Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Jó reggelt!

Akkor én már megelőztem mindenkit, mert én már könyököltem a mantából és ráadásul tök hidegben :D Most nagyon büszke legyek, vagy csak egy kicsit? B) :blink:

Elküldve
Jó reggelt!

Akkor én már megelőztem mindenkit, mert én már könyököltem a mantából és ráadásul tök hidegben :D Most nagyon büszke legyek, vagy csak egy kicsit? B) :blink:

Jó reggelt!

Hát, ami azt illeti elég hideg volt tegnap Debrecenben! Esett az eső egésznap és a délutáni forgalom ott sem különb, mint Pesten. Egésznap nézegettem a sok OPELT, hátha látok Opel Clubos matricát, de sajnos nem láttam egyet, sem pedig nagyon sasoltam és sok Opelt láttam.

Elküldve
Jó reggelt!

Hát, ami azt illeti elég hideg volt tegnap Debrecenben! Esett az eső egésznap és a délutáni forgalom ott sem különb, mint Pesten. Egésznap nézegettem a sok OPELT, hátha látok Opel Clubos matricát, de sajnos nem láttam egyet, sem pedig nagyon sasoltam és sok Opelt láttam.

Dolgoztam, így max csak a céges parkolóban láthattál volna B)

A türelem matricát terem!

:blink:

Elküldve
Dolgoztam, így max csak a céges parkolóban láthattál volna B)

:blink:

Az Egyetemnél van 1 zöld diófa kicsike étterem, azt hiszem ez a neve ott ebédeltünk a kollegámmal itt állt egy Astra és egy Vectra körbenéztem, hogy nincs e rajtuk matrica de, nem láttam azokon sem. Teljesem elszomorodtam!

Elküldve
itt állt egy Astra és egy Vectra körbenéztem, hogy nincs e rajtuk matrica de, nem láttam azokon sem. Teljesem elszomorodtam!

Sajnos nincs még annyi tagunk, hogy lépten nyomon ott legyeünk :blink: De ami késik.... B)

Elküldve
Sajnos nincs még annyi tagunk, hogy lépten nyomon ott legyeünk :blink: De ami késik.... B)

Nagyon szomorú vagyok!

Ha a hétvégén találkoztok, valahol szóljatok, megyünk a családdal a szüleimhez, ott leszünk egészhétvégén, ha el tudok menni szívesem, megyek.

Elküldve
Nagyon szomorú vagyok!

Ha a hétvégén találkoztok, valahol szóljatok, megyünk a családdal a szüleimhez, ott leszünk egészhétvégén, ha el tudok menni szívesem, megyek.

Most hétévégn nem, de 22-én gyorsulás lesz, arra megyünk, azaz mennénk.De ha megjönnek a többiek, egyeztethetünk és esetleg egy röpke talit megoldhatunk :blink:

Elküldve
Most hétévégn nem, de 22-én gyorsulás lesz, arra megyünk, azaz mennénk.De ha megjönnek a többiek, egyeztethetünk és esetleg egy röpke talit megoldhatunk :blink:

Ok! Kb. 2 óra múlva indulunk vidékre addig vagyok gép közelében!

Elküldve
Kb. 3 hetente, az sűrű? Attol is függ, hogy-hogy dolgozom.

:blink: Az jó, mert akkor ahhoz már tudunk egyeztetni, és úgy összehozni egy talit B) Írtál már a ki kicsoda topicba?

Elküldve

Szép napot mindenkinek!

Látom pörög a gépezet mindig. :blink:

Kiccsikó! Ha esetleg az elkövetkezendő napokban a Pallagí úton jársz, akkor délelőtt ott láthatsz klubos ótót! persze csak 1-et. A kishegyesi környékén is láthatsz egyet, aztán szoboszlón is, meg persze máshol is... csak most befejezem a felsorolást, mert ebédelek. B) Amúgy ha erre jársz, szólj... ha gondolod, tel. számot is adunk. :D

Elküldve

Na szép jó estét mindenkinek, úúúúúúúúúúúgy elfáradtam. De azért nagyon jó napom volt :blink:

Hobi most este különösen kis pörgős volt, nem is értem miért, lehet érzi a tavaszt B)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.