corsarulez Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Már vége - naaagyon szigorú voltam! :) De még órákat kell tartanom a másik épületben. tegnap meg tegnapelőtt nálunk is volt jég, többször is. Pfuj!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 tegnap meg tegnapelőtt nálunk is volt jég, többször is. Pfuj!!!! Nálam most is van jég. Otthon a hűtőben. :) Úúúgy mennék már haza! Bár, otthon festés van. Előbb a felső szintet, majd az alsó szintet rakják rendbe és festik. Kíváncsi vagyok, hogy mikorra lesz kész. Nem szeretem a felfordulást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Sziasztok! Megjöttem a melóból... elég elviselhető volt. :) Tomi! nem olyan rossz a tejbetök vigyor! :) :( Megyek, gyorsan olvasgatok, aztán jövök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nálunk tavaly volt festés (Peti által), de én is alig vártam, hogy végre kész legyen! Akarunk még tapétázni is idén..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 :) Mi tapétázni nem akarunk... a szoba lassan kicsomagolja magát... 1xűen olyan rossz a ház szigetelése, hogy állandó szellőzés mellett is folyamatosan vizes a fal alja, és így a szoba levegője is párás... a tapéta meg jön lefelé... alighanem ha költözés nem lesz, akkor mi is festünk... meg vakolunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Kedves Szabot! Látod-látod, ha megtartottad volna bulit, akkor szombaton festés és kész vasárnap jöhetett volna a buli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Hellóka! Tudlak ám irigyelni... láthattál sok szép GSi-t... közelről... :) Nekünk nagyon messze. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Hellóka! Tudlak ám irigyelni... láthattál sok szép GSi-t... közelről... :) Nekünk nagyon messze. :) Szia! Ez igaz de tényleg szépek voltak de nem volt sok időm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Attól még látványnak sem volt rossz! Mi meg alig-alig látunk Igazi GSi-ket... Node.... mostanában nem fogtok erre járni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Attól még látványnak sem volt rossz! Mi meg alig-alig látunk Igazi GSi-ket... Node.... mostanában nem fogtok erre járni? Ha minden jól sikerül a hónap vége felé megyünk, haza de semmi kép nem hagyom ki Debrecent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Ha minden jól sikerül a hónap vége felé megyünk, ha de semmi kép nem hagyom ki Debrecent. Klubtagként meg már igencsak kíváncsi vagyok rád! Gratula Itt is az elhatározásodhoz és a végrehajtáshoz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Klubtagként meg már igencsak kíváncsi vagyok rád! Gratula Itt is az elhatározásodhoz és a végrehajtáshoz! :) Én is szeretnélek már titeket élőben megismerni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Ne aggódj... kerítünk rá alkalmat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nyuszifül nagyon eltűnt! Nyuszifül hol vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nyuszifül nagyon eltűnt! Nyuszifül hol vagy? ,kb 10 perce nekem is a Nyuszifül jutott az eszembe, hogy el van tünve nagyon... csak nem irtam be. jujjdejó :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nyuszifül nagyon eltűnt! Nyuszifül hol vagy? Ne aggódj! Szerintem elő fog kerülni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Ne aggódj! Szerintem elő fog kerülni... :) Elünt mint az a bizonyos Petőfi Úr Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Elünt mint az a bizonyos Petőfi Úr Mondtam, ne aggódj... Nyuszi nem olyan... véletlenek nincsenek, biztos van valami oka, hogy nincs itt! :( nem tud előlünk elbújni úgysem. :) :) No de most jó éjt! Én megyek... Hali! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Mondtam, ne aggódj... Nyuszi nem olyan... véletlenek nincsenek, biztos van valami oka, hogy nincs itt! :( nem tud előlünk elbújni úgysem. :) :) No de most jó éjt! Én megyek... Hali! Nem aggódom! Jó pihit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Mi ez a veletlenek nincsenek duma? Minden a veletlenen mulik. :) Egyebkent nekem is hianyzik nagyon. No, ez speciel nem veletlen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Sziasztok!Itt vagyok ragyogok. De jó, hogy ennyire hiányoltok :) :) Remélem az ok, amiért az elmúlt pár napban távol maradtam, nagyon is elfogadható....Íme :( HOBi új társa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Sziasztok!Itt vagyok ragyogok. De jó, hogy ennyire hiányoltok :) :) Remélem az ok, amiért az elmúlt pár napban távol maradtam, nagyon is elfogadható....Íme :( http://www.kepfeltoltes.hu/060509/11156331...ltoltes.hu_.jpg HOBi új társa ;) schön!!! Képet levettem linkre, mert képpel nem idézünk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 schön!!! persze hogy szép,hiszen az enyém :) üdv debreceni opelesek! immár 4. napja én is ide tartozom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 persze hogy szép,hiszen az enyém :) üdv debreceni opelesek! immár 4. napja én is ide tartozom :) De csak az enyém után :( ;) Azért nem volt könnyű kezdet valld be, te kis opelellenees :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Természetesem csak a tied után! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts