Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nagy a pangás srácok!Bár pont én mondom aki itt sincs már napok óta, és most is épp indulóban vagyok!

egy ismerősöm kölcsöadja a kocsiját :)

Hááát, csinálok majd képeket, feltéve ha még világosban ideér.....Tegnap már vezettem kicsit egy parkolóban, dehát, na alig látok belőle ki....És a fék!Majdnem kimentem a szélvédőn...És most én megyek vele a forgalomba.....Félek :)

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Biztos VIPER :)

Sziasztok,ujra itt vagyok ,kis pihi után.Végig olvastam mindent ,mindjárt megyek is tovább a Corsá-ba,meg a Gsi-be stb....

Sajna a kis fekete A Corsát a faternak még nem tudtuk elhozni,mert a fickó még nem műszakiztatta le,mostmár kezdek ideges lenni,mindig csak ígéri,hogy ma vagy holnap... :)

Minden nap hívom,mindjárt meg is csörgetem!

Elküldve
Birom a nőt! :) Bejelenti, hogy fél, de azért teli szájjal vigyorog! :) Milyen autóról van egyébként szó?

Te is? Én is! :( Ja-ja, nyuszi! Azt nem írtad, hogy milyen autó! Esetleg egy nyerges vontató?

Elküldve

Biztos nem akarta,hogy fájjon a szívünk. :)

Jó reggelt! Nekem lassan letelik a műszak :) utána pihi és du. 2-3 felé leszek az autó kiállításon. Helló

Elküldve

Hát végül nem vezettem, mert sok volt a rendőr a városban ;) Inkább fagyiztam, mert elég volt az a fék, nem akartam egy szarvat a homlokomra, amit a szélvédőkoppanás okozott volna.

Amúgy egy Kia Schuma volt, ez az utolsó napja, mert a tulaja holnaptól egy szépséges G astra tulajdonosa :( Nem véletlenül :) :)

Elküldve
Jó reggelt!

A Szelepszárizé nem bibis(remélem), csak tetszik a hangzása. :) :(

Már untam a régi aláírásomat. :)

Szia! Itt gondolom megint csak a szövegre kell gondoljak, nem a Skodákra. ;)

Elküldve
Értettem... tehát akkor holnaptól ( ??? nem mától???) már van egy new car az ismerősödnek. Esetleg klubtagság? :( ;)

Igen holnaptól :P ÁÁÁ, be nem veszem a klubba :) Nem elég hogy opelgyűlölőből opelest faragtam belőle???? :)

Elküldve

Igen, de remélem, nemsokára cserélem az aláírást, mert elkészült a Rapid (legalábbis a szerelő ezt mondta), szombaton megyünk megnézni, aztán már csak pár nap , plusz papírmunka. :)

megint túlzottan optipista vagyok :)

Szegény Corsát viszont hanyagolom picit, még nem volt tavaszi átvizsgáláson, pedig mindig szoktam vinni félévente. :(

Elküldve

Köszönöm még egyben, hétfőn v. kedden lesz kicserélve az alkatrész, de attól még lehet vele menni nem veszélyes.

Nyuszifül van már új munkahelyed?

Igen érdekes az aláírásom, de csak poén!

Elküldve
De láttam, hogy reagáltátl, én is irtam rá! :)

(vagy valamit nagyon félrenéztem....)

Jól láttad, csak még reggel van, hajnali 3-kor jöttem haza a gyerek felkeltett 7-kor, és ilyenkor már nem tudok vissza aludni, amikor láttam, hogy mindent összeírtam akkor javítottam ki.

Elküldve

Én néztem félre... pont akkor volt netszünet, aztán meg kimaradt 2-3 hozzászólás a figyelmemből... bocsika.

Szombati programterv: Nagyvásár és autókiállítás megnézése!

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.