Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Hát senki nem jön 3 napra Soltvadkertre??? Egyedül csak én??? Ne tegyétek ezt velem!!!

A hétvégén az új motorszámom a régi lesz, úgyhogy holnap utalok 3 napra. Még nem tudom, kiugrok-e Slovensko-ba, ha igen, akkor lesz Fácán 3 napra.

Egy napra nem érdemes lemennem.

Főnökasszony, ez így nem járja! Ha más nem, hát elrángatlak én. A szombatot kihagyom ivásilag, és a kisdrágámmal elcipellek bárhova!

Elküldve
A hétvégén az új motorszámom a régi lesz, úgyhogy holnap utalok 3 napra. Még nem tudom, kiugrok-e Slovensko-ba, ha igen, akkor lesz Fácán 3 napra.

Na ezt nagy örömmel hallom :) Szóval jössz Soltvadkertre? És kész lesz a kocsi jövő csütörtökre? :)

Kicsit bele kotnyeleskedtem. Üdv S.S.

Elküldve

Főnökasszony, ez így nem járja! Ha más nem, hát elrángatlak én. A szombatot kihagyom ivásilag, és a kisdrágámmal elcipellek bárhova!

Ezt jó hallani!

Majd én vezetek, úgysem iszok, de nyuszit elrángatjuk! Pont a vezér nélkül menjünk?!

Elküldve
Majd én vezetek, úgysem iszok!

Két hónapja meg sem mozdult az öreglány, had vezessek már én. ;) Egy napot még én is kibírok pia nélkül (asszem :)).

Pont a vezér nélkül menjünk?!

Jaja! Nélküle csak egy csürhe vagyunk, ő a kapocs, kell nekünk! :(

Szóval jössz Soltvadkertre? És kész lesz a kocsi jövő csütörtökre? :P

Igen, el van döntve, ott a helyem. De kész sose lesz, viszont gurulni fog, az biztos! :)

Elküldve

:) Igen-igen.Én már el is terveztem.Nyuszinál kezdünk hajnalban,gyorsan bepakolunk neki mindent az udvarról és utána beülünk a kocsiba és víg zeneszóval leugrunk Soltvadkertre. :) JÓ?

Elküldve
Még nem tudom, kiugrok-e Slovensko-ba, ha igen, akkor lesz Fácán 3 napra.

Ha Esztergom felé mész át, akkor vasárnap meglátogathatsz!! :( :)

Mantababy-vel amúgy is megígértétek, hogy meglátogattok, habár ő még nem ért haza. :)

Elküldve

No, akkor srácok, le van dumálva, szombaton lányszöktetés! Különben is, úgy nem buli, ha a csaj is szökni akar, mert az közös megegyezés. Ez inkább emberrablás lesz. SzaboT, gyere te is, szükség lehet a mackótestedre, ha ellenállás tényállása forogna fenn! :)

Megyünk Bogi, ez tiszta sor. Én Komáromnál gondoltam az átmenetelt, de teljesen igazad van, Esztergom is ott van, minek menjek kétszer a határ fele? Több benzin marad Soltvadkertre, és Nyuszirablásra. :)

Elküldve

Mondom emberablás! Vitának helye nincs, és nem kérdezünk senkit! :) Nehogy már otthon pakolgasson egyedül. Corsika ötletét nagynak tartom. Hajnalban bandás pakolás, aztán tűz Soltvadkertre.

No, megyek utalni Tomnak, mert még a végén lecsúszom a buliról.

Elküldve
No, akkor srácok, le van dumálva, szombaton lányszöktetés! Különben is, úgy nem buli, ha a csaj is szökni akar, mert az közös megegyezés. Ez inkább emberrablás lesz. SzaboT, gyere te is, szükség lehet a mackótestedre, ha ellenállás tényállása forogna fenn! :(

Mackótest??? :) :) Ha egy egyszerű pakolás miatt nem akarsz jönni nyuszi, akkor ezt megoldottuk. ;) Hányra legyek ott? Úgyis Debrecenből indulunk Enivel...

Elküldve

Nyuszinak már be is pakoltuk a kéróját és ő még mit sem tud róla! :) Kész a csapat,megvannak a munkások,az időpont csak a tulaj nem tud semmit az egészről. :( Sirályság! :)

De hol van Ő?

Elküldve
Ha nagyon belelendülünk, akkor trélerre dobjuk a hétvégi házat, aztán visszük azt is cuccostól! :(

U.I.: Nyuszi gyere velünk, lesz fagyi is! :)

Ha kell trélert is tudok szerezni... :)

Elküldve

Az jó! Nekem van autómentős vizsgám, majd én megyek a trélerrel! :)

Gáz van! Nem látom a listán Nyuszi nevét! Mi legyen? Ma van vége az utalási határidőnek. Befizetném egy napra, de már húznom kell melóba...

Elküldve

Nyuszi, hol vagy? Már csak rád várunk. Hopp, most jut eszembe, ő most küzd! Hajrá nyuszi! Szorítunk neked!

Szevasz főnökasszony! Látom olvasol... :)

Elküldve

Há de figyu mán az 1 napost (szombat) ott kell helyben befizetni az 1500 pízt nem?? :)

Délelőtt 9.47 kor nyuszi még a csajos topikban a pucér hapsikat töltögette fel akik kocsit mosnak!! :)

Elküldve

A tegnapi falra dobott cékla csak a kezdet volt.

Ma összetört néhány valami, most repült két virágcserép, a virágok frissen voltak locsolva, így a saras föld az előtérben és a titkárságon szétkenődve a falon....Az egész napos üvölésről már nem is beszélve.

ezek után én már nem fogom közölni vele,, mi a szándékom....nem akarok kórházba kerülni....bár lehet a még épen maradt cserép elé kéne ugrani, és látleletet veteni, és még azért is beperelni :) :)

A levelet elküldöm, összeállítottam....este adom postára,

Soltvadkert még bizonytalan, de igazán kedvesek vagytok, de most ksiebb gondom is nagyobb ennél

Elküldve

Sziasztok!

Miket olvasok.... Tomi, mint mackótestű????? :) :) Mert ha én nem lennék itt, akkor egyértelmű lenne.... vagy azért írsz ilyet Sanyi, mert nem láttad a hasam? ;)

Ja, jelentem, tuti, hogy én is megyek szombatra vadkertre, szóval CORSikA készülj!!! Ja, és ha gondolod, bejössz hozzánk, leállítod a corsát az udvarra, és mehetünk a vekivel! :P

Úgy tűnik, kitartásunk eredményes volt anyósékkal kapcsolatban. :(

Ja... és Nyuszit is visszük!!!! :D

Elküldve

Jó,ezt még addig megbeszéljük!Ugye jól tudom,hogy a szombatit ott kell befizetni?Mert Sanyi már itt utalni akart. :)

ui.Nyuszi veled vagyunk,jóban-rosszban.Kit kell megverni?

Elküldve
Jó,ezt még addig megbeszéljük!Ugye jól tudom,hogy a szombatit ott kell befizetni?Mert Sanyi már itt utalni akart. :)

Most kérdeztem Tom-ot msn-en... helyszínen elég fizetni, esetleg nem árt feliratkozni a létszám miatt, hogy elég legyen az ebéd. :)

Mikor beszéljük meg?

a Nyuszi "volt" főnökét meg elintézzük! :(

Elküldve
Sziasztok!

Tegnap megvolt az első talim a Lurdynál, jó volt!

Ha így indultok neki, akkor én is megpróbálok lemenni, nehogy nélkülem bulizzatok!

Helyes! :)

Kéretik ezek után Nyuszinak is jelentkezni! :)

Meg mesélni, hogy mi vót ma a főnökkel? infarktus? nem kapott?

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.