mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Itt tényleg dög meleg van... fullasztó meleg... Blitz weekendre ki jön közülünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Nálunk dögmeleg van... :unsure: Jah, mostZamárdiban? Igen. Itt Fehérváron 4 óta viharos a szél, dörög, és most már talán esik is. Máskor kifejezetten örülnék neki, de most nagyon alámtesz a dolog... Blitz weekendre ki jön közülünk? Lehet, hogy azt is kihagyom. Én a Manta talira készültem eddig, a Blitz csak másodlagos. Persze el kellene jutni, de ha kimarad, hát lesz jövőre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Én akkor jövök haza Horvátországból, szal lehet kihagyom a Blitzet, vagy max pofátlan módon levitetem magam vkivel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Nem akarok pofátlan lenni, de lassan szeretném tudni, hogy számíthatok-e valakire a közelből vagy utasként, vagy akár sofőrként.... :unsure: a BW-re Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Nem akarok pofátlan lenni, de lassan szeretném tudni, hogy számíthatok-e valakire a közelből vagy utasként, vagy akár sofőrként.... :unsure: a BW-re pontosan hol lehet informálódni erről a taliról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 pontosan hol lehet informálódni erről a taliról? A fórum tetején vannak topicock a talikról... szia Velo! Szia Telo :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 http://www.blitz-weekend.hu/ üdv az olvasóknak... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2006 Hello Tamás ! ez aztán gyorsan ment :unsure: Nyuszi ! a BW-en kötlelező a megjelenés a régióvezetőknek :) a lényeg h gyertek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Cíjjjaaaa Edit! :D Milyen a házas élet? :) :D Nem panaszkodhatok! :) :D Csak most sűrű a program. Szomabttól nászúton leszünk - Hévízen. Remélem, az astra kész lesz addig - elég sokmindent ki kell benne cserélni, picit elhanyagolta az előző tulaj. :unsure: De mostmár jó kezekben van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 jó napot mindenkinek! végre lehűlt a levegő,és nem izzik a klíma egyfolytában... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Szia! Én is sokat klímáztam mostanában - főleg, hogy végre megtehetem. :unsure: Az igaz, hogy nem szabad a klimát a test felé irányítani? Nem árt neki (klimaberendezésnek), ha rövidebb időre is bekapcsolom többször? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Szia! Én is sokat klímáztam mostanában - főleg, hogy végre megtehetem. :unsure: Az igaz, hogy nem szabad a klimát a test felé irányítani? Nem árt neki (klimaberendezésnek), ha rövidebb időre is bekapcsolom többször? test felé azért nem mert izületes leszel...nekem fájni szokott mindenem :) :lol: nehéz megszokni az avatarod Rulezke :D végre lehűlt a levegő,és nem izzik a klíma egyfolytában... :D akkor a tiédnek izzadtság szaga volt ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 akkor a tiédnek izzadtság szaga volt ? :D :D :) :D maxon járt elég sokat. néha kellemetlen szagokkal is kényeztetett :D ez képletesen lehet izzadtság szag :unsure: és kellemesen visszavett a teljesítményből is :) Szia! Én is sokat klímáztam mostanában - főleg, hogy végre megtehetem. :D Az igaz, hogy nem szabad a klimát a test felé irányítani? Nem árt neki (klimaberendezésnek), ha rövidebb időre is bekapcsolom többször? nem szabad a testre irányítani, bár én néha szoktam sajnos,igaz csak rövid ideig. a klímakapcsolgatás...én nem értek hozzá,sztem nagy baja nem lehet :lol: hogy érted azt hogy rövid időre használod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Szia! Én is sokat klímáztam mostanában - főleg, hogy végre megtehetem. :unsure: Az igaz, hogy nem szabad a klimát a test felé irányítani? Nem árt neki (klimaberendezésnek), ha rövidebb időre is bekapcsolom többször? Edit! Ha rám hallgatsz, rövid időre ne kapcsold be... vagyis úgy értem, hogy menet közben ne ki-be kapcsolgasd, mert úgy jársz, mint én... elromlik. :) inkább ventifokozattal, meg picit a hőfokkal manipulálj... Ha javasolhatom a szellőzőket felfelé irányítva, lehetőleg ne az első ülések felé irányítva állítsd be, a levegő elosztásnál is tudsz majd manipulálni, hogy esetleg küldesz picit ablakra, és akkor nem sok jut a szellőzőkre... Na, lehet megkavartam kicsit? Jó reggelt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Edit! Ha rám hallgatsz, rövid időre ne kapcsold be... vagyis úgy értem, hogy menet közben ne ki-be kapcsolgasd, mert úgy jársz, mint én... elromlik. :unsure: hmmm azért fura,hogy ilyesmitől tönkremegy... gondolom a kompresszor sínyli meg a ki-be kapcsolgatást... pedig én is szoktam úgy,hogy országúton pár lehűtöm a levegőt,kikapcs,és amikor megint meleg lesz,bekapcs. amúgy a totalcaron van most egy érdekes cikk a légkondikról Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 nem a kompresszor... hanem a kuplungja. :unsure: szóval inkább a ventivel manipuláld te is. :) Nehogy mi leygünk a legnagyobb klímajavíttatók. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 nem a kompresszor... hanem a kuplungja. :D szóval inkább a ventivel manipuláld te is. :lol: Nehogy mi leygünk a legnagyobb klímajavíttatók. :D most a nagy melegekben úgyis egyfolytában megy :) szépen néznénk ki,ha ilyen fiatalon tönkremenne :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 nem lehetetlen... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 nem lehetetlen... :) ez igaz... most azonban csak az foglalkoztat,hogy végre hazamehessek a melóhelyről... borzasztó ami most megy... a hónap utolsó két napja,és a hónap elsp napjai mindig ilyenek. kikészítenek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 megértelek... bár 2 hete szabin vagyok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 megértelek... bár 2 hete szabin vagyok. :) aki megteheti :D nálunk hóvégi záráskor esélytelen,hogy ne legyél a melóhelyen... amúgy viszont nagoyn korrekt kis meló,hónap közben mondhatni néha unatkozunk is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 utánanéztél a blitz weekendnek? tetszik? tudsz jönni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 utánanéztél a blitz weekendnek? tetszik? tudsz jönni? nem néztem még semmit... de először kicsit ismerkedni kellene itt a tagokkal,és utána belevágni egy ilyen taliba :unsure: vagy nem? ha megyek,akkor az astrával és max egy embert viszek magammal :) tudom furán hangzik,de ez nálam alapelv. nem akarom hogy mások alkalmazkodjanak hozzám,ill hogy én alkalmazkodjak hozzájuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 értettem... Akkor esetleg lehet Nyuszi lesz az utasod... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 értettem... Akkor esetleg lehet Nyuszi lesz az utasod... :unsure: messze van még. meg most igyekszem "hosszabb" túrákat tervezni,mert a friss motornak nem árt. teljesen meglepődtem,hogy a hétvégén 4en utaztunk vele,és azóta jobban megy... gondolom amikor egydül mászkálok vele,az nem terhelés a motornak,és most végre dolgozhatott rendesen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts