corsarulez Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Tomi, tök jó, hogy szerelmes vagy! :) :) Végre jó hírek! Viszont gyertek-gyertek Vadkertre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Hát senki nem jön 3 napra Soltvadkertre??? Egyedül csak én??? Ne tegyétek ezt velem!!! A hétvégén az új motorszámom a régi lesz, úgyhogy holnap utalok 3 napra. Még nem tudom, kiugrok-e Slovensko-ba, ha igen, akkor lesz Fácán 3 napra. Egy napra nem érdemes lemennem. Főnökasszony, ez így nem járja! Ha más nem, hát elrángatlak én. A szombatot kihagyom ivásilag, és a kisdrágámmal elcipellek bárhova! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 A hétvégén az új motorszámom a régi lesz, úgyhogy holnap utalok 3 napra. Még nem tudom, kiugrok-e Slovensko-ba, ha igen, akkor lesz Fácán 3 napra. Na ezt nagy örömmel hallom :) Szóval jössz Soltvadkertre? És kész lesz a kocsi jövő csütörtökre? :) Kicsit bele kotnyeleskedtem. Üdv S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 A hétvégén az új motorszámom a régi lesz, úgyhogy holnap utalok 3 napra. Még nem tudom, kiugrok-e Slovensko-ba, ha igen, akkor lesz Fácán 3 napra. Főnökasszony, ez így nem járja! Ha más nem, hát elrángatlak én. A szombatot kihagyom ivásilag, és a kisdrágámmal elcipellek bárhova! Ezt jó hallani! Majd én vezetek, úgysem iszok, de nyuszit elrángatjuk! Pont a vezér nélkül menjünk?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Majd én vezetek, úgysem iszok! Két hónapja meg sem mozdult az öreglány, had vezessek már én. ;) Egy napot még én is kibírok pia nélkül (asszem :)). Pont a vezér nélkül menjünk?! Jaja! Nélküle csak egy csürhe vagyunk, ő a kapocs, kell nekünk! :( Szóval jössz Soltvadkertre? És kész lesz a kocsi jövő csütörtökre? :P Igen, el van döntve, ott a helyem. De kész sose lesz, viszont gurulni fog, az biztos! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 :) Igen-igen.Én már el is terveztem.Nyuszinál kezdünk hajnalban,gyorsan bepakolunk neki mindent az udvarról és utána beülünk a kocsiba és víg zeneszóval leugrunk Soltvadkertre. :) JÓ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Még nem tudom, kiugrok-e Slovensko-ba, ha igen, akkor lesz Fácán 3 napra. Ha Esztergom felé mész át, akkor vasárnap meglátogathatsz!! :( :) Mantababy-vel amúgy is megígértétek, hogy meglátogattok, habár ő még nem ért haza. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 No, akkor srácok, le van dumálva, szombaton lányszöktetés! Különben is, úgy nem buli, ha a csaj is szökni akar, mert az közös megegyezés. Ez inkább emberrablás lesz. SzaboT, gyere te is, szükség lehet a mackótestedre, ha ellenállás tényállása forogna fenn! :) Megyünk Bogi, ez tiszta sor. Én Komáromnál gondoltam az átmenetelt, de teljesen igazad van, Esztergom is ott van, minek menjek kétszer a határ fele? Több benzin marad Soltvadkertre, és Nyuszirablásra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 És mit szól mindehhez Nyuszi? A hallgatás beleegyezés...! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Mondom emberablás! Vitának helye nincs, és nem kérdezünk senkit! :) Nehogy már otthon pakolgasson egyedül. Corsika ötletét nagynak tartom. Hajnalban bandás pakolás, aztán tűz Soltvadkertre. No, megyek utalni Tomnak, mert még a végén lecsúszom a buliról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 No, akkor srácok, le van dumálva, szombaton lányszöktetés! Különben is, úgy nem buli, ha a csaj is szökni akar, mert az közös megegyezés. Ez inkább emberrablás lesz. SzaboT, gyere te is, szükség lehet a mackótestedre, ha ellenállás tényállása forogna fenn! :( Mackótest??? :) :) Ha egy egyszerű pakolás miatt nem akarsz jönni nyuszi, akkor ezt megoldottuk. ;) Hányra legyek ott? Úgyis Debrecenből indulunk Enivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Ha én is kellek pakolni, akkor tuti szabit íratok ki, mert ott a helyem! Ha nem kapnék, akkor viszont szombat délelőtt találka Vadkerten, mert én éjszakás műszakból fogok beesni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Nyuszinak már be is pakoltuk a kéróját és ő még mit sem tud róla! :) Kész a csapat,megvannak a munkások,az időpont csak a tulaj nem tud semmit az egészről. :( Sirályság! :) De hol van Ő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Ha nagyon belelendülünk, akkor trélerre dobjuk a hétvégi házat, aztán visszük azt is cuccostól! :) U.I.: Nyuszi gyere velünk, lesz fagyi is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Ha nagyon belelendülünk, akkor trélerre dobjuk a hétvégi házat, aztán visszük azt is cuccostól! :( U.I.: Nyuszi gyere velünk, lesz fagyi is! :) Ha kell trélert is tudok szerezni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Az jó! Nekem van autómentős vizsgám, majd én megyek a trélerrel! :) Gáz van! Nem látom a listán Nyuszi nevét! Mi legyen? Ma van vége az utalási határidőnek. Befizetném egy napra, de már húznom kell melóba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Nyuszi, hol vagy? Már csak rád várunk. Hopp, most jut eszembe, ő most küzd! Hajrá nyuszi! Szorítunk neked! Szevasz főnökasszony! Látom olvasol... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Há de figyu mán az 1 napost (szombat) ott kell helyben befizetni az 1500 pízt nem?? :) Délelőtt 9.47 kor nyuszi még a csajos topikban a pucér hapsikat töltögette fel akik kocsit mosnak!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 No, olyan tuti nem lesz Vadkerten. Vagy csináljunk a lányok örömére? :) Ja, majd elfelejtettem: Hajrá Nyuszi, fúj fúj főnök! (leszek a pom-pom boyod) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2006 A tegnapi falra dobott cékla csak a kezdet volt. Ma összetört néhány valami, most repült két virágcserép, a virágok frissen voltak locsolva, így a saras föld az előtérben és a titkárságon szétkenődve a falon....Az egész napos üvölésről már nem is beszélve. ezek után én már nem fogom közölni vele,, mi a szándékom....nem akarok kórházba kerülni....bár lehet a még épen maradt cserép elé kéne ugrani, és látleletet veteni, és még azért is beperelni :) :) A levelet elküldöm, összeállítottam....este adom postára, Soltvadkert még bizonytalan, de igazán kedvesek vagytok, de most ksiebb gondom is nagyobb ennél Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Sziasztok! Miket olvasok.... Tomi, mint mackótestű????? :) :) Mert ha én nem lennék itt, akkor egyértelmű lenne.... vagy azért írsz ilyet Sanyi, mert nem láttad a hasam? ;) Ja, jelentem, tuti, hogy én is megyek szombatra vadkertre, szóval CORSikA készülj!!! Ja, és ha gondolod, bejössz hozzánk, leállítod a corsát az udvarra, és mehetünk a vekivel! :P Úgy tűnik, kitartásunk eredményes volt anyósékkal kapcsolatban. :( Ja... és Nyuszit is visszük!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Jó,ezt még addig megbeszéljük!Ugye jól tudom,hogy a szombatit ott kell befizetni?Mert Sanyi már itt utalni akart. :) ui.Nyuszi veled vagyunk,jóban-rosszban.Kit kell megverni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Jó,ezt még addig megbeszéljük!Ugye jól tudom,hogy a szombatit ott kell befizetni?Mert Sanyi már itt utalni akart. :) Most kérdeztem Tom-ot msn-en... helyszínen elég fizetni, esetleg nem árt feliratkozni a létszám miatt, hogy elég legyen az ebéd. :) Mikor beszéljük meg? a Nyuszi "volt" főnökét meg elintézzük! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Sziasztok! Tegnap megvolt az első talim a Lurdynál, jó volt! Ha így indultok neki, akkor én is megpróbálok lemenni, nehogy nélkülem bulizzatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Sziasztok! Tegnap megvolt az első talim a Lurdynál, jó volt! Ha így indultok neki, akkor én is megpróbálok lemenni, nehogy nélkülem bulizzatok! Helyes! :) Kéretik ezek után Nyuszinak is jelentkezni! :) Meg mesélni, hogy mi vót ma a főnökkel? infarktus? nem kapott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts