szabot Elküldve Április12, 2006 Elküldve Április12, 2006 Hazaértem, gép elé keveredtem. Káposztát nem hoztunk, de kaptam egy frankó kis zsebkést! Közben a blokkot, olajat (köszi mackó!) elhozták, a holnapi összerakás is lebeszélve. Már rendesen izgulok, mint a kisgyerek karácsony előtt! :blink: Mackó, gratula a kinevezéshez!
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Elküldve Április12, 2006 Káposzta, káposzta... B) hmm, oylan bulizós kedvemben vagyok ma (is) :blink:
szabot Elküldve Április12, 2006 Elküldve Április12, 2006 No, akkor csak neked: az amerikai hadseregben bevezetésre kerülő nyári női egyenruhák. B) Hé, még a végén belépek a seregbe! :blink:
corsarulez Elküldve Április12, 2006 Elküldve Április12, 2006 Pedig még nincs hétvége! :blink: Bár nálunk már holnaptól tavaszi szünet! B)
szabot Elküldve Április12, 2006 Elküldve Április12, 2006 Káposzta, káposzta... B) hmm, oylan bulizós kedvemben vagyok ma (is) :blink: A káposzta miatt? :D
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Elküldve Április12, 2006 Hé, még a végén belépek a seregbe! :blink: Hát ez meg honan jött ide???
szabot Elküldve Április12, 2006 Elküldve Április12, 2006 Pedig még nincs hétvége! B) Bár nálunk már holnaptól tavaszi szünet! :D :blink: A mindenit! Megyek tanárnak! (Ha a felhozatal - amiről még mindig nem kaptam képet - nem lenne elég motiváció.)
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Elküldve Április12, 2006 A káposzta miatt? B) naná :blink: :D
szabot Elküldve Április12, 2006 Elküldve Április12, 2006 Hát ez meg honan jött ide??? Az idézetben ott a link. Sanyi küldte a sorozatok topicban.
corsarulez Elküldve Április12, 2006 Elküldve Április12, 2006 További szép estét nektek (tornádómenteset), megjött azuram.... :blink:
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Elküldve Április12, 2006 További szép estét nektek (tornádómenteset), megjött azuram.... :blink: Jó éjt, az enyém, nem :D , de azt hiszem én is lépek B)
Kiscsávó Elküldve Április12, 2006 Elküldve Április12, 2006 Szép jó estét! Üdvözlöm az Észak-Magyarország Opeleseit! Meghívást kaptam a NYUSZIFÜLTŐL, hogy nézzek be hozzátok. Elvileg Szabolcsi gyerek vagyok pontosan Tiszanagyfalusi jelen pillanatban Pesten lakom most lett itthon internetem és nemrégen vettem 1 B Vectrát így találtalak meg titeket is. Üdv:kiccsikó
Vascona Elküldve Április12, 2006 Elküldve Április12, 2006 Szia kiccsikó,érezd jól magad nálunk! SzaboT! kadettet is és asconat-t is tudok! melyiket szeretnéd? milyen irányzataid vannak öreg vas dédelgetés ügyben? :blink:
szabot Elküldve Április12, 2006 Elküldve Április12, 2006 Szia kiccsikó,érezd jól magad nálunk! SzaboT! kadettet is és asconat-t is tudok! melyiket szeretnéd? milyen irányzataid vannak öreg vas dédelgetés ügyben? :blink: Az az igazság, hogy most nem irányzataim, hanem akadályaim vannak. Anyagi akadályok. B) Előbb a Corsa, aztán jöhet az álmodozás!
Kiscsávó Elküldve Április12, 2006 Elküldve Április12, 2006 Az az igazság, hogy most nem irányzataim, hanem akadályaim vannak. Anyagi akadályok. :blink: Előbb a Corsa, aztán jöhet az álmodozás! Sziasztok! Köszönöm szépen! Neharagudjatok de elköszönök, megyek csuccsantani, joccakát mindenkinek. Péntek délelőtt még elvileg internet közelében leszek, aztán megyünk vidékre ezúttal is, szeretnék mindenkinek kelleme húsvétot a lányoknak sok locsolót! üdv:kiccsikó
Korzika Elküldve Április12, 2006 Elküldve Április12, 2006 Légy üdvözölve kiscsikó ,a nagy Manitou vigyázza lépteid. :D Egész pontosan,hány kiscsikó van a Vectrádban,meg milyen szín,motor,kivitel stb...mindent írj le. ;) Szia kiccsikó,érezd jól magad nálunk! SzaboT! kadettet is és asconat-t is tudok! melyiket szeretnéd? milyen irányzataid vannak öreg vas dédelgetés ügyben? :D Vascona ezt nem nekem szántad??? Mert nekem tök8,jöhet bármelyik fajta.Már egy kis könyvet tudnék fűzni a lapokból amit kinyomtattam a hírdetésekből.Eddig a legjobban egy 71-es és egy 73-as Ascona fogott meg.De van szép C Kadett is. De a Corsát is imádom meg a Rekordot is :blink: Ezt bogozd ki. B)
szabot Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 Mert nekem tök8,jöhet bármelyik fajta.Már egy kis könyvet tudnék fűzni a lapokból amit kinyomtattam a hírdetésekből.Eddig a legjobban egy 71-es és egy 73-as Ascona fogott meg.De van szép C Kadett is. De a Corsát is imádom meg a Rekordot is :blink: Ezt bogozd ki. B) Egyszóval mindegy, csak öreg legyen és Opel... :D
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 Eddig csak viccelődtünk azzal, hogy a bográcsba nyulat főzünk. De kezdek attól tartani, hogy a nyuszi visszaharap... Óriásnyúl
szabot Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 Eddig csak viccelődtünk azzal, hogy a bográcsba nyulat főzünk. De kezdek attól tartani, hogy a nyuszi visszaharap... Óriásnyúl Tyű! Ez már nem is nyúl! Ez godzilla!
nyuszifül Elküldve Április13, 2006 Szerző Elküldve Április13, 2006 szeretnék mindenkinek kelleme húsvétot a lányoknak sok locsolót! üdv:kiccsikó Köszi szépen, neked pedig sok piros tojást kívánunk B) Jó reggelt! A mai nap közlekedésügyileg nem az én napom, azt hiszem, kifogtam az össze kukásautót, buszt, egy piros lámpát, és amikor zúgok lefelé a hídról....ööö...-nel, akkor egy gyalogos a semmiből majdnem elém ugrik :blink: Hát szép reggel, mondhatom
corsarulez Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 Ajajajaj mammama mia! Ez fotoshop??! Vagy plüss?! Vagy valami a Gyaloggalopp c. filmből..... :blink: Jó reggelt nektek! B)
Lujdzsi Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 (edited) Sziasztok :blink: Irgum burgum időjárás B) Már sohasem lesz tavasz? Módosítva Április13, 2006 : Lujdzsi
szabot Elküldve Április13, 2006 Elküldve Április13, 2006 Sziasztok :blink: Irgum burgum időjárás B) Már sohasem lesz tavasz? Tavaszi eső aranyat ér! (ok, tudom, hogy májusi, de ez jutott eszembe)
nyuszifül Elküldve Április13, 2006 Szerző Elküldve Április13, 2006 Én szeretm az esőt, de persze nem az iylet, hanem a villámlós, mennydörgőset :blink: De különben is a lélekben kell tavasznak lennie B)
Recommended Posts