Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 A buliból nehogy kihagyjatok! Olyan régen verekedtem már egy jót. Kérlek, hagyjátok élve a górét, amíg odaérek! :) Nyuszi, azért a maradék szemét kikaparhatod, ezt megengedjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 A buliból nehogy kihagyjatok! Olyan régen verekedtem már egy jót. Kérlek, hagyjátok élve a górét, amíg odaérek! :) Nyuszi, azért a maradék szemét kikaparhatod, ezt megengedjük. No és akkor mi legyen a szombattal? Te is akkor jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 A buliból nehogy kihagyjatok! Olyan régen verekedtem már egy jót. Kérlek, hagyjátok élve a górét, amíg odaérek! :) Nyuszi, azért a maradék szemét kikaparhatod, ezt megengedjük. Én Nyuszinak hozok cserepes virágot, amit a /volt/ főnök fejéhez vághat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 No és akkor mi legyen a szombattal? Te is akkor jössz? Nem, én már pénteken lemegyek, pont most intéztem el a szabit. De ha tényleg lesz pakolás, akkor elmegyek. Úgyis rég jártam Debrecenben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Nem, én már pénteken lemegyek, pont most intéztem el a szabit. De ha tényleg lesz pakolás, akkor elmegyek. Úgyis rég jártam Debrecenben. utaltál is Tomnak? Volt még időd rá? :) a pakolás meg Nyuszin múlik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 utaltál is Tomnak? Volt még időd rá? :) Még délelőtt utaltam, vissza is jelzett Tom, hogy megérkezett a számlájára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 akkor gyors volt a bank! :) Én csak szombatra, és a helyszínen fizetek... remélem azért sokan eljönnek pluszban akkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Remélem azért sokan eljönnek pluszban akkor. Nekem egy meglepetés ember is elég lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Nekem egy meglepetés ember is elég lenne. :) ??? pl. kire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Annyit emlegettük már... Miatta hangos most ez a topic. Kitalálod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Füleiről híres és egy állatka is van a nevében? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Ő lesz az! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Ő lesz az! :) Rákérdezhetek? Nyuszifül? ui: ha más nem, betuszkoljuk a kocsiba CORSikA-val, és majd Soltvadkerten engedjük el! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Azért bánjatok vele gyengéden. Nem egy morci Nyuszit szerétnek látni, hanem vidámat. Persze ez a melós balhé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Igyekszünk... mindenesetre nem tudom, útközben mit egyen... répát, vagy szendvicset? :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2006 Szép jó estét az uraknak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Szép jó estét az uraknak :) Jó estét... tegnap még jönni se akartál vadkertre, ma meg 3 nap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2006 Egyszer élünk... Ma postáztam a levelet a bíróságra, szóval azt hiszem addigra már az álláskeresők mozgalmas életét fogom élni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Őszintén szólva, nem örülök neki, de megértelek... és szurkolok neked! Anno mi Ildivel már megjártuk ezt az utat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2006 figyelj az állanó üvöltéstől és a tányér és virág csapkodástól, valamint a ripityára tört telefontól már minden jobb, így meg, hogy a hitelek lementek a nyakamról, egy kevesebb pénzű meló is elég :) Most viszont megyek bowlingozni.pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Pápá, jó szórakozást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Nahát, tiszta életveszély Nyuszi munkahelye, jobb is hogy eljön onnan.... Vadkerten hiperszuper jó fagyi kapható.... kedden teszteltem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 figyelj az állanó üvöltéstől és a tányér és virág csapkodástól, valamint a ripityára tört telefontól már minden jobb, így meg, hogy a hitelek lementek a nyakamról, egy kevesebb pénzű meló is elég :( Most viszont megyek bowlingozni.pápá Nem akarok kotnyeleskedő (de jó ez a szó :) ) lenni, de tényleg ilyen vadállatságok voltak a melóhelyeden? Mert én csak beleolvastam ebbe a topicba, és csak láttam amiket írtál. Igaz ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Sajnos valószínűleg igaz. Szegény Nyuszinak már nagyon elege van abból a helyből, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Fiúk, nem rendezünk egy főnökpofozó versenyt? Én kezdem. Ha talpon marad, akkor a tiétek. :) Fagyi!!! Ezer éve nem ettem fagyit! Ebbe most belegondoltam. De öreg vagyok már... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts