Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
ekszkjúzmí... akkor lúrdíí? nem lesz a héten? vagy jövő héten?

nálam kilőve, a lakás miatt eleget fogok rohangálni, és az új melóban sme lehtek mosott rongy.

Vazze nagyon ideges vagyok a hitel miatt. :unsure:

Elküldve
nálam kilőve, a lakás miatt eleget fogok rohangálni, és az új melóban sme lehtek mosott rongy.

nyugiiii,az otp-s csávó is mondta,hogy van rá lehetőséged.

akkor biztosan több bank ajánlata közül is válogathatsz :)

Elküldve

Ezzel mi is így vagyunk Enivel. Mi is hitelt intézünk. Szeretnénk mindent kitisztázni, hogy lakásba kezdhessünk...

Bocs Mackó, a Lurdy nekem is kilőve. :)

Elküldve
Ne m keresgetek, marad egy bank, ott van segítség és kész....délutánmegyek is tárgyalni

Nekem meg egy haverom rokona pénzügyi tanácsadó egy cégnél, ahol hitelek testreszabásával foglakoznak. Mi is szétnéztünk, őt is meghallgatjuk, aztán meglátjuk.

Elküldve
azért óvatosan mert a mai szar világban hitelt felvenni :unsure:

ez igaz sajnos... :)

de az átlagembernek kockáztatnia kell sokszor,mert amúgy nem tud előrelépni :D

Elküldve

Enízíst! :unsure:

Csak meg szeretném ragadni az alkalmat,hogy rászóljak Nyuszira,hogy dobálja el a zsákokat!

A HITELEST IS! Látod a lakás is megoldódott,meg fog a hitel is! Szóval: NYUSZI! grrrr :D na rád lett szólva... :)

Ide a bal sarokhoz van a legmesszebb kishazám,úgyhogy nem tudok előre nyilatkozni buli ügyben...

Ma dolgoztam először 9 nap után,12 órában vissza is estem arra a szintre,amely előtte is kiváltotta belőlem a: "tököm tele van" érzést... :lol: de már jobb mert ülök

Elküldve

:unsure:

Na látod!

Nem mondom még egyszer hogy semmi okod idegeskedni,de csak gondolj bele,hogy csak egy nap alatt mennyi idegeskedéstől kímélted meg magad,és ugyanazt elérted,mintha egész végig banga lettél volna...

Aztán egy házavató bulit csak kéne csinálnod! még van 6nap szabadságom,és ha hétvégére vagy mellé esik a házavató még haza is tudok menni(és vissza is érek) egy sörözgetős beszélgetős mindent megsütős opeles buli nem ártana már :)

Elküldve
Attól, hogy az üveg a kezdeben van, még nem biztos, hogy iszol belőle... :D Amúgy ezekkel a képekkel szerintem beloptad magad Sanyi szívébe...

Én most fogadtam be igazán a csapatba! :unsure: :) :D

Most hívot az eladó, enyém a lakás :lol: :D :) :D

Gratula!!! Házavató??? :D

Elküldve

Srácok házavató lesz, hisz ismertek ki nem hagynám....de még várni kell vele, mert még nem az enyém a ház. a hitel 4 hét, aztán még felújítás...és ha készen van, majd akkor jöhettek avatni :unsure:

Elküldve

Jó reggelt!

Tegnap némi energetikai probléma adódott a melóhelyen, szóval az is lehet, hogy ha ma nem sikerül mindent megoldani, akkor feleslegesen mentünk be tegnap is... meg a héten akkor mégsem kellene melózni, viszont hó végén hajtani kéne... de engem a kollégám elengedett BW-re!! :unsure: szóval, az már elvileg megvan... csak az üzemigazgató szólhat közbe, ha a mostani bibi miatt mégis berendel valakit máskor.

Sütögetés... jövő hétvége?

Elküldve

jobb reggelt mindenkinek!

a melóhely előtt iszonyatosan belenyillalt a hátamba a fájdalom,és azóta folyamatosan kínoz...

szépen indul napom :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.