nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nyuszi! Hulyen hangzik a kerdes, de aludtal mar el nagy tanulas kozepette fuzeten? ??? :) Ez most valami beugratós kérdés? :( Nem, mert én járkálva tanultam mindig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Járkálva?? Én hason fekve az ágyon. Asztalnál soha. De én nem aludtam el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Francba... Pedig azt hittem, hogy van masik hiressegunk is, a kockas fulu nyul. de akkor ez most nem jott ossze. Viszont van Kiccsikonk, akibol Szilaj lesz, ha megno, es van Mackotestverunk. Hiretelen mas hiresseg nem jut eszembe a regiobol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Én önmagamban véve is híresség vagyok, vagy hírhedtség????? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Ahogy a mai média által feltuningolt ""sztárokat""nézem mi itt mindannyian istenek lehetnénk,de legalábbis arkangyalok. :) Éhes vagyok! Megyek kajcsizni. Legyetek jók ha tudtok!De ha nem megy ne erőltessétek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Éhes vagyok! Megyek kajcsizni. Legyetek jók ha tudtok!De ha nem megy ne erőltessétek! Én is... meg fáradt, meg vadász az utamból kotródj... VUK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Mert a jókat amúgyis hamar elviszi a jóisten. Tényleg tudja valaki,hogy a tulvilágon van opelklub? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Mert a jókat amúgyis hamar elviszi a jóisten. Tényleg tudja valaki,hogy a tulvilágon van opelklub? ??? Tessen mondani.... ez most miként jött elő? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 ??? Tessen mondani.... ez most miként jött elő? :) Háthogy elköszöntem azzal,hogy legyetek jók ha tudtok..... Na és így e. blokkolnám e. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Tényleg tudja valaki,hogy a tulvilágon van opelklub? Szerintem a Vatikán a Mercedessel áll szerződésbe (pápamobil), úgyhogy nem valoszínű. De ha mondjuk az öreg Opelt szentté avatnák, akkor már sanszos lenne a dolog. Mindegy, én úgyis az alagsorba kerülök, ott már a rollernek is örülhetek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 hali,a pólóm mérete XL-es,köszi :) Lécci ha megvan a teljes méretlista,küldd el nekem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hej! Szeva Roli! Hogy bírod a három asszonyt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 hali,a pólóm mérete XL-es,köszi :) Lécci ha megvan a teljes méretlista,küldd el nekem is :( Valami meglepi lesz? :) De persze átküldöm. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Úgylátom lassan mindenki elszivárog mint a talajvíz. :) Na persze csak képletesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Úgylátom lassan mindenki elszivárog mint a talajvíz. :) Na persze csak képletesen. Rosszul látod! :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Rosszul látod! :) :) Na jó mindig akad kivétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 mivel nagyon el kell lapozni póló: 1. Nyuszifül (kér, XL ) 2. Ember2 (Ha jól sejtem nem kér... de csináltatunk 1-et neki) 3. I_S (kér, ?) 4. Mackosajt (kér, XL) 5. Szabot (kér, 2 db) 6. Benzingőz (szokott erre járni még?) 7. S.S. (kér, M) 8. Vascona (kér, XL 9. Corsika (kér, M ) 10. Lujdzsi (kér, ?) 11. Kiccsikó (kér, XL ) "Akkor most kéretik a lisán szereplő szemlyeknek egy kérek/nemkérek, ill. első esetben méretet mondani. :) (vagy ha változás van. :))" szóval így akkor 1500 Ft az első póló, mert abban benne van az Ember2-ének az ára is. További pólók 1350 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 mivel nagyon el kell lapozni póló: 1. Nyuszifül (kér, XL ) 2. Ember2 (Ha jól sejtem nem kér... de csináltatunk 1-et neki) 3. I_S (kér, ?) 4. Mackosajt (kér, XL) 5. Szabot (kér, 2 db) 6. Benzingőz (szokott erre járni még?) 7. S.S. (kér, M) 8. Vascona (kér, XL 9. Corsika (kér, M ) 10. Lujdzsi (kér, és XL) 11. Kiccsikó (kér, XL ) "Akkor most kéretik a lisán szereplő szemlyeknek egy kérek/nemkérek, ill. első esetben méretet mondani. :) (vagy ha változás van. :))" szóval így akkor 1500 Ft az első póló, mert abban benne van az Ember2-ének az ára is. További pólók 1350 Ft. Van egy őrült ötletem.A legközelebbi debreceni talin mongyuk elmehetnénk a Corához Gokartozni. Aki hallja agggya át! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Van egy őrült ötletem.A legközelebbi debreceni talin mogyuk elmehetnénk a Corához Gokartozni. Aki hallja agggya át! :( Benne vagyok!!! Mikor? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hát maj valamikó maj. nem tom mikó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hát maj valamikó maj. okés... szavadon foglak. Mondjuk valamikor csak egy 6 perces gyakorlásra is elmehetnénk! :( Csak mert a múltkor a 10 perc végén elég volt a gyújtómat megfognom, annyira kivette a kezemből az erőt... pedig az velem van! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Szép jó estét mindenkinek. Hívtak a cégtől ahol ma voltam interjún, hétfőn be kéne állnom dolgozni :) Én meg már tök jól leszerveztem a jövőhetet, mikor hová megyek.... :) Na mindegy, megnézem milyen a helyzet max eljövök...De a pénz onnan is pénz, míg nincs másik, jól gondolom?Csak még a jogi oldalával nem vagyok tisztában....lehet e párhuzamosan munkaviszonyom..na mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Én úgy tudom, hogy egyszerre csak egy főállású munkahelyed lehet. De Gelko lesz jogász, ha megnő, ő IQ-ból vágja neked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Főállású igen, majd ezt mellékállásnak mondom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Ügyes vagy te! :) De friss melóból elengednek pénteken? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts