nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Elkéstem... :blink: Jól van, na, azt olvastam, öcsém ez a mail! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 MOST nénzni Fókuszt mindenkinek! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Jól van, na, azt olvastam, öcsém ez a mail! Nyuszi!!! nem vagy te nagyon fáradt véletlen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Na, most már tényleg eltűnök kaját csinálni! Utána lehet nem térek vissza, mert ha a gép elé ülök, akkor nem lesz tanulás. :blink: Mindenkinek jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Nyuszi!!! nem vagy te nagyon fáradt véletlen? Nem véletlen.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 MOST nénzni Fókuszt mindenkinek! :blink: MIért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 MOST nénzni Fókuszt mindenkinek! :blink: Mit kell nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Mert női vezetőkről van szó!És egy majom, diszkriminatív műsor van benne :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ezt azért nem mondanám, a férfiak hibáit is elsorolták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ezt azért nem mondanám, a férfiak hibáit is elsorolták. Bocsánat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Néha a férfiak díszpéldányainak is kéne extra széles parkoló! (Sanyi... szombaton te is 2 helyet foglaltál el majdnem! :blink: ) Igaz utána te is bepréselted magad a kispolák mellé! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Szerintem semmi diszkriminatív nem volt benne. Csupán tudományos szempontból közelítette meg a dolgot. Akárki akármit mondd, van különbség férfi és női vezető között. Uff, ezzel mára zárom soraimat. Majd holnap megnézem, hogy milyen vitát sikerült kirobbantanom. B) Lehet, hogy sokat fogok ma csuklani... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Nem vitázok, mert nincs értelme! És ahonnan ti láttátok, valóban tudomáynos volt, de előtte.....volt némi irónia benne, de mindegy, értelmetlen belefogni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Na igen. Lehet parkolni így is, meg így is... Az egy kicsit morbid volt az elején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Én lassacskán búcsúzom máról.... kifáradtam ma... egésznap opeles irományokat bújtam... talán nem hiába! A parkolásról meg felesleges vitáznunk... Mi jól vezetünk, és Jól parkolunk! B) (mármint mi, opelesek!) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Helyes, helyes! :blink: Szép álmokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 MOST nénzni Fókuszt mindenkinek! B) Azt hittem azért kell nézni, mert Csehországban van egy hotel, ahol sörben lehet fürödni! :blink: Csalódtam benned Sanyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Azt a hírt kisajátítottam Bogi! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Azt a hírt kisajátítottam Bogi! :blink: Otthon már bevezetted a sörcsapot a kádig?? Amúgy viccen kívül: biztos érdekes lehet, sőőt ki is próbálnám, de inkább a tejben fürdést!! Vagy csokiban hm...... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Csokiban fürdést már láttam. Hát, maradok a sörnél. A tej is jó lehet, Kleopátrának állítólag bevált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Erről az az Indiana Jones rész jut eszembe, ahol olvadt aranyba márották az embereket büntetésül..... Akkor már inkább a kancatej vagy a sör. Bár a sörillatúan lehet, hogy nem szivesen látnának otthon az ágyban... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Erről az az Indiana Jones rész jut eszembe, ahol olvadt aranyba márották az embereket büntetésül..... Akkor már inkább a kancatej vagy a sör. Bár a sörillatúan lehet, hogy nem szivesen látnának otthon az ágyban... B) Én meg a kancatejet hagynám ki. Az sem illatosabb. :blink: Maradjunk akkor a csokinál: tejcsoki jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Azt hiszem, én most a sima habfürdőt veszem igénybe. :blink: Megyek is, mert holnap korán kelek. (már megint..... Grrrrrrrrr.....! ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Jó reggelt cartársak! Kicsit furin indult a reggelem. Fél kettőkor (reggel, bocs hajnal!) azaz 1:30-kor felhívtak a cégtől egy teszter hiba miatt. Fél óra alatt lezongoráztuk, hogy mi a teendő, de utána nem bírtam visszaaludni! Ennek örömére a reggelre tervezett hajmosást megoldottam akkor. Ettől csak jobban felébredtem. :blink: Olyan fél négy körül sikerült visszaludni, addig zenét hallgattam. Igen ám, csak az ébresztőt elfelejtettem előrébb állítani, hisz a hajmosást már lerendeztem. Így ébresztéskor "még van 20 percem" címszóval visszaaludtam. 8 perccel a megbeszét indulás előtt (jöttek értem, mivel nekem most nincs kocsim, ugye) ébredtem! Hát, mit mondjak, nem sikerült időben elkészülnöm, de azért nem késtünk el. B) Tejes, sörös, csokis fürdő? Én maradnék a habfürdőnél, mert akkor az nem fürdés volna, hanem evészet vagy ivászat! Egy kiadós sörfürdő után tényleg lehetne rám mondani, hogy el vagyok ázva! :D (Hm, vajon honna ered az "ázik' szavunk. Kicsit érdekes, nem?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Jó Reggelt! Látom szárnyalt a fantázia! :blink: Én meg olyat aludtam, hogy csuda... jól esett végre egy "normálisat" aludni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts