mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Na most akkor majd eldöntitek hova menjek! De a Kassaira nekem nincs kedvem kimászni, és ott hely sincs annyi kocsinak, szerintem, meg ha I_:Sék otthonról jönnek....de mindegy alkalmazkodok, csak szólj időben Szerintem Stock-ot elkalauzolom a szokott helyre. :blink: Az mindenkinek közel van. B) Csak mondta, hogy legyen valaki, aki elvezeti, mert odáig tudja az utat biztosan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Szerintem Stock-ot elkalauzolom a szokott helyre. :blink: Az mindenkinek közel van. B) Csak mondta, hogy legyen valaki, aki elvezeti, mert odáig tudja az utat biztosan. :D oks Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Figyu.... Sanyi merre van? Látom itt néha, de mostanában ritkán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Sziasztok! Mackosajt megkaptad a PÜ-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Figyu.... Sanyi merre van? Látom itt néha, de mostanában ritkán. Csajozik :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Nem pont. Otthon nincs netem két napja, tegnap szabiztam, úgyhogy visszaolvasok ezerrel. Amúgy sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Csajozik :blink: Egészségére! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Sziasztok! Mackosajt megkaptad a PÜ-t? Nem. sajnos. Sanyi: miért nincs neted otthon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Nem pont. Otthon nincs netem két napja, tegnap szabiztam, úgyhogy visszaolvasok ezerrel. Amúgy sziasztok! Jól van na! Nem rosszat kívántam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Kinek van MSN-je? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Kinek van MSN-je? Mindenkinek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Kinek van MSN-je? Nyuszi, SzaboT, Sanyi, Vascona, én... miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Akkor jó és kivel tudok beszélni? Az enyém ua. mint az emil címem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Akkor lassan megint beszallok egy nagy pofazos estebe. :blink: Jovoheten ugyis delelottos leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Akkor jó és kivel tudok beszélni? Az enyém ua. mint az emil címem Mivel igazán az emil címedet sem látjuk, ezért kicsit rejtélyes vagy. A profilodban beírnád az msn-es sorba a címed? Lécci. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Mivel igazán az emil címedet sem látjuk, ezért kicsit rejtélyes vagy. A profilodban beírnád az msn-es sorba a címed? Lécci. :blink: Nézd meg még 1 szer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Én majd otthonról felveszlek, mert most dolgozgatok, mert a koncert elmarad részemről, esik az eső, szal este dumálgathatunk, legalább a holnapot megbeszéljük :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Nézd meg még 1 szer! Most már látszik! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Most már látszik! :blink: Akkor elérhető vagyok mások számárs is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Srácok, lemondom a mai dumaopartit azt hiszem, mégiscsak átnézek, lesz ami lesz, végülis esőben is tudni kell vezetni, és....azt hiszem HOBinak és nekem is szükségem van rá :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Srácok, lemondom a mai dumaopartit azt hiszem, mégiscsak átnézek, lesz ami lesz, végülis esőben is tudni kell vezetni, és....azt hiszem HOBinak és nekem is szükségem van rá :blink: Nos akkor most mi lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Nos akkor most mi lesz? Mi lenne? Ujra itt a darido... Jo szorakozast estere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Mi lenne? Ujra itt a darido... Jo szorakozast estere! Na akkor most Sanyi, vagy Lajos? :D Hogy is hívjunk téged? :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Halihó! Nyuszi! Milyen volt a koncert? Volt egyáltalán? (unokatesóm is ment oda) Készüljetek... 10 órán belül EW- parkoló! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2006 Helooooooooooooooooooo! Naná hogy volt koncert, köszönöm kérdésedete, még szép, hogy volt, ha már egyszer átmentem, 7-kor indultam beszorultam egy kamionoszlop mögé, de azért még így is hamar átértem. A fiúk sokat hülyéskedtek, volt szép tüzijáték, sergő, vattacukor, és főtt kukorica(nyami) ;) Aztán még elmentem kocsikázni, és sétálni a belvárosban, így oylan kettőre értem haza B) És kihívtak a mai gyorsulásra ;) Mert tegnap Nyíregyháza utcáin nem tudtuk rendezni a dolgot :D De megköszöntem a beégés lehetőségét, és nem fogadtam el a meghívást, azaz kihívást, de mondtam ha nem kocsival megyek a versenyre hazahozhat :D ;) Most megyek kocsikázni, majd még jövök a tali előtt lehet, de ha nem akkor ott várjatok meg, lehet én nem mennék át kocsival a gyorsra :blink: Ha nem gond :D pusz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts