szabot Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Én szeretm az esőt, de persze nem az iylet, hanem a villámlós, mennydörgőset :blink: Az olyat én is szeretem, de egy forró nyári nap után, amikor az eső is szinte meleg. Ilyenkor az eső felüdülést jelent nem pedig bosszúságot! De különben is a lélekben kell tavasznak lennie B) Azért én nem bánnám a 20-24C°-ot sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 én is megnézem az öreg opelokat :blink: főleg a sajátomat....és érdekes de pl nem vagyok úgy vele h azt mondanám h a G astrát jobban szeretem...abban nekem vhogy nincs meg az az érzés mint az asconában....de erről talán Sanyi okosabban tud beszélni B) pánikkeltés ! egy találós kérdés ! -gondolkozzunk csak el h mi lett a madárinfluenzával ? msot hirtelen a kampányidőszakra meggyógyult minden kis szárnyasunk....nem érdekes ? -ezzel nem azt mondom h nincs fontosabb dolgunk-pl árvíz- csak érzékeltetésképp h mennyire túl volt lihegve a H5N1...szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 ...pl nem vagyok úgy vele h azt mondanám h a G astrát jobban szeretem... Mindjáá kitagadlak! B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Mindjáá kitagadlak! :D :blink: de tényleg nincs meg az a plussz kis érzés mi van az öregekeben B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2006 Mindjáá kitagadlak! :D B) Szia Telonito! Már hiányoltalak, úgy eltüntél :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 de tényleg nincs meg az a plussz kis érzés mi van az öregekeben :D Plüss érzés? ;) Jóvanna... tudod, hogy csak vicceltem... :blink: Szia Telonito! Már hiányoltalak, úgy eltüntél B) Háj! My name is hello! ;) And I say telo... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2006 Háj! My name is hello! :D And I say telo... :D :blink: Nem fordítva??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 B) Nem fordítva??? :D Miért? Mert akkor lenne értelme? :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Miért? Mert akkor lenne értelme? :blink: :D Kicsit több, mint most... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Kicsit több, mint most... :blink: Igaz, végülis így is van vmennyi értelme... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 :)Csá mackó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Sziasztok! KÖszönöm mindenkinek a gratut! B) Tegnap délután kimentem bütykölni a kocsit, mire bejöttem, a fiúk elaludtak. Reggel elvittem vizsgázni a vekit, most meg leülök, és mindenki gratulál... :blink: meg persze van 600 oldal, amit gyorsan igyekszem elolvasni. Szóval olvasgatok, ha épp nem vagyok itt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Háát, lesz mit olvasnod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 én is megnézem az öreg opelokat :blink: főleg a sajátomat....és érdekes de pl nem vagyok úgy vele h azt mondanám h a G astrát jobban szeretem...abban nekem vhogy nincs meg az az érzés mint az asconában....de erről talán Sanyi okosabban tud beszélni B) Sanyi sokkal többet tudna beszélni! :D De ezt a kérdést spec Roli fogalmazta meg a legjobban a bemutatkozójában, miszerint ment a GSI Kadettje, mint állat, de valami hiányzott. És amikor beült egy Omegába, rájött: a faros hajtás. No ez az, amit nem tudnak az újak. Egy Calibra pl tuti jobban gyorsul, erősebb, (másoknak) még szebb is, mint a Manta, de akkor sem tudnám magam olyan jól érezni benne. Most sokan megköveznének, de én egy roti kapának tartom... No meg nem is öreg vas! :D Egy külön élmény egy ilyen rozsdaboglyát újjá és széppé varázsolni. Más: Új szerelem a szélesítés alá: felni Véleményeket kérek róla, végülis ti is nézitek, ha megveszem, és alálököm. BMW jel természetesen ugrik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Háát, lesz mit olvasnod! Eddig tartott a "végigolvasás". Más: Új szerelem a szélesítés alá: Felni Véleményeket kérek róla, végülis ti is nézitek, ha megveszem, és alálököm. BMW jel természetesen ugrik. Asszem szép kerekek! De ezt tegnap kitárgyaltuk. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 (edited) Igen, veled tegnap, SzaboT-tal most, de több véleményre is kiváncsi vagyok. Nem akarom drágán elb@szni a kocsit. Módosítva Április13, 2006 : mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Igen, veled tegnap, SzaboT-tal most, de több véleményre is kiváncsi vagyok. Nem akarom drágán elb@szni a kocsit. Megértelek! Én se vennék meg olyat, ami sokak szerint nem állna jól a kocsinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Szép ez a felni! Meghagynád ilyen színűen vagy más színt kapna? nekem fehér felnim lesz, bár tudom, hogy sokan gagyinak tartják a fekete autón a fehéret, de nekem tetszik. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Szép ez a felni! Meghagynád ilyen színűen vagy más színt kapna? nekem fehér felnim lesz, bár tudom, hogy sokan gagyinak tartják a fekete autón a fehéret, de nekem tetszik. :blink: Autója válogatja! Van amin nagyon jól áll a fehér felni. Meg az sem mellékes, hogy milyen kialakítású a felni. B) Gyerekek... van 5 meghívóm az IWIW-re! Ti is kaptatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 ünneprontó leszek Sanyi Koma ! teccik meg jó meg minden de nem egy szélesített mantán... én keresnék vmi jobban passzoló "stílusosabb" felni alá-- lásd az én Mattig felnieimet- hasonló van a manta mantában is :blink: javaslatom vmi Mattig, Ats, BBS és hasonló korhű cuccos.... na most lehet szídni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Ugyan, miért szidnálak? Pont azért kérdezek mindenkit, mert kiváncsi vagyok a véleményekre, és ezek a vélemények segítenek dönteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Ejha! Persze látni kéne egy olyan képet, ahol egy szélesített mantán hasonló felni van... Sanyi, melyik is az a kép, amit nekem mutattál? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Ejha! Persze látni kéne egy olyan képet, ahol egy szélesített mantán hasonló felni van... Sanyi, melyik is az a kép, amit nekem mutattál? B) tudom h off meg nem is látszik :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 http://www.mantaclub.be/data/img/mantamattig01.jpg tudom h off meg nem is látszik :D Szia Sanyi! B) :D Amúgy meg nem tudom, hogy a chat-ben mi az OFF... :blink: na jó... nagyon ne térjünk a technikára... talán. De most szerintem Sanyinak segítünk tanácsot adni, hogy csini legyen a Manta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Nem találom azt a képet Mackó. Neked nincs meg a link? Jó lenne ide fellökni, hogy Gelko is lássa, de nem tudom, hol találtam :blink: Amúgy én is ilyen öblös felnit keresnék, de vagy nincs, vagy rohadtul drága. Ez a Bömös felni meg legalább elérhető áron van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts