szabot Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Sziasztok! Kitakarítottam és lemostam a kocsit. Mindjárt megyek a karosszériáshoz megbeszélni a tenyérnyi foltot a motorháztatőn. Ez egy új, mert a régire nem várok tovább. B) A tegnap este jól alakult. Jobban, mint reméltem. Úgy néz ki (90%), hogy én is megjelenek a gyorsulásin - kísérővel. :blink: Kellemest a kellemessel! Amúgy a gép hasít (max 90-el), csöndes és, és... ááá, nagyon boldog vagyok! Már csak a karosszéria, a festés és a kárpit van hátra az első betervezett szépítésekből. Ha ez megvan, akkor jöhet az elektromosítás! Aztán... :D Szóval ennek sosem lesz vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Hali! Szólok, hogy elvileg szerintem sokáig az EW parkolóban leszünk, mire teljes lesz a létszám. Stock16v sem egyedül jön, és ezért kicsit késnek... I_S-ék is jönnek és ők alighanem sokan... sőt, tesója egy Chevy Malibuval jön! Asszem lesz mit nézni addig, amíg várunk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2006 Én kocsit sem mostam, és egyedül is megyek....de lehetnék a ma estére szemtelen?Valaki lenne a sofőröm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Én kocsit sem mostam, és egyedül is megyek....de lehetnék a ma estére szemtelen?Valaki lenne a sofőröm? Én kocsit is mostam... valszeg egyedül megyek... és szerintem lesz sofőr bőven! B) Mikor indulsz? ... mondjuk te laksz a legközelebb! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Érezzétek jól magatokat, kellemes égettgumi szagot kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2006 Köszi Sanyi! Mackó tíz perc múlva :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Érezzétek jól magatokat, kellemes égettgumi szagot kívánok mindenkinek! Volt benne részünk. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Remélem jól éreztétek magatokat! Én csak a saját lábszagomat éreztem,de az nem volt jó B) Bízom benne hogy valaki megszán majd egy meséléssel az estéről... Ma láttam meghalni egy 1.5 dízel B corsát... :D Adam Opel forog a sírjában...hiányzik az autóm :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Jó reggelt! Kissé fáradt vagyok még... de már nem alszom vissza. Az este volt nézelődés mindenfajta gyorsuláson. Mondanom sem kell, hogy a "szervezett" esetben kevesebbet lehetett látni, mint a másikon. :blink: Élménybeszámolók majd a topcjába... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Jó reggelt! Kissé fáradt vagyok még... de már nem alszom vissza. Az este volt nézelődés mindenfajta gyorsuláson. Mondanom sem kell, hogy a "szervezett" esetben kevesebbet lehetett látni, mint a másikon. B) Élménybeszámolók majd a topcjába... :D Aham,és most meg még mindenki alszik??? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Majdnem. Én épp világhódító tervet szövök. Rákattantam a Civilization 4.-re. De csak egy javaslat: ha valakinek 512 KB-nyi memóriája van, az pihenjen a játékkal, amíg legalább 1GB-ja nem lesz. A végjátékban a nagy térkép és a rengeteg egység eszméletlenül megfogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április23, 2006 Halihó, hazaértem végre B) Az este beszámolóját majd a megfelelő helyen, ma jégesőt kaptam HObival, de aztán lemostam szépen, sokat pakoltam, költöztem, és nagyon elfáradtam, és az esti buli után meg alig aludtam...de jól vagyok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Halihó, hazaértem végre B) Az este beszámolóját majd a megfelelő helyen, ma jégesőt kaptam HObival, de aztán lemostam szépen, sokat pakoltam, költöztem, és nagyon elfáradtam, és az esti buli után meg alig aludtam...de jól vagyok :blink: Sziasztok! Örülök neki, hogy legalább nektek jó volt a napotok, nyuszifül kirakták a szűröd, hogy költöztél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április23, 2006 nyuszifül kirakták a szűröd, hogy költöztél? Hát így is lehet mondani...De ez már egy régi történet, említésre sem méltó :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Hát így is lehet mondani...De ez már egy régi történet, említésre sem méltó :blink: OK! Bocs csak poénnak szántam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április23, 2006 OK! Bocs csak poénnak szántam! tudom én azt, ezért is írtam, amit írtam, mesélj, miylen volt a hétvégétek? :D Sanyi! Remélem ezzel a maillel, nem célozni akartál :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 tudom én azt, ezért is írtam, amit írtam, mesélj, miylen volt a hétvégétek? :blink: Semmi különös, tegnap meló este 8-ra jöttem haza, ma délelőtt családi bicikli túra volt aztán haza jöttünk megebédeltünk lefeküdtem a lányommal ébredés és bekapcsoltam a gépet, azóta vagyok, ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Sanyi! Remélem ezzel a maillel, nem célozni akartál :blink: B) :D Ennyire átlátszó lennék? :D Egyébként célzás, de általánosságban, nem egy személyre SzaboTtan. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április23, 2006 Akkor ezek szerint mindenkinek jól telt viszonylag a hétvégéje, és készülhetünk az újabbra, illetve kezdődhet a következő tali szervezése, azaz mit is főzzenek a fiúk Polgáron? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 A paprikáskrumpli is tökéletes lesz, a lényeg a társaság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 A paprikáskrumpli is tökéletes lesz, a lényeg a társaság. Egyet értek a Sanyival! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 (edited) Mi meg itt a meló vége felé közeledve ,beboroztunk kicsit és már csak úg y keresgetem a betűket a kalviatú rán. Módosítva Április24, 2006 : CORSikA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Úristen,hova keveredtem??? :blink: B) :D Mi meg itt a meló vége felé közeledve ,beboroztunk kicsit és már csak úg y keresgetem a betűket a kalviatú rán. Szia CORSIKA! Küldtem PÜ-t megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Jó estét! Asszem ma hamar búcsúzom... éjszakai műszak rulez. ;) Ma átesett a veki a féknyergek festésén... szerintem szép lett. :D persze az eső 2x szakította meg a munkát. Aztán szusi csomagtérnyitó bowdent próbáltam szerkeszteni rokonnak... de nem jött össze... túl vastag a drót. Majd legközelebb, Látom itt közben költözés... extrém hajlamok ;) ... és persze alkoholmámor is jelen volt napközben... ez a nem semmi! :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április23, 2006 Itt a hangsúly nem is az ételen volt hanem a készítőin! B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts