Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Most? :D vagy mikor?

:blink: Jó lett volna

De most mindjárt megyek tankolni, és majd utána lehet eszek egyet, ha lsz még nyitva valami :D Ha más nem, tényleg összehozzuk egyik nap B)

Elküldve
:blink: Jó lett volna

De most mindjárt megyek tankolni, és majd utána lehet eszek egyet, ha lsz még nyitva valami :D Ha más nem, tényleg összehozzuk egyik nap B)

Csak ne legyek nagyon fáradt.... remélem ma sikerül jól dolgozni a melóban! :D

Elküldve

Én nem dolgozok másodikáig. B) Mondjuk azért, mert beteg vagyok, de ez csak megfázás. Így legalább lesz időm a halaimmal is foglalkozni.

Ma a pihinek szenteltem a napom, holnap a halaknak, azután az autónak...

Hmmm, nyuszi, akkor szombaton fagyizunk?

Még csak 300km-t mentem a kocsival. Hol van még a 3000?! Pedig volt egy-két "szemtelen", aki le mert gyorsulni! :blink:

Elküldve
Hmmm, nyuszi, akkor szombaton fagyizunk?

Jót tesz a betegségnek???? :blink:

De szombaton nem biztos hogy itthon leszek, mert menni kéne kirándulni, csak még nem hagytam magam elcsábítani. És akkor 1-jén már itthon vagyok B)

Elküldve
Mit nekem baci! :D

1-je = Kunmadaras. És most viszek pótakksikat a fényképezőbe! :blink:

Te is mézs?

De most iylenkor motorosok vannak ám, nem autók!

Azért küldj valamit... :D

Ok, elküldöm az önéletrajzomat B)

Elküldve

Nemsokára megyek vissza dolgozni.

Képzeljétek, ma szóltak, hogy be vagyok osztva jövő szombatra ballagás után takarítani, ezért csak estefelé érnék Polgárra... Szóval, sajnos le kell mondanom.... :blink: B) (miért nincs síró ikon?????!!) Pedig már úgy örültem, hogy találkozunk megint.

Elküldve
Képzeljétek, ma szóltak, hogy be vagyok osztva jövő szombatra ballagás után takarítani, ezért csak estefelé érnék Polgárra... Szóval, sajnos le kell mondanom.... :blink: B) (miért nincs síró ikon?????!!) Pedig már úgy örültem, hogy találkozunk megint.
Szia! Ha esetleg ottalvósak lennétek, még mindig jöhetnétek! :D
Elküldve
Nyuszi! Ilyet még viccből se!!! :blink: valaki esetleg félreértelmezi, és ezt veszi tutinak...

Amúgy mizu? meló?

Azért írtam, hogy inkább szervezzünk egy pótot is :D

Meló sz@r, állást keresek B)

Elküldve
Szegényke.... B)

A múlt héten én is kiakadtam a munkahelyemre (főnökeim), de tudom, hogy máshol sokkal roszabb helyek is vannak.

Kiccsikó, nagyon szép a géped! :blink:

Köszönömszépen! Csak van egy pici problémám, most látom, hogy meg kell változtatnom mert tomi023-nak is majdnem ua. a profilja!

Kedves nyuszifül! Gyere hozzánk dolgozni!

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.