Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Igaz, hisz Roli is itt lakik a zugban. :blink: Sajna nem ismerem, igaz senkit nem ismerek személyesen de, rajta vagyok az ügyön.
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Rolit nem ismered? Pedig őt muszáj! Nagy ember, és itt most nem feltétlenül a magasságára gondolok. Bár itt hál' Istennek mindenki jó csóka. Vagy csaj.
nyuszifül Elküldve Április26, 2006 Szerző Elküldve Április26, 2006 Akkor megyek hozzátok dolgozni :blink: Nekem már mindegy, csak el innen B) Tényleg nagyon szép a Jancsika. Már alig várom, hogy élőben is lássam :D
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Akkor megyek hozzátok dolgozni :blink: Nekem már mindegy, csak el innen B) Tényleg nagyon szép a Jancsika. Már alig várom, hogy élőben is lássam :D Köszönöm szépen, hát lenne rajta mit javítani, az előző gazdija nem volt valami rutinos vezető, ahogy észre vettem, egyelőre gyűjtögető életmódot folytatok!
mackosajt Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Kiccsikó! Örülök, hogy sikerült megoldani az avatar problémát! És tényleg szép a Jancsikád! ;) végre még egy vectra! :D Így már a JDD nem érzi magát egyedül! ;) (nem tudok nevet kitalálni erre a rendszámra! B) ) Most volt itt muterom... szólt, hogy 9 misi-ért tudna egy házat sámsonban... ej, ha most lenne hirtelen rá lehetőség... :blink: Csak már Puskin is megmondta, hogy minden az Anyegin múlik! :D
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Elköszönök egy időre, megyek a gyerekért az oviba, további jó tracsit, majd jövök! Sziasztok!
mackosajt Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Óvatosan vezess! :blink: már ha kocsival mész...
nyuszifül Elküldve Április26, 2006 Szerző Elküldve Április26, 2006 Hmm, 9-ért az nagyon jónak hangzik :blink:
szabot Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Már én is felajánlottam neki Fehérvárt, de ő Debrecent szereti. :D Igazi cívis lányka... Én is ajánlottam neki Tiszaújvárost... :blink: végre még egy vectra! :D Így már a JDD nem érzi magát egyedül! ;) (nem tudok nevet kitalálni erre a rendszámra! B) ) Srácok, lányok! A feladat adott. Nevet találni a JDD-hez. Nekem a JóDlizó Duó jut most eszembe, de van egy érzésem, hogy mackó ezt elveti... ;)
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Én is ajánlottam neki Tiszaújvárost... :blink: Srácok, lányok! A feladat adott. Nevet találni a JDD-hez. Nekem a JóDlizó Duó jut most eszembe, de van egy érzésem, hogy mackó ezt elveti... B) Fehér festék J=I tehát IDD és már adott a név!
szabot Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Fehér festék J=I tehát IDD és már adott a név! Úgy mint "IDD meg kisfiam a kakaót?"
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Úgy mint "IDD meg kisfiam a kakaót?" Vagy valami ilyesmi! A Sanyinak biztosan lenne több ötlete ahogy ismerem!
szabot Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Vagy valami ilyesmi! A Sanyinak biztosan lenne több ötlete ahogy ismerem! Van egy olyan érzésem, hogy Rolinak is lesz. :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Matiz papa stílusában: Te idédé' a ette? (Te izéltél az este? :blink:) Erre a szóra csak ez jutott eszembe, sorry.
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Upszi, erre tényleg nincs lövésem se...
mackosajt Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 Én is ajánlottam neki Tiszaújvárost... :blink: Srácok, lányok! A feladat adott. Nevet találni a JDD-hez. Nekem a JóDlizó Duó jut most eszembe, de van egy érzésem, hogy mackó ezt elveti... B) Jajj De Dili ötlet! :D :D Mackó, cseréld le a rendszámod! Ilyen dolgokra nem költök. ;) ;) KÖszi a próbálkozásokat.... ez nem olyan, mint a FEJ... valahogy az egyértelmű volt! ;) mindjárt húzok aludni...
mackosajt Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 Joejt, vagy mi a mano! THX! Má itt se vagyok! :D :D :blink: B)
nyuszifül Elküldve Április27, 2006 Szerző Elküldve Április27, 2006 Jó reggelt! Letöröltem minden személyes infót a benti gépemről, még idő,nap előtt.... Tamás, mégsem megyek kirándulni hétvégén, szóval jöhet a fagyizás.... :blink: Jókis Debreceni Darab B)
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 Jókis Debreceni Darab B) Kész, köszönjük a részvételt mindenkinek, győztest hírdetünk! :blink:
nyuszifül Elküldve Április27, 2006 Szerző Elküldve Április27, 2006 Kesz, koszonjuk a reszvetelt mindenkinek, gyoztest hirdetunk! :D :blink: B) Végre valami jó is van a napban :D
Recommended Posts