szabot Elküldve Április22, 2006 Elküldve Április22, 2006 Sziasztok! Kitakarítottam és lemostam a kocsit. Mindjárt megyek a karosszériáshoz megbeszélni a tenyérnyi foltot a motorháztatőn. Ez egy új, mert a régire nem várok tovább. B) A tegnap este jól alakult. Jobban, mint reméltem. Úgy néz ki (90%), hogy én is megjelenek a gyorsulásin - kísérővel. :blink: Kellemest a kellemessel! Amúgy a gép hasít (max 90-el), csöndes és, és... ááá, nagyon boldog vagyok! Már csak a karosszéria, a festés és a kárpit van hátra az első betervezett szépítésekből. Ha ez megvan, akkor jöhet az elektromosítás! Aztán... :D Szóval ennek sosem lesz vége.
mackosajt Elküldve Április22, 2006 Elküldve Április22, 2006 Hali! Szólok, hogy elvileg szerintem sokáig az EW parkolóban leszünk, mire teljes lesz a létszám. Stock16v sem egyedül jön, és ezért kicsit késnek... I_S-ék is jönnek és ők alighanem sokan... sőt, tesója egy Chevy Malibuval jön! Asszem lesz mit nézni addig, amíg várunk! :blink:
nyuszifül Elküldve Április22, 2006 Szerző Elküldve Április22, 2006 Én kocsit sem mostam, és egyedül is megyek....de lehetnék a ma estére szemtelen?Valaki lenne a sofőröm?
mackosajt Elküldve Április22, 2006 Elküldve Április22, 2006 Én kocsit sem mostam, és egyedül is megyek....de lehetnék a ma estére szemtelen?Valaki lenne a sofőröm? Én kocsit is mostam... valszeg egyedül megyek... és szerintem lesz sofőr bőven! B) Mikor indulsz? ... mondjuk te laksz a legközelebb! :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Április22, 2006 Elküldve Április22, 2006 Érezzétek jól magatokat, kellemes égettgumi szagot kívánok mindenkinek!
nyuszifül Elküldve Április22, 2006 Szerző Elküldve Április22, 2006 Köszi Sanyi! Mackó tíz perc múlva :blink:
szabot Elküldve Április22, 2006 Elküldve Április22, 2006 Érezzétek jól magatokat, kellemes égettgumi szagot kívánok mindenkinek! Volt benne részünk. :blink:
Vascona Elküldve Április22, 2006 Elküldve Április22, 2006 Remélem jól éreztétek magatokat! Én csak a saját lábszagomat éreztem,de az nem volt jó B) Bízom benne hogy valaki megszán majd egy meséléssel az estéről... Ma láttam meghalni egy 1.5 dízel B corsát... :D Adam Opel forog a sírjában...hiányzik az autóm :blink:
mackosajt Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 Jó reggelt! Kissé fáradt vagyok még... de már nem alszom vissza. Az este volt nézelődés mindenfajta gyorsuláson. Mondanom sem kell, hogy a "szervezett" esetben kevesebbet lehetett látni, mint a másikon. :blink: Élménybeszámolók majd a topcjába... B)
Vascona Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 Jó reggelt! Kissé fáradt vagyok még... de már nem alszom vissza. Az este volt nézelődés mindenfajta gyorsuláson. Mondanom sem kell, hogy a "szervezett" esetben kevesebbet lehetett látni, mint a másikon. B) Élménybeszámolók majd a topcjába... :D Aham,és most meg még mindenki alszik??? :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 Majdnem. Én épp világhódító tervet szövök. Rákattantam a Civilization 4.-re. De csak egy javaslat: ha valakinek 512 KB-nyi memóriája van, az pihenjen a játékkal, amíg legalább 1GB-ja nem lesz. A végjátékban a nagy térkép és a rengeteg egység eszméletlenül megfogja.
nyuszifül Elküldve Április23, 2006 Szerző Elküldve Április23, 2006 Halihó, hazaértem végre B) Az este beszámolóját majd a megfelelő helyen, ma jégesőt kaptam HObival, de aztán lemostam szépen, sokat pakoltam, költöztem, és nagyon elfáradtam, és az esti buli után meg alig aludtam...de jól vagyok :blink:
Kiscsávó Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 Halihó, hazaértem végre B) Az este beszámolóját majd a megfelelő helyen, ma jégesőt kaptam HObival, de aztán lemostam szépen, sokat pakoltam, költöztem, és nagyon elfáradtam, és az esti buli után meg alig aludtam...de jól vagyok :blink: Sziasztok! Örülök neki, hogy legalább nektek jó volt a napotok, nyuszifül kirakták a szűröd, hogy költöztél?
nyuszifül Elküldve Április23, 2006 Szerző Elküldve Április23, 2006 nyuszifül kirakták a szűröd, hogy költöztél? Hát így is lehet mondani...De ez már egy régi történet, említésre sem méltó :blink:
Kiscsávó Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 Hát így is lehet mondani...De ez már egy régi történet, említésre sem méltó :blink: OK! Bocs csak poénnak szántam!
nyuszifül Elküldve Április23, 2006 Szerző Elküldve Április23, 2006 OK! Bocs csak poénnak szántam! tudom én azt, ezért is írtam, amit írtam, mesélj, miylen volt a hétvégétek? :D Sanyi! Remélem ezzel a maillel, nem célozni akartál :blink: B) :D
Kiscsávó Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 tudom én azt, ezért is írtam, amit írtam, mesélj, miylen volt a hétvégétek? :blink: Semmi különös, tegnap meló este 8-ra jöttem haza, ma délelőtt családi bicikli túra volt aztán haza jöttünk megebédeltünk lefeküdtem a lányommal ébredés és bekapcsoltam a gépet, azóta vagyok, ennyi.
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 Sanyi! Remélem ezzel a maillel, nem célozni akartál :blink: B) :D Ennyire átlátszó lennék? :D Egyébként célzás, de általánosságban, nem egy személyre SzaboTtan. ;)
nyuszifül Elküldve Április23, 2006 Szerző Elküldve Április23, 2006 Akkor ezek szerint mindenkinek jól telt viszonylag a hétvégéje, és készülhetünk az újabbra, illetve kezdődhet a következő tali szervezése, azaz mit is főzzenek a fiúk Polgáron? :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 A paprikáskrumpli is tökéletes lesz, a lényeg a társaság.
Kiscsávó Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 A paprikáskrumpli is tökéletes lesz, a lényeg a társaság. Egyet értek a Sanyival!
Korzika Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 (edited) Mi meg itt a meló vége felé közeledve ,beboroztunk kicsit és már csak úg y keresgetem a betűket a kalviatú rán. Módosítva Április24, 2006 : CORSikA
Kiscsávó Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 Úristen,hova keveredtem??? :blink: B) :D Mi meg itt a meló vége felé közeledve ,beboroztunk kicsit és már csak úg y keresgetem a betűket a kalviatú rán. Szia CORSIKA! Küldtem PÜ-t megkaptad?
mackosajt Elküldve Április23, 2006 Elküldve Április23, 2006 Jó estét! Asszem ma hamar búcsúzom... éjszakai műszak rulez. ;) Ma átesett a veki a féknyergek festésén... szerintem szép lett. :D persze az eső 2x szakította meg a munkát. Aztán szusi csomagtérnyitó bowdent próbáltam szerkeszteni rokonnak... de nem jött össze... túl vastag a drót. Majd legközelebb, Látom itt közben költözés... extrém hajlamok ;) ... és persze alkoholmámor is jelen volt napközben... ez a nem semmi! :blink: B) :D
nyuszifül Elküldve Április23, 2006 Szerző Elküldve Április23, 2006 Itt a hangsúly nem is az ételen volt hanem a készítőin! B) :blink:
Recommended Posts