkezem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Na léptem dógozóba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Srácok házavató lesz, hisz ismertek ki nem hagynám....de még várni kell vele, mert még nem az enyém a ház. a hitel 4 hét, aztán még felújítás...és ha készen van, majd akkor jöhettek avatni :unsure: Csokolom! Kedves Nyuszi! Gratula a lakáshoz, de a lakás avatót nem felújítás előtt kellene megtartanod? Pl. segítenénk leverni a csempét stb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Csokolom! Kedves Nyuszi! Gratula a lakáshoz, de a lakás avatót nem felújítás előtt kellene megtartanod? Pl. segítenénk leverni a csempét stb! :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 nekem meg a torkom fáj a tegnapi edda koncert miatt :D Azon én is kint voltam... :) De én csak módjával énekeltem. Tartogatom a hangom a szigetre... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Csokolom! Kedves Nyuszi! Gratula a lakáshoz, de a lakás avatót nem felújítás előtt kellene megtartanod? Pl. segítenénk leverni a csempét stb! Mondasz valamit....de a helyzet az, hogy a lakás olyannyira nem szép iylen állapotban, hogy nem akarnám, hogy elijedjetek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Tudod, a lakás is csak olyan, mint a lányok. Nincs ronda nő, csak kevés pia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Tudod, a lakás is csak olyan, mint a lányok. Nincs ronda nő, csak kevés pia. a PIA szót módosítanám sörre,ha lehet :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Ám legyen, nagy kegyesen megengedem neked. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Értettem srácok....Söröcske rendelve az avatóra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Értettem srácok....Söröcske rendelve az avatóra :unsure: Hmmm, most nagyon kedvet kaptam egy kis házavatóra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 állítólag az még messze van... :unsure: úgyhogy inkább megyek bótba sörér :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 állítólag az még messze van... :unsure: úgyhogy inkább megyek bótba sörér :D :lol: :D én meg megyek sörözni bóté :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Jó reggelt! még alig látok ki a fejemből... kedves nagyfiam kikészített minket az éjjel, annyira rosszul aludt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts