Vascona Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Jó Reggelt! Látom szárnyalt a fantázia! ;) Én meg olyat aludtam, hogy csuda... jól esett végre egy "normálisat" aludni. ;) jó neked,én most értem haza,lenyomtam 16 és fél órát,és ki se látok a fejemb ől :blink: Nem baj,az ascinak dolgozok,és utána pedigazét hogy mindig mindenhová elvigyen ahová kell... Na meg persze hogy látogassa a tesóját..ugye Sanyi? B) Én pénzben fürödnék most leginkábbb :D Abból sosem elég..és nem bánnám ha pénzes lenne a bőröm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 Jóóóóóóó reggelt kívánok! :D :D Olyan sokat aludtam, hogy tök fáradt vagyok :blink: De azért szép napot kívánok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Hmmm... asszem Roli fantáziája a legjobb!!! :blink: ...és a leg hasznosabb! :D Ha összejönne, egy vödörrel kérhetnék a fürdővizedből? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Jó reggelt! Az alvásból én is kérnék még! Helyette van munka meg munka meg munka.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 bevallom lusta vagyok és az olvasást feladtam 3 oldal után de azért irok h jól bezavarjak.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 bevallom lusta vagyok és az olvasást feladtam 3 oldal után de azért irok h jól bezavarjak.... B) :D Minket nem lehet bezavarni :D Most miiii vaaaaaaaaan???? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 B) Minket nem lehet bezavarni :D Most miiii vaaaaaaaaan???? :blink: asszem egész nap szerda meg 2006 meg tavasz meg meg meg...nyúlvadászat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 ...nyúlvadászat B) Asszem ezt nem kellett volna! Házinyúlra nem lövünk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 ...nyúlvadászat :D :blink: B) :D Nem könnyű mesterség ám az! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 :blink: B) :D Nem könnyű mesterség ám az! :D Izé... nekem van 3 kollégám, akik vadászni szoktak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 Izé... nekem van 3 kollégám, akik vadászni szoktak! :D Héééééé, neked engem kell támogatnod! B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Héééééé, neked engem kell támogatnod! B) :blink: MOndtam én mást? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 Ma megint tök laza napom van, erre sehol senki :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Jelentkezem, itt vagyok! :blink: De jó annak, aki sokat bírt aludni! Háromkor megint iszonyatos hátfájásra ébredtem, és már nem is aludtam vissza. Nem baj, sok este van még hátra, egyszer csak elmúlik a fájdalom, és nyugodtan alhatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Én pénzben fürödnék most leginkábbb B) Abból sosem elég..és nem bánnám ha pénzes lenne a bőröm :D Ugyan már, a pénz nem boldogít! Az, akinek 3 milliárdja van, az ugyanolyan boldog, mint akinek 5 milliárdja van... Izé... nekem van 3 kollégám, akik vadászni szoktak! :D Vadász ismerősöm nekem is van, de miért is? Ja, már látom! Bocs nyuszi! Ne félj, mi melletted vagyunk! Még a bográcsnál is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 B) Szia Én tegnap sokat aludtam, ez látszik, mert egész nap csak röhögök, már be vagyok rekedve, este meg menni kéne moziba ;) Ja, már látom! Bocs nyuszi! Ne félj, mi melletted vagyunk! Még a bográcsnál is! :blink: :D :D De remélem úgy ahogy én gondolom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Akkor kész szerencse, hogy a moziban csendben kell lenni. :blink: Bááár, Tominak ez nem nagyon menne. B) Szerintem Tomi nem úgy érti, hogy te rotyogsz a bográcsban, és mi ülünk a bogrács körül, bár egy nyúlpörkölt nem lenne rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Akkor kész szerencse, hogy a moziban csendben kell lenni. ;) Bááár, Tominak ez nem nagyon menne. ;) B) Ezt nem értem... Vajon mire mondhattad... :D :D ;) De remélem úgy ahogy én gondolom :D Az attól függ, hogy te hogy gondolod... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 B) Ezt nem értem... Vajon mire mondhattad... ;) Az attól függ, hogy te hogy gondolod... :blink: :D :D Én sem... ;) ;) Biztos hangosan ropogtatod a kukoricát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Szerintem Tomi nem úgy érti, hogy te rotyogsz a bográcsban, és mi ülünk a bogrács körül, bár egy nyúlpörkölt nem lenne rossz. Persze, hogy nem taszítanám az üstbe a mi szeretett főnök asszonyunkat (de rég hívtam így!)! De egy bográcsolást már összehozhatnánk! :blink: B) Én sem... :D :D Biztos hangosan ropogtatod a kukoricát ;) Aha, én is erre gondoltam. Figyelj, figyelj, ez most jó lesz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 Persze, hogy nem taszítanám az üstbe a mi szeretett főnök asszonyunkat (de rég hívtam így!)! Épp itt volt az ideje :blink: Május 1-nél hamarabb gondolod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Oldalszámban meglőttük az F Astra tuningot és lassan elérjük a Társalgó felét... Szépen haladunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 Aha, én is erre gondoltam. Figyelj, figyelj, ez most jó lesz! B) És tényleg jó volt :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Épp itt volt az ideje :blink: Május 1-nél hamarabb gondolod? Nekem szinte mindegyik hétvége jó! De ha 2 napnál korábban megtervezzük, akkor mindegyik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Lessetek pöttyet a Galériába, a legfrissebb feltöltött képekre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts