nyuszifül Elküldve Június18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2006 csak gondolkozom mert 7én van az utolsó vizsgám....de lehet h azon a 7végén Balcsin lesz egy nagy banzai mert megint fogok öregedni egy évet :huh: Értelek!Hát tudod én mire buzdítalak, de ha mégsem tudsz jönni, majd a te tiszteletedre is tartunk egyet a következő hétvégén :lol: meg az azt követőn, meg az azutánin.....ok mindig lesz rá azt hiszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Értelek!Hát tudod én mire buzdítalak, de ha mégsem tudsz jönni, majd a te tiszteletedre is tartunk egyet a következő hétvégén :lol: meg az azt követőn, meg az azutánin.....ok mindig lesz rá azt hiszem :) ez ám a megtiszteltetés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Nyuszi nekem át tudod küldeni az önéletrajzodat ? kéne egy jó minta :huh: gelko@freemail.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2006 Nyuszi nekem át tudod küldeni az önéletrajzodat ? kéne egy jó minta :huh: gelko@freemail.hu :) Most nincs nálam, de ha tesóm gépnél van, ő igen :D Ja vizsgázik, csak később lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Jó reggelt! Kár, hogy tegnap melóznom kellett.... lemaradtam a buli megbeszélésről... viszont kérdeznék... Amikor elmentem a kocsival... nem volt fura hangja? vagy kezdek meghülyülni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 attól függ mit akarsz alakitani tárcsahordozó konzol+féknereg konzol ez gépmunka de a mantára nem elég neked pl a 2.2 rekord hütött féktárcsája nyereggel és akkor nincs faragás nekem ezvolt a b ascin és jóvolt Hohó, Szeva! No, akko' mondom, miért is érdekelnek elég intenzíven a BMW fékek. Bevásároltam felniből. Gyönyörű, nagyon olcsó, jó nagy, de 5*120-as az osztóköre. Mindenképp ezeket szeretném rávarázsolni, ezért is nem jó a Reki hűtött tárcsája, ami most is van. Nomeg hátul is a dobok helyett hatásosabb lenne a tárcsa szerintem, mert a 17*9 collos felnin a gumi igencsak tapadni fog (legalábbis nagyon remélem), és csak szétkenné a ferodolt a dobban. Egyszóval nem akarom mégegyszer alul méretezni a vasat, tanulópénznek elég volt ez az egy eset a híddal. Persze nem akarok én nagyon állatkodni vele, de akkor már egy pöpec Mantát szeretnék végeredményképp, ha már ennyit szívok vele (és hol van még a vége?). Nyuszi, örülök, hogy végre meggyógyultál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Szép napot nektek! Ma megint meleg lesz akárcsak tegnap,viszont ma dolgozni is kell és így ez sokkal súlyosab. Nyuszi! Megvan a lóvé?Vagy meló után mennünk kell behajtani? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Batta meg! Hátsó hidat, de mán'! Én is akarok behajtani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Tascona avatarjában az a sok hó.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Na ja... De jól mutat, pláne, ha Roli csapat ugyanígy majd ugyanazzal az Ascona-val! :huh: Várjuk már a napot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Hohó, Szeva! No, akko' mondom, miért is érdekelnek elég intenzíven a BMW fékek. Bevásároltam felniből. Gyönyörű, nagyon olcsó, jó nagy, de 5*120-as az osztóköre. Mindenképp ezeket szeretném rávarázsolni, ezért is nem jó a Reki hűtött tárcsája, ami most is van. Nomeg hátul is a dobok helyett hatásosabb lenne a tárcsa szerintem, mert a 17*9 collos felnin a gumi igencsak tapadni fog (legalábbis nagyon remélem), és csak szétkenné a ferodolt a dobban. Egyszóval nem akarom mégegyszer alul méretezni a vasat, tanulópénznek elég volt ez az egy eset a híddal. Persze nem akarok én nagyon állatkodni vele, de akkor már egy pöpec Mantát szeretnék végeredményképp, ha már ennyit szívok vele (és hol van még a vége?). Nyuszi, örülök, hogy végre meggyógyultál! bármilyen fenit átlehet perselyezni pl az omegán 5x120 ról 5x110 re de te bajba vagy mert 4x100 és ha át- furatod(5-ösre) a lukak közül akárhogy forgatod egyi egybeesik ez nem megy viszont utánna nézhetnél egy a comodorehidnak az 5 csavaros lukosztása A senator manta ascona 400 vagy marad a 4x100 első kerékagy megegyezik az A senivel csereszabatos a tárcsa és a féknyereg is hátul kénytelen vagy konzolt (hordozót) késziteni Tascona avatarjában az a sok hó.... :huh: köszi az ascona fénykora a foti tali két kép van róla :lol: de nemzárom ki hogy lessz mégegy asci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 de nemzárom ki hogy lessz mégegy asci nagyon helyes...a Corsa megvan még ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 nagyon helyes...a Corsa megvan még ? Előre is bocsi,hogy én válaszolok a kollega helyett,az a Corsa egy olyan kisautó,amelyik mindig meglesz! Már nem biztos,hogy Tasnak,de pl. jelen voltam egy gyilkossági kísérletnek,amikor is a kis corsa nem hagyta magát! :huh: Pedig erősen kényszerítettük :lol: Ugye mucus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2006 Sziasztok! :D :) :) Voltam a cégnél, sikerült behajtani a levont 60ezret, a túlórát, és a múlthavi fizetésemet :lol: Szóval a peert visszavonom majd, bár még a zárásért beígért pénzt nem kaptam meg...de sebaj, a fura az egészben, hogy ez a hapsi senkinek nem szokott csak így fizetni....elmegy a perig...Főnökasszonyom is furcsállja, de a lényeg, hogy megvan! :) A megfázásom viszont nem javult, de lehet ennek a munkahelyi klíma az oka, szóval most kicsit jó a kedvem. Ja a kocsit meg majdnem összetörtem, barom voltam, és kifordultam, na ez van, d e alényeg hogy nem lett baj!Biztos a betegség ráment a csöppnyi agyamra :huh: Szép estét B) Ja Tamásnak kész a kocsija, jobb mint újkorában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Sziasztok! :D :D :) Voltam a cégnél, sikerült behajtani a levont 60ezret, a túlórát, és a múlthavi fizetésemet :huh: Szóval a peert visszavonom majd, bár még a zárásért beígért pénzt nem kaptam meg...de sebaj, a fura az egészben, hogy ez a hapsi senkinek nem szokott csak így fizetni....elmegy a perig...Főnökasszonyom is furcsállja, de a lényeg, hogy megvan! :) akkor mostmar minden le van zarva a volt melohelyen? gratulalok, az aurad meghatotta, vagy eppen megijesztette a fookodet. ne csodalkozz, vannak meg meglepetesek az eletben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Előre is bocsi,hogy én válaszolok a kollega helyett,az a Corsa egy olyan kisautó,amelyik mindig meglesz! Már nem biztos,hogy Tasnak,de pl. jelen voltam egy gyilkossági kísérletnek,amikor is a kis corsa nem hagyta magát! :lol: Pedig erősen kényszerítettük :) Ugye mucus? ááááááh corsa elbontva egybe nemkellet senkinek darabokba elkelt :D :D :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 ááááááh corsa elbontva egybe nemkellet senkinek darabokba elkelt :) B) ;) :huh: Na, télleg? Ezt még nem is mondtad :) De azér szívós kis dög volt :D Tudod hogy mindig megsimogattam, szerette is :D Akkor nyugodj békében Corsa... :lol: 38ft/Km :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Szép napot! Kinek van kedve a héten a Lurdy-hoz? Lehet pénteken lesz... :lol: Ja.. felraktam azt az 5 képet, amit csináltam a hétvégén... itt vannak most elhúzok, mert van 1-2 dolog, amit már rég el kellett volna intéznem, ehelyett végigolvastam a fórumot. :huh: Pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 sziasztok !Így a nap végére én is gépközelbe kerültem. :huh: Megdöglök a melegtől áááááááááááá..... Kész a kocsi szevója és a kormánmű. 48000-rel drágább mostmár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Hello,nem sokára vége a melónak,itt is dög meleg van!Haza megyek pihenek kicsit ,utána megyünk a családdal strandolni. :huh: Szép napot mindenkinek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Jó reggelt! Corsika,Lujdzsi,nem akarlak benneteket elkeseríteni,de itt egyenlőre hűvös van! Most sétáltam haza munkából,és borzasztóan jól esett a 20fokban sétálni egyet... Bár négy keréken is biztos jó lett volna :huh: Lassan aludnom kellene,szóval megyek és elrakom magam.... Kívánom mindenkinek,teljen úgy a napotok,ahogyan azt szeretnétek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 sziasztok !Így a nap végére én is gépközelbe kerültem. :lol: Megdöglök a melegtől áááááááááááá..... Kész a kocsi szevója és a kormánmű. 48000-rel drágább mostmár Egyre inkább mondhatod neki: - Drágám! Elviszel ma egy körre? :D Hello,nem sokára vége a melónak,itt is dög meleg van!Haza megyek pihenek kicsit ,utána megyünk a családdal strandolni. :) Szép napot mindenkinek. :D De jó nektek... strand.... :huh: ... Lassan aludnom kellene,szóval megyek és elrakom magam.... Kívánom mindenkinek,teljen úgy a napotok,ahogyan azt szeretnétek.... Aludj jól Roli! Köszönjük a jókívánságot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2006 Akkor srácok azt hiszem meg kellene mozdulnunk végre és meghívni a klubot egy talira. Lujdszi ellátott telefonszámokkal, majd rákérdezek van e idén még hely. És a vezetőséggel majd egyeztetni kellene, mekkor aigény van rá, hogy hajlandó e a társaság lejönni idáig, s ha igen, akkor indulhat a banzáj. Mit szóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Akkor srácok azt hiszem meg kellene mozdulnunk végre és meghívni a klubot egy talira. Lujdszi ellátott telefonszámokkal, majd rákérdezek van e idén még hely. És a vezetőséggel majd egyeztetni kellene, mekkor aigény van rá, hogy hajlandó e a társaság lejönni idáig, s ha igen, akkor indulhat a banzáj. Mit szóltok? Én támogatom az ötletet. :huh: Kérdés, hogy mikor legyen? Mi legyen? Hol legyen? Mekkora legyen? Roli! Miért nem alszol? Látom olvasgatsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2006 Vekeri tónál, vagy a Dorcas, vagy a Víg.kend. a prograomkat majd elmondom msnene, vagy egyik délután egy fagyi mellett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts