Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

nyuszi, én ugyanilyen lakásban lakom, 64 négyzetmáter, 2 szoba + egy fél, terasz, fürdő, konyha Wc . Nálunk az ilyesmi 7 millió max, de csak a szépen felujított, amúgy 6 milló.

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Az ára is az 8950.000. amúgy 9500000 az iylen lakások ára :unsure:

Csokolom!

Én nem ismerem a debreceni árakat, de szerintem sok, és ha vársz, akkor lejjebb fog az menni, ha netalán nem akkor télen olcsóbban lehet lakást venni!

Elküldve
Csokolom!

Én nem ismerem a debreceni árakat, de szerintem sok, és ha vársz, akkor lejjebb fog az menni, ha netalán nem akkor télen olcsóbban lehet lakást venni!

helyi viszonylatban nem osk...ettől csak drágább van, vagy fent a magsban, és nekem idén mindneképpen vennem kell adózás miatt :unsure:

Elküldve
Csokolom!

~9 millió forint valóban sok,de itt debrecenben kegyetlen az ingatlanpiac...

mi 3 éve vettünk 8,3M ért egy 57nm-es lakást,3 emeletes társasházban,3. emeleten.1 évvel később 10 millióért vették volna meg...

elosztása egy családnak kifejezetten rossz.

és ahogy hallom,a tócóskertbe most rengetegen keresnek lakást,talán ezért ennyi az ára,amennyi.

Elküldve
attól félek szeptembertől meg még jobban megugrik az ár :unsure:

ahogy láttam,nem sokat jelöltetek be,amiket felhívtok,megnéztek...azaz nincs akkora kínálat...

azaz ebből a kevésből először a "jobbak" fognak elkelni.alacsony szint,jó állapot,stb.

de lehet csak én vélekedek így :)

Elküldve
De azért az őszinteséget elvárom ám!!!!!!Még ha rossz is

ez természetes

ja és kicsit visszatérve az árakhoz,véleményem szerint nem lehet arra alapozni,hogy ekkor meg akkor LEHET hogy olcsóbb lesz.

Elküldve

Egyetértek adorjant-vel és Sanyival is. Ha van rá lehetőséged, akkor ne várj vele. Ha pedig megtetszik valami, amiben el tudod magad képzelni, akkor az lesz az. Pont úgy, mint HOBinál. :unsure:

Elküldve

Na voltunk, láttunk, mindenkinek teccik,

de......a törlesztő mellett még a rezsi....húzós lesz.....max maradok otthon.... :) de a lényeg, hogy lakás már lesz :unsure:

Elküldve
Na voltunk, láttunk, mindenkinek teccik,

de......a törlesztő mellett még a rezsi....húzós lesz.....max maradok otthon.... :D de a lényeg, hogy lakás már lesz :unsure:

vagy vmi gazdag lakótársat fogsz igénybe venni :lol: :D :)

Elküldve

Jó reggelt!

Tegnap este gyertyafényes vacsiban volt részünk... az E-on jóvoltából....

délután kezdődött, helyreállt, majd este megint áramszünet volt... és persze olyankor, amikor vihar sem volt.

A vihar pont a késői megjavulás után történt.

Így összességében tegnap kaptunk 4,5-5 óra áramszünetet! (az már mellékes, hogy az utcai pilács napok óta mesét játszott... hol volt, hol nem volt)

EU, 2006.08.03. :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.