Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Remélem, nem erre tart az a jégeső......

A rendszámokról:

mostanában felénk nagyon sokan kaptak KCG rendszámot. Nekem az jutott róluk eszembe, hogy "kacagány" meg "kecsege". B)

Másnak biztos más..... :blink:

Elküldve
Igen nekem más ;) :blink: B)

Ugye nem az a bizonyos agyagedény? :D :D ;)

Odavoltunk egy picit kocsikázni... 4-esen Nyíregyháza... onnan Nyírbátor felé, majd Nyíradony(anyósékhoz)... majd haza... eközben esőt csak egy picit láttunk.... itthon meg megint állt a víz!

Nyuszi! Mi volt itt??? özönvíz?

Elküldve

Jó reggelt!

Fáradt vagyok., a tegnapi buli hosszúra sikerült, kettőre értem haza. Haverommal megitn a sárkányban kötöttünk ki, hát láttam ott sok mindent, én is tudtam bulizni fiatalkoromban, de ezek a mai lányok, hát..... :blink:

Na mindegy. Egyik haverom megdícsért hogy miylen lendületesen vezetek B) Megalapozta a jókedvemet :D

Mackó itt még jégeső is volt :D

Elküldve
Jó reggelt!

Fáradt vagyok., a tegnapi buli hosszúra sikerült, kettőre értem haza. Haverommal megitn a sárkányban kötöttünk ki, hát láttam ott sok mindent, én is tudtam bulizni fiatalkoromban, de ezek a mai lányok, hát..... :blink:

Na mindegy. Egyik haverom megdícsért hogy miylen lendületesen vezetek B) Megalapozta a jókedvemet ;)

Mackó itt még jégeső is volt :D

Örülök, hogy jól szórakoztál!

Az a lendületes vezetés mit jelent? :D A jégesőről bent hallottam... kollégám igencsak sasolt az ablakon a 4 napos octáviájára! ;)

Elküldve
Örülök, hogy jól szórakoztál!

Az a lendületes vezetés mit jelent? :D A jégesőről bent hallottam... kollégám igencsak sasolt az ablakon a 4 napos octáviájára! ;)

Én is HOBira :blink:

Hát, nem tudom, mondom amikor kérdeztem mire érti, azt mondta: Úgy ahogy kell B) :D

Meghát éjjel nem járnak az utakon ;)

Elküldve

Sziasztok!

Olvasgatok, olvasgatok... na lássuk:

Nyuszi, gratula a névadáshoz! Ettől jobbat tényleg nem lehetne kitalálni! Amúgy mi is mondtuk, hogy tudsz vezetni.

:blink: Jégeső??? Itt még eső sem esett. Nem is kellene, mert tegnap kocsit mostam.

Elküldve

Sziasztok,mostanra olvastam végig 3 napi termést... :)

A rendszám projekből kimaradtam,de pótolom.

Ahölgyektől előre is elnézést kérek. :)

Jó Do DI

Jó Di Di

Jó Du Da

Japán Digitális Diktafon

Jujj De Dögös

Jenki Dakota Dekrétum

Jánoshalmi Demokratikus Diákkör

Jé De Dagi

Most hirtelen ennyi.

Elküldve

Corsika, ez nagyon jó :) :( ;)

Srácok SzaboT nagyon eltünt, aggódok érte, remélem nem verte le nagyon a betegség, de felhívni meg nem mertem :P

Ja. !é s akkor mi lesz a hatodikával, mert nekem is kinéz egy ballagás... :)

Elküldve
Jó Do DI

Jó Di Di

Jó Du Da

Japán Digitális Diktafon

Jujj De Dögös

Jenki Dakota Dekrétum

Jánoshalmi Demokratikus Diákkör

Jé De Dagi

Most hirtelen ennyi.

Nem semmi ötletek... bár egynémelyiknek nem sok mondandója van! :) :) :(

Kevés munkát, sok pihenést Neked! ;)

MOst én megyek... Jó éjt mindenkinek! Végre aludhatok éjjel!

Elküldve

Hát tényleg jók a rendszámnevek! :)

Mi van Tomival??

Nálunk is esőt igértek, de csak nyomott levegő van.

A Petit ma kirúgta a gyagya főnöke(ok nélkül), de fél óra múlva visszavette, mert rájött, hogy nélküle megáll azt élet.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.