nyuszifül Elküldve Július9, 2006 Szerző Elküldve Július9, 2006 Jó estét kívánok! Végre egy nap amit a szabadban tölthettem...gondoltam napouzok, erre...délután szakadt az eső :huh: Most meg megitn süt a nap.....de most már hová induljak??? :lol:
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Jó estét kívánok! Végre egy nap amit a szabadban tölthettem...gondoltam napouzok, erre...délután szakadt az eső :huh: Most meg megitn süt a nap.....de most már hová induljak??? :) Eső??? Nem inkább jeget akartál mondani? Csak néztünk ki az ablakon, hogy nem alakul-e át a kocsi viharvert formára. Úgy nekikezdett szakadni a jég. ui: majd 2 napja nem cigizek.... Ildinek még eddig nem is tűnt fel. :lol:
nyuszifül Elküldve Július9, 2006 Szerző Elküldve Július9, 2006 Eső??? Nem inkább jeget akartál mondani? Csak néztünk ki az ablakon, hogy nem alakul-e át a kocsi viharvert formára. Úgy nekikezdett szakadni a jég. ui: majd 2 napja nem cigizek.... Ildinek még eddig nem is tűnt fel. :huh: Jééééééééég???? :lol: :) Huh, de jó hogy akertben voltam!Bár tartottam tőle, hogy ott is lesz, mert eléggé morajlott, de csak nagy cseppű eső volt. Hűha, 2 nap nagy idő?Mitől ez az elhatározás?
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Jééééééééég???? :huh: :lol: Huh, de jó hogy akertben voltam!Bár tartottam tőle, hogy ott is lesz, mert eléggé morajlott, de csak nagy cseppű eső volt. Hűha, 2 nap nagy idő?Mitől ez az elhatározás? 2 nap az még ló..... Majd 2 év után.... amúgy gyúrok veki csinosításra. 2-3 havi cigipénz = 1 pár angel eye's. Például. Ráadásul a "végén" már 1 nap/ 1 doboz... vagy kicsit több
nyuszifül Elküldve Július9, 2006 Szerző Elküldve Július9, 2006 2 nap az még ló..... Majd 2 év után.... amúgy gyúrok veki csinosításra. 2-3 havi cigipénz = 1 pár angel eye's. Például. Ráadásul a "végén" már 1 nap/ 1 doboz... vagy kicsit több Akkor bebuktam.... :lol: Nekem ilyen jellegű káros szenvedélyem nincs, mi lesz akkor HObival???? :huh: :)
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Akkor bebuktam.... :lol: Nekem ilyen jellegű káros szenvedélyem nincs, mi lesz akkor HObival???? :huh: :) azért ha azt nézzük, hogy mennyit költöttem eddig cigire... az sok!
nyuszifül Elküldve Július9, 2006 Szerző Elküldve Július9, 2006 azért ha azt nézzük, hogy mennyit költöttem eddig cigire... az sok! Az még hagyján is, a legfontosabb hogy az egészségednek is sokkal jobb lesz. :lol: Büszke vagyok rád :huh:
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Az még hagyján is, a legfontosabb hogy az egészségednek is sokkal jobb lesz. :) Büszke vagyok rád :huh: Már csak kitartás, kitartés, kitartás! :lol: Igaz? Amúgy úgy néz ki, hogy kollektív leszokás lesz... és akkor a mi üzemünk dohányfüstmentes lesz.
nyuszifül Elküldve Július9, 2006 Szerző Elküldve Július9, 2006 Már csak kitartás, kitartés, kitartás! :lol: Igaz? Amúgy úgy néz ki, hogy kollektív leszokás lesz... és akkor a mi üzemünk dohányfüstmentes lesz. Úgy legalább nem lesz kísértés :huh:
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Úgy legalább nem lesz kísértés :huh: Bízom bennük! Tavaly is kiszabtak velem... én tartottam magam, de gyenge voltam. :lol: most igyekszem erős maradni.
nyuszifül Elküldve Július9, 2006 Szerző Elküldve Július9, 2006 Bízom bennük! Tavaly is kiszabtak velem... én tartottam magam, de gyenge voltam. :lol: most igyekszem erős maradni. Veled vagyunk mackó :huh: most viszont húzok Opel-talira :D jóccakát :)
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Veled vagyunk mackó :huh: most viszont húzok Opel-talira :) jóccakát :lol: Én közben jáccottam egy kicit. :D Esernyőt vigyél! :) :D :) Jóccakát Mindenkinek!
Korzika Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Drága Corsika! Azt a szegény ótót takard le valamivel,mert diófával nekem is vannak kellemetlen élményeim! Drága Vascona! :D Jól esik,hogy aggódsz a kocsimért,de köszi szépen jól van és benn áll a garázsban,diófa pedig csak a szomszédban van :lol: :) ,Corsarulezkének van a Skodálatos Rapidja a szerelőnél és az áll a diófa alatt. :D Sörös Sanyi télleg ki akarsz költözni vagy csak jó lenne?Én,ha külfödre költöznék az USA-ba mennék.Ott is egy kisvárosba ahol csendes az élet piros cimkés Budweisert isznak,rock és blues szól a kocsmában és még a régi 70-es 80-as évek beli kocsikkal járnak. :huh: Számomra az lenne a paradicsom. :)
Vascona Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Bocsánat :huh: Számomra a paradicsom az a piros zöldség,amelyik olyan puha,és olyan paradicsom íze is van :lol: De tény hogy amit te elmondtál,az felér egy mennyországgal,közel van az édenkerthez,és biztos isteni is :)
mantababy Elküldve Július9, 2006 Elküldve Július9, 2006 Már csak kitartás, kitartés, kitartás! :D Igaz? Amúgy úgy néz ki, hogy kollektív leszokás lesz... és akkor a mi üzemünk dohányfüstmentes lesz. na mindenki leszokoban van a cigirol :lol: akkor asszem nekem is at kell gondolni az eletem ezen reszet :huh: a vegen meg kineztek a klubbol ha ragyujtok :)
Vascona Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 na mindenki leszokoban van a cigirol :lol: akkor asszem nekem is at kell gondolni az eletem ezen reszet :huh: a vegen meg kineztek a klubbol ha ragyujtok :D Szerintem ez sosem fog bekövetkezni... Én is olyan vagyok mint egy gyárkémény,aztán mégsem zavartatok még el a francba eddig :D Maci is elviselt a múltkor,bár igaz akkor még dohányzott :)
Korzika Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 Nekem mindjárt letelik a meló :huh: ,a héten még szerdán leszek nappalos,utána hoszú szabi :lol: .
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 Jó Reggelt! Nem lesz kinézve senki sem a cigizés miatt, nyugalom. :huh: CORSikA! Téged meg majd foglak hívni telefonon valamikor, meg Lujdzsit is, hogy akkor lassan egyeztessünk a szegedi tali miatt. :lol: (ha valakit kihagytam, szóljatok)
szabot Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 Sziasztok! Ismét fórumközelbe kerültem. Ez a hétvége elég tartalmasra sikerült. Szombaton horgászat volt, 2 eeeekkkkkooooorrraaa pontyot fogtam :huh: 2 jó tenyérnyi kárász kíséretében, meg néhány apróságot. Sikerült barnulnom/pirulnom is egy keveset. A vasárnap az pihivel és mozival telt. Megnéztük a Szakíts ha bírsz c. filmet. Egész jó volt. Most lépek melózni. Ha tehetem, akkor még jövök!
nyuszifül Elküldve Július10, 2006 Szerző Elküldve Július10, 2006 (ha valakit kihagytam, szóljatok) :huh:
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 :huh: Értettem.... akkor téged is a veki utasai közé számolhatlak? Ha jössz....
nyuszifül Elküldve Július10, 2006 Szerző Elküldve Július10, 2006 Értettem.... akkor téged is a veki utasai közé számolhatlak? Ha jössz.... :huh: ha megyek....
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 :lol: ha megyek.... Ez még kérdéses?? :huh:
nyuszifül Elküldve Július10, 2006 Szerző Elküldve Július10, 2006 Ez még kérdéses?? :huh: Nem tudom, tudom unod a kínlódást, de most megitn készül fenekestül felborulni az életem.....Ezér nehéz bármit is beterveznem...már a Horvát útban is kételkedem :lol:
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 Hát ezt nem jó hallani! :huh: tudom, ez meg nem segít... :lol:
Recommended Posts