Sörös Sanyi Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 Akkor azt hiszem hogy mindenki szerelmi életét kiveséztük. :) Nyuszit meg majd P.Ü.-ben. :( (nem is ám, csak legyen oka kérdezni, hogy mit dumálunk a fülei mögött. :))
mackosajt Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 Akkor azt hiszem hogy mindenki szerelmi életét kiveséztük. :) Nyuszit meg majd P.Ü.-ben. :( (nem is ám, csak legyen oka kérdezni, hogy mit dumálunk a fülei mögött. :)) oké! Akkor Pü ment! :P ;)
Vascona Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 Jujj mik történnek itt! Sajna vadkert nekem most kimarad:( De kívánom hogy érezze mindenki nagyon jól magát...nekem még kocsim sincs,amivel lemenjek! De jól tudtok ti mindent! :) Viszont nekem két szerelmem van,és mindkettő tud a másikról! Az egyik egy leány,a másik pedig egy leányautó :) Sanyi,üssük nyélbe már a mi talinkat,szívesen elmegyek fehérvárra is vmelyik hétvégén! Nem igaz hogy te laksz a legközelebb,és mégsem tudunk talizni! Nyuszikám,drágám, sajnálom ami veled történt,de fogd fel úgy,hogy mindig amikor vége van valaminek,elkezdődik vmi új! de felhívlak én mindjárt :( Olvastam ezt a forum korlátozást,hát...bevallom nem is bánom,hogy ez így alakult... Szerintem ezáltal egyre több hivatalos opelklub tagunk lesz nem?Ezután pedig az is opelt vesz,aki előtte nem szerette:D Szép napot srácok!
mackosajt Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 Szííííjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaa Roli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jó "hallani" a szavaid! :) Mikorra lesz kész az a csodálatos masina? ui: hamarosan indulok itthonról, mert úgy néz ki, hogy lesz egy rövid eszmecsere a vadkerti bulival kapcsolatosan... meg lehet fagyizunk egyet. Mármint Tomi, Nyuszi és én.
Sörös Sanyi Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 Szia Roli! Hiányoztál ám! Sajna mostanában abszolult nem érek rá. Össze-vissza túlórázom, és ha van egy kis időm, akkor meg állandóan fenn vagyok a műhelyben. Előléptem lakatosinassá. Valahogy spórolnom kell, ígymeg olcsóbb lesz a kasztimunka. A túlórák meg a nagy útra kellenek, de még így is necces, hogy összejön a pénz...
szabot Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 Üdv mindenkinek! Hát, ez bizony régi-új szerelem, de mondjuk újnak, mert 7 évvel idősebben kicsit másképp nézem a dolgokat. Hamarosan BÁRMI megtörténhet. :) Roli, nekem is két szerelmem van és mindkettő tud egymásról és elfogadják egymást. :)
mackosajt Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 No akkor végül jól mondtam, hogy 2! :( :) :) Holnap megpóbálok akkor utánajárni a városban, hogy hol és mennyi pólót nyomatni, ahogy azt Tomival is beszéltük. Ha meg sikerül unokatesómmal addig összefutnom, akkor célirányosan fogok menni, mivel ő már csináltatott magának pólót, ráadásul fényképeset meg sima 1xű mintásat is. Csak most odavan Pesten animebulin.
nyuszifül Elküldve Május14, 2006 Szerző Elküldve Május14, 2006 Hazaértem! Roli napközben megvigasztalt. :) Sajnálom srácok, de ma fuvarom volt, így kihagytam a talit! Az egyetemi pólósok megcsinálják, de a pólót neked kell vinni, de a mintát akár meg is szerkesztik. :) Kipróbáltam az új elkerülőt ma, nagyon tetszett, nekem is Hobinak is :(
Sörös Sanyi Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 Szia! Még nem is mondtam, de nagyon örülök, hogy jössz Soltvadkertre! :) A problémákra meg még nem mondok semmit, mert hétvége van, örüljünk ennek. Aztán hétközben együtt zsörtölődök veled, és találok ki ezernyi trükkös halált egy egyénnek.
nyuszifül Elküldve Május14, 2006 Szerző Elküldve Május14, 2006 Jön a bölcsességfogam, iszonyatosan fáj ;) , úgy fel van dagadva a képem és már nyelni alig bírok! Pedig azt mondta a doki, nem is lesz nekem iylenem,mert nincs hely a számban, pedig elég nagy szám van :) :( A főnök-felmondás dolgot meg...Szóval ezzel vágnék a legnagyobb eret rajta, de kicsitfélek megtenni, míg nincs másik melóm, a baj csak az, hogy a büszkeségem mindennél többet ér, és képes vagyok fejjel rohanni a falnak... :)
Sörös Sanyi Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 A bölcsességfog nagyon vacak! Jobbulást, és rengeteg fájdalomcsillapítót!
nyuszifül Elküldve Május14, 2006 Szerző Elküldve Május14, 2006 Köszi.... Na megyek, rendbehozom magam holnapra, aztán lesz ami lesz, jó éjszakát mindenkinek
Sörös Sanyi Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 Szeva, aludj jól, gyűjts erőt, és fájdalom nélkül ébredj!
Vascona Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 Sanyi,megkérdezed a kasztnisodat,hogy be tud-e vágni egy omega padlólemezt egy ascona-ba? Megfizetném! Ha olyan szakember csinálná akinek te vagy az inasa,annak jobban is örülnék,mint egy idegennek! :)
mackosajt Elküldve Május15, 2006 Elküldve Május15, 2006 Jó Reggelt! Nyuszi.... csőstül jön a gond? Remélem mára kicsit alább hagyott a fogproblémád.... póló téma... az egyetemen állítólag 3500... unokatesóm ugyan tavaly csináltatott a Hal-közben pólót, és pólóval együtt volt 900... A4-es képpel.... majd ma megpróbálom megtalálni őket, úgyis van dolgom a belvárosban.
Sörös Sanyi Elküldve Május15, 2006 Elküldve Május15, 2006 Sanyi,megkérdezed a kasztnisodat,hogy be tud-e vágni egy omega padlólemezt egy ascona-ba? Megkérdezem Roli, de nem igérek semmit. Nagyon be van havazva, és ő is meló mellett csinálja. Az enyém is elvileg tavaly november óta szélesítéssel gurul... :) Ráadásul a lagziig még 3 Mantát kellene megcsinálnunk. Ebből egy az enyém, de azt csak gurulóképessé tesszük most, a Sanyiét teljesen ki kellene lakatolni, mert az már el van kezdve, aztán fényezés, és még ott a Fikuszé, amit gyorslakatolni és gyorsfényezni fogunk, közben Sexy CC-je most készül elő fényezésre, de azt pöpecül meg kell csinálni, és még benn van egy totálkáros Primera, aminek épp a tetőjét akarjuk összehozni (4 napot szoptunk csak azzal, hogy az A oszlopok jól álljanak, és a B és a C oszlopok még csak ezután jönnek, ráadásul a bontóból egy ötajtós tetőt hoztak, ez meg négyajtós...). Szóval hosszú a lista. Talán júli, aug, mire levegőt is kapunk, de mondom, nem mondok semmit...
nyuszifül Elküldve Május15, 2006 Szerző Elküldve Május15, 2006 Jó reggelt! -azon gondolkodtam, hogy miután meghoztam ezt a döntést a munkámmal kapcsolatban, azután kezdett el nőni a fogam, azaz ez egy bölcs döntés volt :) :) Mackó én a halközös fiókat nem találtam ott a múltkor, még az üzletet sem :( ;) vagy csak nem jó helyen néztem....
szabot Elküldve Május15, 2006 Elküldve Május15, 2006 Szereztem kitűzőket, amikbe névjegykártya méretű lapokat lehet berakni, így könnyebb lesz a beazonosítás. Aki nem az avatarát szeretné rá, az csütörtök estig küldjön képet! Mivel kitűző van több, így a kísérőnek is tudok csinálni. Kinél van erre igény?
Sörös Sanyi Elküldve Május15, 2006 Elküldve Május15, 2006 Nekem jöhet, avatarral. A pofám úgyse olyan szép, mint a kocsim. :)
mantababy Elküldve Május15, 2006 Elküldve Május15, 2006 Nekem jöhet, avatarral. A pofám úgyse olyan szép, mint a kocsim. :( Na de magabiztostalan vagy! :) ;) :) :P
mackosajt Elküldve Május15, 2006 Elküldve Május15, 2006 Voltam a halközben... egy fénymásoló felirat van az üzlet felett... elég barátságos áraik vannak: színesben dolgoznak... árak: fehér pólóra A/4 méretig 1350- A/3 méretig 2200- sötét pólóra A/4 méretig 1500- A/3 méretig 3000- fehér esetén a póló is benne van az árban... más esetben az plusz költség, és vinni kell. Valamint még annyit hozzátennék, hogy az A/4-et úgy kell érteni, hogy az össz lefedett terület ha annyi, akkor az abban az árban benne van! szóval ha alőlre kisebb, hátra nagyobb dolog megy, akkor elvileg beleférhet az A/4-be!!! Szerintetek? Más... voltam ma a frissen megnyílt Csergő boltban itt, helyben... elég korrekt árakat mondott kedvezmény nélkül is... de ha igénybe vesszük a kedvezményt, akkor igencsak megéri ott vásárolni a kocsikhoz! :) Ha valakit érdekelne... Sarló utca 8. (az Árpád tér mellett... ez az utca köti össze a teret a Virág utcával)
mackosajt Elküldve Május15, 2006 Elküldve Május15, 2006 Közben eszembe jutott, hogy 1x lehet kéne gokartozni egyet, mit szóltok hozzá?... pl. a város széli nagy áruháznál! Ma én megtettem, hogy kieresszem a gőzt anyósék miatt... jó volt. másodjára ültem ilyen szerkezetben... legközelebb asszem nem lesz gond a 10 perc vezetés... most sikerült teljesen elfáradnom a végére... az ucsó körben csak nagypapis tempót diktáltam, mert a kezem már ki volt teljesen a szervómentes, éppen csak mozdítható, kanyarban erősen kapaszkodós kormányzástól. Mielőtt elindultunk a vekivel, vártam 5 percet, hogy megnyugodjon a karom. :)
corsarulez Elküldve Május15, 2006 Elküldve Május15, 2006 Érdekes, hogy mindegyik kasztnis-fényező el van havazva munkával - megvan a megoldás, ha valaki szakmát keres! Sajna, én mát túl öreg vagyok a váltáshoz.... :)
Kiscsávó Elküldve Május15, 2006 Elküldve Május15, 2006 KÖzben eszembe jutott, hogy 1x lehet kéne gokartozni egyet, mit szóltok hozzá?... pl. a város széli nagy áruháznál! Ma én megtettem, hogy kieresszem a gőzt anyósék miatt... jó volt. másodjára ültem ilyen szerkezetben... legközelebb asszem nem lesz gond a 10 perc vezetés... most sikerült teljesen elfáradnom a végére... az ucsó körben csak nagypapis tempót diktáltam, mert a kezem már ki volt teljesen a szervómentes, éppen csak mozdítható, kanyarban erősen kapaszkodós kormányzástól. Mielőtt elindultunk a vekivel, vártam 5 percet, hogy megnyugodjon a karom. :) Csókolom! Hát látom, pörögnek az események: Nyuszifül bölcs lett!? Itt a tavasz mindenki szerelmes, sőt lesz pofozó verseny, Sanyi latyakos inas lett. Én beférek a gokartba a 194cm-mel? Ja a pólókat hogy intézitek?
mackosajt Elküldve Május15, 2006 Elküldve Május15, 2006 Szerintem a pólókat, ha meg tudunk egyezni a mintáról és az ár megfelelőségéről, akkor megelőlegezhető mindenkinek, és Soltvadkerten át tudjuk adni... aki esetleg ott nem, majd valahogy megkapja. :)
Recommended Posts