nyuszifül Elküldve Június11, 2006 Szerző Elküldve Június11, 2006 Akkor kapsz a fejedre ha nem teszed! :) Hisz ő valamennyire a miénk is ha szabad ilyet mondani :lol: Ma nagyon jó idő volt, de sajnos csak pár órát tölthettem a szabadban, és azt is arccal a föld felé!ugyanis palántot ültettem :huh: De örülök, hogy végre jó az idő, ma délután barátnői traccspartira megyek.....és lehet benézünk a pulykanapokra is :D
Gelko Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 .....és lehet benézünk a pulykanapokra is :lol: debrecenbe kéne menni pulyka kakast kéne venni ? vagy nem így van ? :huh:
mackosajt Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 debrecenbe kéne menni pulyka kakast kéne venni ? vagy nem így van ? :huh: De! pontosan! :lol: Sanyi! ne idegesíts... írjad a sztorit lefelé ide is! :) Nyuszi... Én kis kertész leány vagyok, palántákat dugdosgatok. :D
nyuszifül Elküldve Június11, 2006 Szerző Elküldve Június11, 2006 debrecenbe kéne menni pulyka kakast kéne venni ? vagy nem így van ? :huh: De kis ügyes, látom már edzel az idejövetelre :D , nagyon helyes! :lol: Mackó!Nem is tudtam, hogy egy költő veszett el benned! :)
Gelko Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 De kis ügyes, látom már edzel az idejövetelre :D , nagyon helyes! :) persze eszem a sok debrecenit...mármint a kolbászt nem az embereket :lol: :huh:
nyuszifül Elküldve Június11, 2006 Szerző Elküldve Június11, 2006 persze eszem a sok debrecenit...mármint a kolbászt nem az embereket :) :lol: :huh: Még szerencse, mi lenne veled nélkülünk te kis kannibál :D :D
Gelko Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 :huh: Még szerencse, mi lenne veled nélkülünk te kis kannibál :D :lol: úgy szeretlek majd megeszlek :)
mackosajt Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Mackó!Nem is tudtam, hogy egy költő veszett el benned! :huh: De nagyon mélyen elveszett! :lol: :) Kicsit eltünök... majd jövök. :D
nyuszifül Elküldve Június11, 2006 Szerző Elküldve Június11, 2006 úgy szeretlek majd megeszlek :huh: :lol: :) Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád... srácok!Nagyon jó a pulykafesztivál!Van egy csomó sör és kajasátor, operettslágereket énekelnek a nagyszínpadon, tök jó a hangulat, igazi kis majális, van egy csomó régi szekér, kirakodóvásár, még a villamos sem jár, annyi asztal meg szék van kipakolva! Nekem tetszett, kár hogy haza kellett jönnöm.
mackosajt Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Ma egy kicsit csendes voltam... meg ideges( az alábbi dolog miatt) :huh: Viszont sikerült megkaparintani valamit: Íme!
corsarulez Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Sziasztok! Én is kihasználtam a jó időt, mentem motorozni ismerősökkel és fagyiztunk a hires vadkerti cukrázdában is! :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 No, akkor Nyuszinak, Mackónak, és a többi érdeklődőnek a mai fejlemények: A bérlet még megmaradt, de már nincs sok neki hátra! :huh: Ma beraktuk a Rekimotort, de volt egy kis szopás, ugyanis a Rekordnak szélesebb a motortatró konzolja, és el ment legalább fél óra, mire erre rájöttünk. Utánna kábelezés ment elől, csövezés pedig alul. Mikor már a benya és a delej is eljutott a motorhoz, próbáltuk indítani. Hát, ez a része is elég játékos volt. Sokáig tartott, mire kiderült, hogy valami kehéje van az önindítónak. Túl nagy volt az áramfelvétele, és kevés áram maradt a gyújtáshoz. Az 1.6 önindítójával pöcc-röff lett a verda. Ezek után a vízcsövezés jött, amivel megintcsak sokat játszottunk. A Reki felső csövéből ki kellett vágni vagy 10 centit, a fűtéscsövek pedig Rekord, Manta és BMW csövekből álltak össze. Légszűrő most nincs rajta, holnap kapja a direktszűrőt, ezzel a virtuális +5 LE-t. :lol: A kipuffogó már csak, ami hátra van, ezt holnap csináljuk meg. A Reki leömlője és a Manta ipszilonja nem passzolt össze, a Reki ipszilonjának viszont más az íve, ezt holnap még újra kell hajtogatni, és nagyjából kész. Ami még hátravan, az a Reki hűtött tárcsák, a fordszámmérős műszeregység, a gyújtáskapcsoló, és irány a nagy út. Az ötösváltó, hosszabb áttételű diffi, kasztnizás és fényezés tervezett ideje tél/tavasz. Bővebben a blogomban. :)
Vascona Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Sanci! Drakulálok! Büszke vagyok rátok! Jó lett volna ott lenni segíteni egy kicsit,hogy lássam a végén az örömöt rajtad... de így is éreztem amint írtad hogy repül a buszbérlet! :huh: :lol: Milyen érzés volt hallani azt a mocit a mantában? ugye hogy kirázott a hideg? :) Én egyenlőre még el sem tudom képzelni,milyen hangja lesz a sorhatnak abban a kis kasztniban...de már várom ! Örülök hogy összeraktad Sanyi!
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2006 Elküldve Június11, 2006 Na hallod! Kipuff és szűrő nélkül? Alul felül hangorkán! Gyönyörű az egész! Örülsz? Hát még én! :D :huh: :lol: :) Sajnálom, hogy lebeszéltelek arról, hogy gyere, de tervek szerint úgy volt, hogy mind a két nap négyen leszünk, a garázs viszont túl szűk. Így is néha nagyon kerülgettük egymást. A sorhatnak pedig tuti, hogy gyönyörű hangja lesz. Már alig várom, hogy hallhassam azt is.
szabot Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Sanyi! Gratula a művelethez! Akkor hamarosan nem off autóval jössz talira? :lol: Huh, ez a hétvége elég gyorsan elszaladt. Alig volt idő valamire. Mondjuk volt szobaátrendezés, TV javítás, halazás, szúnyogháló-felszerelés, családi vacsora és egy lánykérés is. Most pedig meló. :D De ne panaszkodjak, hisz meló=fizetés. Az meg mindig jól jön (és hamar megy :). Rulezke, holnap feladom a búrát! Azért nem ma, mert nem írtam le a címed és tegnap még nem kötöttük vissza a netet. :huh:
corsarulez Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Előre is köszi! Addig meg kitart a cellux. :huh:
nyuszifül Elküldve Június12, 2006 Szerző Elküldve Június12, 2006 Tamás gratulálok a lánykéréshez, sok boldogságot kívánok. Sanyi neked pedig a kocsihoz :huh: Remélem végre összejön egy tali, és mindent megünnepelünk :lol:
mackosajt Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Tomi! Gratulálok én is! Nem semmi. Könnyen adták a lányt? :huh:
corsarulez Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Most olvasom csak: LÁNYKÉRÉS??? Gratulálok! :huh: :lol:
nyuszifül Elküldve Június12, 2006 Szerző Elküldve Június12, 2006 Srácok, ha a hétvégi kerti parti nem jön össze, elmehetnénk valahová...
mackosajt Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Srácok, ha a hétvégi kerti parti nem jön össze, elmehetnénk valahová... Hoppácska... most jutott eszembe, hogy én hétvégén csak délelőtt leszek szabad. :huh: délután meló
Kiscsávó Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Csokolom! A hétvégén Debrecenbe kéne menni, és megyünk! Pénteken megyünk a szüleimhez ballagással összekötve, ami szombaton lesz, vasárnap valószínű ellátogatunk Debrecenbe.
nyuszifül Elküldve Június12, 2006 Szerző Elküldve Június12, 2006 Csokolom! A hétvégén Debrecenbe kéne menni, és megyünk! Pénteken megyünk a szüleimhez ballagással összekötve, ami szombaton lesz, vasárnap valószínű ellátogatunk Debrecenbe. Juhééééééééééééééé :huh:
Kiscsávó Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Juhééééééééééééééé :huh: Bizony-bizony Az új melóhelyről internetezel, akkor ez azt jelenti, hogy sűrűbben leszel ismét köztünk? Huh, ez a hétvége elég gyorsan elszaladt. Alig volt idő valamire. Mondjuk volt szobaátrendezés, TV javítás, halazás, szúnyogháló-felszerelés, családi vacsora és egy lánykérés is. És mi volt a válasz?
Sörös Sanyi Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Hej Tomi! Azt hittem, a legbonyolultabb hadműveletet én viszem véghez a hétvégén, de leköröztél! A kézkérés a legnehezebb akármi. Úgyhogy gratula! Tudod mit? Átruházom rád az aláírásom! Holnap lecserélem, te meg azt kezdel vele, amit akarsz. Tartsd meg, ez lesz a nászajándékom is! :huh:
Recommended Posts