corsarulez Elküldve Május11, 2006 Elküldve Május11, 2006 Tomi, tök jó, hogy szerelmes vagy! :) :) Végre jó hírek! Viszont gyertek-gyertek Vadkertre!
Sörös Sanyi Elküldve Május11, 2006 Elküldve Május11, 2006 Hát senki nem jön 3 napra Soltvadkertre??? Egyedül csak én??? Ne tegyétek ezt velem!!! A hétvégén az új motorszámom a régi lesz, úgyhogy holnap utalok 3 napra. Még nem tudom, kiugrok-e Slovensko-ba, ha igen, akkor lesz Fácán 3 napra. Egy napra nem érdemes lemennem. Főnökasszony, ez így nem járja! Ha más nem, hát elrángatlak én. A szombatot kihagyom ivásilag, és a kisdrágámmal elcipellek bárhova!
mantababy Elküldve Május11, 2006 Elküldve Május11, 2006 A hétvégén az új motorszámom a régi lesz, úgyhogy holnap utalok 3 napra. Még nem tudom, kiugrok-e Slovensko-ba, ha igen, akkor lesz Fácán 3 napra. Na ezt nagy örömmel hallom :) Szóval jössz Soltvadkertre? És kész lesz a kocsi jövő csütörtökre? :) Kicsit bele kotnyeleskedtem. Üdv S.S.
szabot Elküldve Május11, 2006 Elküldve Május11, 2006 A hétvégén az új motorszámom a régi lesz, úgyhogy holnap utalok 3 napra. Még nem tudom, kiugrok-e Slovensko-ba, ha igen, akkor lesz Fácán 3 napra. Főnökasszony, ez így nem járja! Ha más nem, hát elrángatlak én. A szombatot kihagyom ivásilag, és a kisdrágámmal elcipellek bárhova! Ezt jó hallani! Majd én vezetek, úgysem iszok, de nyuszit elrángatjuk! Pont a vezér nélkül menjünk?!
Sörös Sanyi Elküldve Május11, 2006 Elküldve Május11, 2006 Majd én vezetek, úgysem iszok! Két hónapja meg sem mozdult az öreglány, had vezessek már én. ;) Egy napot még én is kibírok pia nélkül (asszem :)). Pont a vezér nélkül menjünk?! Jaja! Nélküle csak egy csürhe vagyunk, ő a kapocs, kell nekünk! :( Szóval jössz Soltvadkertre? És kész lesz a kocsi jövő csütörtökre? :P Igen, el van döntve, ott a helyem. De kész sose lesz, viszont gurulni fog, az biztos! :)
Korzika Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 :) Igen-igen.Én már el is terveztem.Nyuszinál kezdünk hajnalban,gyorsan bepakolunk neki mindent az udvarról és utána beülünk a kocsiba és víg zeneszóval leugrunk Soltvadkertre. :) JÓ?
Boogie Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Még nem tudom, kiugrok-e Slovensko-ba, ha igen, akkor lesz Fácán 3 napra. Ha Esztergom felé mész át, akkor vasárnap meglátogathatsz!! :( :) Mantababy-vel amúgy is megígértétek, hogy meglátogattok, habár ő még nem ért haza. :)
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 No, akkor srácok, le van dumálva, szombaton lányszöktetés! Különben is, úgy nem buli, ha a csaj is szökni akar, mert az közös megegyezés. Ez inkább emberrablás lesz. SzaboT, gyere te is, szükség lehet a mackótestedre, ha ellenállás tényállása forogna fenn! :) Megyünk Bogi, ez tiszta sor. Én Komáromnál gondoltam az átmenetelt, de teljesen igazad van, Esztergom is ott van, minek menjek kétszer a határ fele? Több benzin marad Soltvadkertre, és Nyuszirablásra. :)
corsarulez Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 És mit szól mindehhez Nyuszi? A hallgatás beleegyezés...! :)
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Mondom emberablás! Vitának helye nincs, és nem kérdezünk senkit! :) Nehogy már otthon pakolgasson egyedül. Corsika ötletét nagynak tartom. Hajnalban bandás pakolás, aztán tűz Soltvadkertre. No, megyek utalni Tomnak, mert még a végén lecsúszom a buliról.
szabot Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 No, akkor srácok, le van dumálva, szombaton lányszöktetés! Különben is, úgy nem buli, ha a csaj is szökni akar, mert az közös megegyezés. Ez inkább emberrablás lesz. SzaboT, gyere te is, szükség lehet a mackótestedre, ha ellenállás tényállása forogna fenn! :( Mackótest??? :) :) Ha egy egyszerű pakolás miatt nem akarsz jönni nyuszi, akkor ezt megoldottuk. ;) Hányra legyek ott? Úgyis Debrecenből indulunk Enivel...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Ha én is kellek pakolni, akkor tuti szabit íratok ki, mert ott a helyem! Ha nem kapnék, akkor viszont szombat délelőtt találka Vadkerten, mert én éjszakás műszakból fogok beesni.
Korzika Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Nyuszinak már be is pakoltuk a kéróját és ő még mit sem tud róla! :) Kész a csapat,megvannak a munkások,az időpont csak a tulaj nem tud semmit az egészről. :( Sirályság! :) De hol van Ő?
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Ha nagyon belelendülünk, akkor trélerre dobjuk a hétvégi házat, aztán visszük azt is cuccostól! :) U.I.: Nyuszi gyere velünk, lesz fagyi is! :)
szabot Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Ha nagyon belelendülünk, akkor trélerre dobjuk a hétvégi házat, aztán visszük azt is cuccostól! :( U.I.: Nyuszi gyere velünk, lesz fagyi is! :) Ha kell trélert is tudok szerezni... :)
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Az jó! Nekem van autómentős vizsgám, majd én megyek a trélerrel! :) Gáz van! Nem látom a listán Nyuszi nevét! Mi legyen? Ma van vége az utalási határidőnek. Befizetném egy napra, de már húznom kell melóba...
szabot Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Nyuszi, hol vagy? Már csak rád várunk. Hopp, most jut eszembe, ő most küzd! Hajrá nyuszi! Szorítunk neked! Szevasz főnökasszony! Látom olvasol... :)
Korzika Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Há de figyu mán az 1 napost (szombat) ott kell helyben befizetni az 1500 pízt nem?? :) Délelőtt 9.47 kor nyuszi még a csajos topikban a pucér hapsikat töltögette fel akik kocsit mosnak!! :)
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 No, olyan tuti nem lesz Vadkerten. Vagy csináljunk a lányok örömére? :) Ja, majd elfelejtettem: Hajrá Nyuszi, fúj fúj főnök! (leszek a pom-pom boyod)
nyuszifül Elküldve Május12, 2006 Szerző Elküldve Május12, 2006 A tegnapi falra dobott cékla csak a kezdet volt. Ma összetört néhány valami, most repült két virágcserép, a virágok frissen voltak locsolva, így a saras föld az előtérben és a titkárságon szétkenődve a falon....Az egész napos üvölésről már nem is beszélve. ezek után én már nem fogom közölni vele,, mi a szándékom....nem akarok kórházba kerülni....bár lehet a még épen maradt cserép elé kéne ugrani, és látleletet veteni, és még azért is beperelni :) :) A levelet elküldöm, összeállítottam....este adom postára, Soltvadkert még bizonytalan, de igazán kedvesek vagytok, de most ksiebb gondom is nagyobb ennél
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Sziasztok! Miket olvasok.... Tomi, mint mackótestű????? :) :) Mert ha én nem lennék itt, akkor egyértelmű lenne.... vagy azért írsz ilyet Sanyi, mert nem láttad a hasam? ;) Ja, jelentem, tuti, hogy én is megyek szombatra vadkertre, szóval CORSikA készülj!!! Ja, és ha gondolod, bejössz hozzánk, leállítod a corsát az udvarra, és mehetünk a vekivel! :P Úgy tűnik, kitartásunk eredményes volt anyósékkal kapcsolatban. :( Ja... és Nyuszit is visszük!!!! :D
Korzika Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Jó,ezt még addig megbeszéljük!Ugye jól tudom,hogy a szombatit ott kell befizetni?Mert Sanyi már itt utalni akart. :) ui.Nyuszi veled vagyunk,jóban-rosszban.Kit kell megverni?
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Jó,ezt még addig megbeszéljük!Ugye jól tudom,hogy a szombatit ott kell befizetni?Mert Sanyi már itt utalni akart. :) Most kérdeztem Tom-ot msn-en... helyszínen elég fizetni, esetleg nem árt feliratkozni a létszám miatt, hogy elég legyen az ebéd. :) Mikor beszéljük meg? a Nyuszi "volt" főnökét meg elintézzük! :(
Kiscsávó Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Sziasztok! Tegnap megvolt az első talim a Lurdynál, jó volt! Ha így indultok neki, akkor én is megpróbálok lemenni, nehogy nélkülem bulizzatok!
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Elküldve Május12, 2006 Sziasztok! Tegnap megvolt az első talim a Lurdynál, jó volt! Ha így indultok neki, akkor én is megpróbálok lemenni, nehogy nélkülem bulizzatok! Helyes! :) Kéretik ezek után Nyuszinak is jelentkezni! :) Meg mesélni, hogy mi vót ma a főnökkel? infarktus? nem kapott?
Recommended Posts