mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 folyton az az ftp.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 folyton az az ftp.... Betettem az előző hozzászólásomba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Betettem az előző hozzászólásomba... Tényleg érdekes kép.... mit kerestél épp akkor és ott? Mert látom, hogy inkább túrázni indultál(a táska a kezedben)! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Tényleg érdekes kép.... mit kerestél épp akkor és ott? Mert látom, hogy inkább túrázni indultál(a táska a kezedben)! :unsure: Volt EU-s vetélkedő, ahol nagyon szépek és okosak voltunk ezért mehettünk parlamentbe (is). Ott pedig jól beszóltam neki és ő meg elkezdett magyarázkodni. Röviden és szerényen ennyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Ez tényleg rövid és szerény.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Peti.... :D Feri... :unsure: Először nem értettem ki a tököm az :) Aztán rájöttem,hogy még csak az se... Ma éjszakás műszak után megint nem aludtam...viszont szétkaptam egy 3000-es A omegát,és sikeresen szert tettem a futóművére :lol: Nagy ám a boldogság! De mekkora szopi volt mire szétszedtem a rohadt csavarokat! Azt hiszem élménybeszámcsit fogok írni Sanyi ezt már nem kell törölnöd Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2006 Na, mostmár aztán nagyon kéne Hobinak egy hosszabb út....nem tetszik neki ez a városi tötymörgés, pláne, hogy mostmár még közelebb járok melózni :) Ja srácok, valahogy úgy kéne megoldani, hogy lehető legkevesebb kocsival gyertek..mert a ház zártkerti részen van, szóval a parkolási lehetőségek korlátozottak. :unsure: De hétvégén felállítottam a sátramat próbaképpen :lol: , csináltam neki helyet, igaz 1-2 fa bánta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Na, mostmár aztán nagyon kéne Hobinak egy hosszabb út....nem tetszik neki ez a városi tötymörgés, pláne, hogy mostmár még közelebb járok melózni :) Ja srácok, valahogy úgy kéne megoldani, hogy lehető legkevesebb kocsival gyertek..mert a ház zártkerti részen van, szóval a parkolási lehetőségek korlátozottak. :unsure: De hétvégén felállítottam a sátramat próbaképpen :lol: , csináltam neki helyet, igaz 1-2 fa bánta :D városban is ki lehetne huzatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2006 városban is ki lehetne huzatni :) :D :lol: Olyankor mindig rámszólnak.....hogy nő létemre sokkal vadabbul vezetek...szóval egyedül meg ritkán megyek :unsure: De ha gondolod hétvégén tiéd a terep :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 :lol: :D Olyankor mindig rámszólnak.....hogy nő létemre sokkal vadabbul vezetek...szóval egyedül meg ritkán megyek :unsure: De ha gondolod hétvégén tiéd a terep :D micsoda ajánlat :) más kocsiját nem kínzom :D bár ha nagyon be van sülve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2006 micsoda ajánlat :D más kocsiját nem kínzom :lol: bár ha nagyon be van sülve :D :unsure: :) Kínozni nem is édes! vezetni kell!!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 :unsure: :) Kínozni nem is édes! vezetni kell!!! :D :lol: ez most jó volt...látom 7végén sokat tanultál mellettem :D ...de hogy lehetsz te is meg Anami is neten ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2006 ez most jó volt...látom 7végén sokat tanultál mellettem :D ...de hogy lehetsz te is meg Anami is neten ? Na végre, hogy rájöttél, hogy nem véletlenül akarom annyira ,hogy itt legyél, már mióta :lol: Az úgy lehet, hogy ma éjjel nem otthon vagyok :) Amúgy épp kocsikat nézegetek...kár volt nekem talira menni a hétvéégén, tesómnak (névleg) egy jó kis kocsi... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 tesómnak (névleg) egy jó kis kocsi... :unsure: egy kis kabriot ? :) EZTVEDDMEGNEKI Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2006 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee Nekem kell ez a kocsi!!!!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee Nekem kell ez a kocsi!!!!!!! :unsure: akkor vidd az enyémet picit olcsóbban :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2006 akkor vidd az enyémet picit olcsóbban :unsure: :) :D Kértem a hétvégén...nem adtad :D Bár.....valamit hallottam.....na mjd szombaton lejátszuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 egy kis kabriot ? :) EZTVEDDMEGNEKI nekem tetszik az a kocsi :unsure: annyira aranyos de nagyon draga Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2006 Megyek is aludni inkább.....cabrióóóóóóóóóóóóóóóóóóóóós szép álmokat mindenkinek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Volt EU-s vetélkedő, ahol nagyon szépek és okosak voltunk ezért mehettünk parlamentbe (is). Ott pedig jól beszóltam neki és ő meg elkezdett magyarázkodni. Röviden és szerényen ennyi. :) Hát ez tök jó kép! :unsure: Nagyon csini vagy rajta, Tom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Jó Reggelt! Hogy aludtatok? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Jó Reggelt! Hogy aludtatok? :D köszönöm kérdésed jól csak felébredtem a kutyákra aztán meg reggel kedvem nem volt felkelni most jöttem a városból...rengeteg a cigó és sok ember sztem nem érzi a kánikulát mert nyakig beöltözve mászkál...farmer,bőrcipő-persze zárt :) - husszú újjú vastag ing...a merton meg terjengenek a szagok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 most jöttem a városból...rengeteg a cigó és sok ember sztem nem érzi a kánikulát mert nyakig beöltözve mászkál...farmer,bőrcipő-persze zárt :D - husszú újjú vastag ing...a merton meg terjengenek a szagok :unsure: Jó reggelt! :) Hát Gelkó,nemtom arra télleg csak olyan meleg van? Mert olyan öltözékben itt igen lerohadnának földig,40 fok alatt nincsen árnyékban se.... :D Tegnap voltam kanizsán,egy 12 órás éjszakai műszak után elmentem auót bontani.Délután 5-re jöttem haza,felhívtam a főnökömet,hogy nem érek be hatra,még nem kajáltam,nem is fürödtem...erre kitalálta,hogy majd ma,amikor hazajöttem 6-kor,ne este 6ra menjek,hanem már délután kettőre,és akkor maradjak másnap reggel hatig... :) :D :lol: Hülye ez?ebben a melegben? Ja és Csütörtökön munka után megint megyek az autóhoz elhozni pár cuccot,akkor megint nem aludtam volna... Komolyan mondom,néha ha 3 lenne az emberből,az sem lenne elég senkinek sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Én jót aludtam, most keltem fel. Roli, mondanám, hogy ne hajtsd magad, de akkor álszenteskedő lennék, mert én is ugyan ezt csinálom. (de azért na hajtsd magad annyira :unsure:) Nekem meg egész jól alakulnak a dolgok. Majd egy hét keresgélés után csak úgy meg lett nézve egy alkatrész katalógusban, hogy az utolsó szériás Manta, és az E/2 Rekord hátsófék autómatája nem egyezik-e véletlenül? És mit ad Isten: teljesen ugyan az. Tehát a fél megyében kerestük, miközban itt volt végig a szemünk előtt. Más: A múlt héten felkereste egy srác Fikuszt, hogy elakadt a C Rekord coupe építésével, tudna-e rajta segíteni? Hétfőn megnéztük az autót, és egész jól elhaladt, csak pár apróság az, ami még hiányzik. Aztán megnéztük a másik telkén a két alkatrésznek szánt autót, egy kétajtós C Rekordot, és egy négyajtós A Commodore-t. Gyönyörűek! Szétette már őket a rozsda, de még menthetőek! Most aztán megy az egyezkedés, hogy a segítség fejében elhozhatjuk-e a két autót tőle? Aztán tegnap, miközben egy totálkáros B Corsát keltettünk újra életre, cigiszünet közben egyszercsak megkérdezte Fikusz, hogy "melyik kell, a Commodore, vagy a Rekord?" Hírtelen levegőt nem kaptam... Majd csöppnyi gondolkodás után a Rekordot választottam. Úgyhogy ha a srác benne lesz a dologban, akkor tulaja leszek egy ilyennek: Papírjai egyébként rendezettek, forgalomból ideiglenesen kivonva. Viszont lehet, hogy csak tíz év múlva lesz belőle valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 ... ha a srác benne lesz a dologban, akkor tulaja leszek egy ilyennek: http://www2.uol.com.br/bestcars/carros/gm/...rekord-65-6.jpg Papírjai egyébként rendezettek, forgalomból ideiglenesen kivonva. Hű, Sanyi, ez állati! Majd szólj, ha lehet gratulálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts