nyuszifül Elküldve Március28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2006 Elképzeltem, ahogy nyuszi az előttem tötymörgőket szidja mondjuk dodó kacsa hangján és közben hadonászik! :) ;) ;) Holnap élőben is élvezheted ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Nagyszerű! Itt a tavasz, sok a boldog ember, vége a téli depressziónak! :lol: Lassan húsvét, támadnak a nyulak, aztán Péter-Pál, aratás, röpke pár nap, és iskolakezdés, aztán alszunk néhányat, és itt a karácsony. Ez is gyors év lesz. Ne mááááááá! Ilyen rövid idő alatt nem fogom tudni összerakni a gépsárkányomat :D Ha közben ez a sok "harcos" nyuszi segít akkor sem :) És a kombájn-ból sem szedhetem ki a parasztbácsit,hogy ne arasson jöjjön autót szerelni! És persze karácsonyra sem kérhetek valakitől autót ;) De addig van rengeteg időőőő,és rengeteg tali,meg buli,és jó meleg mellé,sok sör,és sok kedves lány! ;) Szeretnék egy igazi nyarat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Azért nagyon igazi ne legyen! 30 C fölött hulla vagyok, a kocsmák és boltok mind oázist jelentenek nekem a hűtött sörrel. Gyűlölöm a nyarat a meleg miatt. Persze sokminden másért szeretem, de az útálatom még így is erősebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2006 Hmmm, nyár , buli, haverok, jöhet, de a csajokat kihagynám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 mennyi bajotok van! :) Az ascona féltékeny lett a két mantára az éjjel...szal most bűnbánóan kerestem még valamit nektek: És hogy itt se maradjon ki az A sorozat: meg egy kis erőfitogtatás a végére ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Ez is szép, és még a tulajt is ismerem! :) Ja, és az utast is. ;) Gelko, Turner, Ascona trió Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 És őt? :) akinek az arcát látod arról van szó...na és az autót? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2006 Ma még a szokottnál is lassabban telik az idő!!!!! :) ;) Annyira nincs kedvem dolgozni.....Mennék már haza ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Sziasztok! Ez a napom is érdekesen telt... Felkerültek a szép nyárigumik az alufelnivel! Majd kép is lesz! Meg persze pár nap, és személyesen is meg lehet nézegetni! :) KÖzben meg tankoltam is egyet... el se hiszem, hogy miket produkálok... 7,17 lett az átlagfogyi erre a tankolásra!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Jó estét! Szép a kék autó! (kár, hogy takarják az ifjak... ;) ) tegnap viszont láttam egy 3 ajtós Asconát, teljesen elhagyatva, töklapos kerekekel rohadni egy parkolóban... Szegény.... ;) Ezüst színű. Már nagyon nyúlik a téli gumim, de mindig sötét van, mire hazaérek, csak a hét vége felé lesz kicserélve. Mackó, tényleg jó fogyi egy ekkora ótóra! :) (télen az én Corsám eszik 7.2-t, pedig nem is nehéz a talpam.... ) A meztelen csokinyúl nagyon dúúúúrva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 tegnap viszont láttam egy 3 ajtós Asconát, teljesen elhagyatva, töklapos kerekekel rohadni egy parkolóban... Szegény.... :) Ezüst színű. asconából a 3ajtós az egy A lehet max ;) de A vagy B vagy C ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2006 Srácok, csajok!Tényleg itt a tavasz!Dörög az ég és villámlik ;) Imádom az iylen időt, a madarak szépen csicseregnek még most éjjel is, hmmmm igazi tavaszi éjszaka ;) Imádooooooooom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Sziasztok! Nem tudok aludni. Nem baj, így van időm fórumozni! ;) Tegnap megvolt a hidrotőke csere. A cirip eltűnt, de valami kopogás még megvan. Ezt majd a Corsa B topicban kifejtem. Még pár óra és megyek Debrecenbe némi pénzt költeni. ;) Tényleg, tudtok Tungsram márkaboltot Debrecenben? Venni akarok euroblue izzókat. Sanyi, azért ilyen gyorsan nem fog telni az év (remélem)! 30°C fölött én is meg vagyok lőve, de napközben van klíma a cégnél, mire kijövök meg már enyhül az idő. ;) Pont annyira, hogy el tudjak menni víz mellé vagy csak kiüljek a haverokkal az árnyékos kerti grillhez némi hús és sör mellé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Jó reggelt! Itt időnként esik az eső, amúgy elég enyhe idő van. Szóval tényleg itt a tavasz. Tomi, mikor jössz akkor erre? Meg egyedül vagy másokkal? Tungsram bolt a : 4024 Debrecen, Baross u. 31. Tel: (52)-535-694 Csővill holding(vagy mi a túró a nevük) Fax: (52)-535-695 Ezt a honlapon találtam.... de elvileg autós izzókat forgalmaz tőlük a UNIX is, Bárdi-nál is, meg a Láng-nál is. ;) Ha esetleg Osram izzó kellene, akkor oda én is mennék... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Mindjárt indulok! Ha az Osram-nak is van ilyen kékes-fehér fényű izzója, akkor mehetünk oda is, nekem mindegy! :) Ha beérek, akkor felhívlak titeket, ok? És most tényleg indulok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2006 Na most értem haza, nagyon -nagyon álmos vagyok.... Leadtam HOBit, de lehet nem lesz kész ma ;) Mi lesz így velem??? :) Nagyon aggódok ;) Remélem azért minden simán megy, mondtam neki, hogy tegye vissza azt a tartóizét is, amit leszedtem vasárnap...de olyan fura volt a srác, vagy lehet csak ő is álmos volt még? ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Na most értem haza, nagyon -nagyon álmos vagyok.... Leadtam HOBit, de lehet nem lesz kész ma ;) Mi lesz így velem??? :) Nagyon aggódok ;) Remélem azért minden simán megy, mondtam neki, hogy tegye vissza azt a tartóizét is, amit leszedtem vasárnap...de olyan fura volt a srác, vagy lehet csak ő is álmos volt még? ;) :D :lol: Ne aggódj... bizti csak álmos volt! Akkor felkészültél egy minimeet-re? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2006 Ne aggódj... bizti csak álmos volt! Akkor felkészültél egy minimeet-re? ;) Jaja, edzettem tegnap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Jaja, edzettem tegnap :) Az jó. Várjuk akkor Tomi hívását! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2006 Az jó. Várjuk akkor Tomi hívását! ;) Úgy volt 9-re jön...... :) De ahogy felléptem láttam még otthon üdült 8:37-kor....Bár a múltkor is bent volt fél óra alatt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Úgy volt 9-re jön...... :) De ahogy felléptem láttam még otthon üdült 8:37-kor....Bár a múltkor is bent volt fél óra alatt ;) Na akkor megyek összeszedem magam! ;) ;) még kv-zni sem kv-ztam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Jó estét! :) Gelko, B Asci volt, de nem birtam nagyon körbejárni, mert sok szemét körül álldogált. ;) Egy Geo Storm sportkocsi pl. egy évig állt Kőrösön, mígnem a polgármesteri hivatal kiszállította a roncstelepre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Szép napot! Jó volt ma összefutni és furikázni Nyuszival és Tomival! ;) Csak a fránya eső nem engedte, hogy a tervezett terepszemlét végrehajtsuk. ;) Miután hazajöttem, gyorsan (amennyire tudtam) megint bütyköltem a kocsin... most már a km számlálót is láthatom éjjel nappal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Mostmár nagyon kiváncsi vagyok "élőben " is a kocsira....bizti szép! mit szóltak a gyerekeid hozzá? nem hiányzik nekik a régi kocsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Mostmár nagyon kiváncsi vagyok "élőben " is a kocsira....bizti szép! mit szóltak a gyerekeid hozzá? nem hiányzik nekik a régi kocsi? Gyertek most elsején minket meglátogatni! ;) A nagyfiam tegnap egy kicsit hisztizett, hogy neki a régi kocsi kell... amúgy élvezik... tetszik nekik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts