Vascona Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Jó reggelt! :unsure: Sanyi,Maci olvastam a beszámolóitokat! Nagyon jó volt :) Valaki meg tudná nekem mondani hogy Szegeden belül pontosan hová is menjek szombaton? Mert azt nem találtam meg sehol sem...CSak hogy el ne kerüljek mindenkit:) Szép napot,jó munkát mindenkinek! Ne dolgozzatok sokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 ....Valaki meg tudná nekem mondani hogy Szegeden belül pontosan hová is menjek szombaton? Mert azt nem találtam meg sehol sem...CSak hogy el ne kerüljek mindenkit:).... Az első oldalon írta Gyula : "....Július 22. szombat Érkezés reggel 8-tól az Opel Rupesky márkakereskedéshez. A program 10 órakor kezdődik...." http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1144&st=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Köszi srácok! Roli, kutyus van :D Íme: http://www.kepfeltoltes.hu/060719/F_lix_00...ltoltes.hu_.jpg hisz ő Félix :) őőő megint másnapos vagyok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Hétköznap reggel??!! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 ....őőő megint másnapos vagyok :huh.... Milyfiatalésmáralkoholista :D Már annyiszor írtad ezt, hogy talán egyszerűbb lenne azt jelezned, ha nem vagy az :) :unsure: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Milyfiatalésmáralkoholista :D Már annyiszor írtad ezt, hogy talán egyszerűbb lenne azt jelezned, ha nem vagy az :D :unsure: :) :D :lol: Én má azé láttam becsiccsentve... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Milyfiatalésmáralkoholista :D Már annyiszor írtad ezt, hogy talán egyszerűbb lenne azt jelezned, ha nem vagy az :D :unsure: :) :D :lol: gondoltam nyitok egy topicot :D Ugyan Telo engem csicsentve ? soha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 gondoltam nyitok egy topicot :unsure: Ugyan Telo engem csicsentve ? soha :) Gondolom! :D Vagy berúgsz rendesen,de akkor meg sem mozdulsz,vagy nem is iszol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Gondolom! :) Vagy berúgsz rendesen,de akkor meg sem mozdulsz,vagy nem is iszol :D ha lúd hát legyen kövér meg madárinfluenzás :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Nah, itten vagyok ismét! Meló és nettelenség volt az oka a "kiesésemnek". Mindenkinek jó utat kívánok Szegedre, én egy haverom lagzijába vagyok hivatalos, ráadásul én leszek az egyik "kameraman". Most húzok vissza melózni (már így is régóta olvasok - mert ugye volt mit :unsure: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Szép napot! Hát ez is eljött.... több, mint 2 hét szabadság!!!!!!!!!!! :unsure: :) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Veled örülök! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Veled örülök! :lol: Hát még én! :unsure: :) :D köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július20, 2006 hisz ő Félix :) őőő megint másnapos vagyok :unsure: igen, ő Félix, akit élőben is láthatnál, 29-én, ha lejönnél végre :D Én má azé láttam becsiccsentve... :D Telonitó!!!!Szia, de jó újra látni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 igen, ő Félix, akit élőben is láthatnál, 29-én, ha lejönnél végre :unsure: ez a 29.-e nagyon nem tudom, milyen lesz.... Jelentkezőket várunk továbbra is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 ez a 29.-e nagyon nem tudom, milyen lesz.... Jelentkezőket várunk továbbra is! Én biztos hogy nem :unsure: Cserébe írom az élménykönyvet a buherálásról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 igen, ő Félix, akit élőben is láthatnál, 29-én, ha lejönnél végre :) pont a 7en tettem egy konrét igéretet hugicádnak h jövőhéten lemegyek...vmiért nem vett komolyan :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 pont a 7en tettem egy konrét igéretet hugicádnak h jövőhéten lemegyek...vmiért nem vett komolyan :unsure: Ezt vehetjük komoly ígéretnek? Akkor jövő héten látunk? vagy ez csak délibáb? :D Én biztos hogy nem :) Cserébe írom az élménykönyvet a buherálásról... megbocsájtva... meg nagyon messze vagy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Ezt vehetjük komoly ígéretnek? Akkor jövő héten látunk? vagy ez csak délibáb? :) sztem ráérek, időm van igéret szép szó rég akarok menni és miért ne... a máv occsoért elvisz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 sztem ráérek, időm van igéret szép szó rég akarok menni és miért ne... a máv occsoért elvisz :unsure: MÁV??? Akkor kénytelenek leszünk a cabriózást most hétvégén megejteni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július20, 2006 sztem ráérek, időm van igéret szép szó rég akarok menni és miért ne... Így igaz és jobb ha szokod az utat, hisz ha meglesz a lakásom akkor nagy bulikat csapunk :unsure: hidd el egy idő után meg sem kottyan az út, én már csak tudom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 MÁV??? Akkor kénytelenek leszünk a cabriózást most hétvégén megejteni! :D a hétvége a biztos :) volt ma a kocsi villanyásznál....ott kellett hagynom a megbeszélés ellenére...visszakaptam, benzin kifogyva,tető rossul felhajtva... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 a hétvége a biztos :) volt ma a kocsi villanyásznál....ott kellett hagynom a megbeszélés ellenére...visszakaptam, benzin kifogyva,tető rossul felhajtva... :unsure: De remélem nem adtál neki pénzt a munkadíjért! Biztos elment vele rajkózni a városba :D Az anyja tökét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Roli! Sanyi! Akkor mivel lesz a szegedi túra? Kíváncsi vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Roli! Sanyi! Akkor mivel lesz a szegedi túra? Kíváncsi vagyok! Sanyim még nem szólt mi van,úgyhogy ha ezt olvasod Nagyember,holnap én vonatozok pestre,aztán szombaton reggel irány szeged! Elméletileg Tassal,és az omival,ha nem akkor én ha vonattal is,de lemegyek! Ha összeállt a manta akkor meg szólj,és azzal :unsure: bár akkor meg nemtom hol alszok...lehet viszek egy pokrócot,aztán majd lesz ott valahol egy szabad 2-3 négyzetméter gyep :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts