nyuszifül Elküldve Március21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2006 Sanyi!!!!!!! Lehet egy kérdésem? tudod mindig szervezkedek :) , és arra gondoltam, hogy nem vennéd fel Vasconát Fehérváron?És akkor jöhetnétek együtt, persze ha neked is jó, és ha nem mész haza még a tali előtt. Mit szólsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Jó estét! ;) Sanyi, jó az avatarod.... Elrobogtak a Dutrák, helyébe érkezett egy sárga Manta. :) Az én Corsámat a nyáron 600-ért vette volna be cég, akkor asszem kb. ennyi is volt az Eurotax ára. Viszont iszonyat sok hitelt kellett volna megint felvennem. Most, mikor ingadozik a tölesztőrészlet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2006 Na szép estét mkinek! Kezdek megbetegedni, pedig nem szabad leesnem a lábamról!!!! ;) Nos igen épp most olvastam minap egy ciket a hitelekről! :) Nem túl biztató Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Ne is mondd, még van pár hónap hátra..... Nyuszi! Egyél sok-sok vitamint!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2006 Ne is mondd, még van pár hónap hátra..... Nyuszi! Egyél sok-sok vitamint!!!!! Eszek, én, csakhát,lehet nem is betegség, csak a fáradtság nem tudom.De mindegy, mert itt a tavasz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Én vettem gyerekvitamint (szines kis valamik, gyümölcsízűek) és teljesen feléledtem tőle! ;) 4 napja szedem, remélem, tartós lesz a hatás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2006 Én vettem gyerekvitamint (szines kis valamik, gyümölcsízűek) és teljesen feléledtem tőle! ;) 4 napja szedem, remélem, tartós lesz a hatás. :) Hmmm, én mástól éledtem fel ;) S én is remélem tartós lesz a hatás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 De jó!!!!!!!!!! (ha az, amire gondolok!) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2006 De jó!!!!!!!!!! (ha az, amire gondolok!) :) ;) Nagyon jóóóóóóóóóóóóó, de nem az amire gondolsz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 De jó!!!!!!!!!! (ha az, amire gondolok!) ;) ;) Nagyon jóóóóóóóóóóóóó, de nem az amire gondolsz :D Ti most miről beszéltek??? Bocs, ha nem értem. Gomba, gomba... Nos igen épp most olvastam minap egy cikket a hitelekről! :) Nem túl biztató Hozzám tudod vágni azt a cikket? Épp most akarok hitelt felvenni... Tagok: 1. Nyuszifül 2. Ember2 3. I_S 4. Mackosajt 5. Szabot 6. Benzingőz 7. S.S. 8. Vascona Na most majdnem elkezdtem gondolkodni, hogy ki az az SS... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Gondolkodj, csak gondolkodj!!! :) Egyébként nem SS, mert az teljesen más. Inkább így: S.S. ez nekem olyan, mint neked a Szabot(é). Nyuszi nem nyerő az ötlet, mert én hazaugrom előtte, és utánna is, úgyhogy visszavinni se tudom... Talán legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Gondolkodj, csak gondolkodj!!! ;) Egyébként nem SS, mert az teljesen más. Inkább így: S.S. ez nekem olyan, mint neked a Szabot(é). Nyuszi nem nyerő az ötlet, mert én hazaugrom előtte, és utánna is, úgyhogy visszavinni se tudom... Talán legközelebb. Jól van na, csak lusta voltam bepötyögni azt a kép pontot is. Amúgy azok nélkül tényleg mást jelent! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Jól van na, csak lusta voltam bepötyögni azt a kép pontot is. Amúgy azok nélkül tényleg mást jelent! ;) Lustaság fél egészség! :D Jó éjt! Mára ennyi volt... Most is csak azért kapcsoltam be a gépet, hogy a veki kapcs. rajzaiban bújkáljak! ;) ;) megyek aludni... közel van a 4.30 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Sziasztok! Mackó: az ajtóknál általában egy kiadós kenés segíteni szokott!! (legalábbis a Seniknél ez gyerek betegség volt) Itt továbbra is tavasz van ezerrel. :) Lehet elsején én is meglátogatom a sexcijótokat ez még nem tuti .. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Beatrice S.S. módra: Munkának vége, kijössz a gyárból, két sörtől... Hát igen, itt bomlik a rím, mert sem erős, sem bátor nem lettem, de nagyon jól esik! ;) Lassan pihizek is, délután hatra pedig megint megyek. Ez egy ilyen hét, minden nap tizenkettőzöm, kivéve vasárnap. Akkor csak simán éjszaka, aztán hétfőn délután, és azon a héten már megint minden nap 12. Hű, fáradtan ne igyon senki, mert ilyen hülyeségeket fog írkálni, mint én! :) Kell benyára meg olajra a pénz áprilisra, mert sokat szeretném járatni a kislányt. Más: Kezdem azt hinni, hogy lassan miénk az idegenl®égiósok régiója! ;) Tagok: 1. Nyuszifül 2. Ember2 3. I_S 4. Mackosajt 5. Szabot 6. Benzingőz 7. S.S. /Székesfehérvár, elvileg Közép-Dunántúl/ 8. Vascona /Budapest, elvileg Budapest és környéke/ Hiába, mindenkit Debrecenbe húz a szíve! ;) Na sziasztok, szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Pihenés elnapolva! A harmadik sör után belendültem, elkezdtem a honlapunkra írni a régió történelmét. Most olvasom át a tali topicot, és mit találok? : Mackósajt, én mindenképpen szeretnék elugrani hozzátok, viszont kocsim jelenlegi állapota, és a távolság nem nagyon teszi lehetővé. Viszont jövőre legalább két, itt leegyeztetett talira el szeretnék gurulni (majd sasolok folyamatosan). Én kis naív! Ha tehetném, minden hétvégén ott lennék! ;) Sziasztok! Mackó: az ajtóknál általában egy kiadós kenés segíteni szokott!! (legalábbis a Seniknél ez gyerek betegség volt) Itt továbbra is tavasz van ezerrel. :) Lehet elsején én is meglátogatom a sexcijótokat ez még nem tuti .. ;) Chyga! Mutassam az utat? Itt (már) tényleg nem tévedek el! ;) Ez sajnos csak vicc, mert én egy nappal előtte megyek haza, akkor már meglátogatom a szüleimet is. Viszont Kisújszálláson esetleg összefuthatunk, ha jössz, az nekem is útbaesik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Csig, tényleg mész Debrecenbe?? Akkor én is menjek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Csig, tényleg mész Debrecenbe?? Akkor én is menjek?? Igen! Igen! Igen! Akkor ez egy hiperszupermega tali lesz!!! és bolondos is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2006 Hi! Tudom, hogy a cikket hogy kell leírni de szokásomhoz híven, siettem :D :lol: Na ma túlestem egy nagyon megterhelő,( lelkileg) tárgyaláson, de egyben vagyok, csak a torkom fáj! Vascona nem budapesti, hanem még messzebbi ;) , bár én is mindig Budapestre teszem :) de mivel idevaló, hát idetartozik :D És Sanyi te tudod a legjobban.....mi az ami számít ;) A talira pedig gyertek minél többen, legalább amikor majd az országos talira jöttök, már ismerősek lesztek ;) De akkor kéne valami program is, nem? Na majd ha lement a lázam gondolkodom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Igen Nyuszi, én már csak tudom! :) Egyébként jobbulást neked! Nem is tudom, hogy csinálod, de minden tali előtt jól megfázol, de talira kutya bajod! ;) Egyébként megírtam a régió történetét, el is küldtem neked a citromailes címedre meózás céljából. A vélemények megvitatása után megy a srácoknak is, olvassák át ők is, hogy megfelel-e? Ha minden rendben, akkor irány a honlap! Most viszont tényleg pihi, légy jobban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2006 Bocs, ki az a Gábor? Amúgy most Zo-lee vagy Zol-ee? Modik, nem figyeltek? ;) Ő a Zoli haverja, és nem biztos hogy tud jönni, de azért felírtam.Jól mutat ha sokan vagyunk ;) Bár az az igazság lnne még pár ember akit tudnék hívni, de talán most nem hívok sok ismeretlent, mert...mert...önző vagyok, és csak veletek szeretnék lenni :) Akkor mackó te mész Roli elé, mert én is mondtam neki, ha kell kimegyek, bár igaz neked útba is esik, na majd még pontosítunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Megjöttem melóból! Ma ha jut rá időm, megnézem a zárakat, hogy mi lehet... reménykedem, hogy tényleg valami piti baja lesz, mert Uhuhu-val is egyeztettem, és nem valami ócsó árat mondott a mocikra... de ha muszály lesz, akkor az lesz. Ma mindenképp megnézem. (éjszaka is a féklámpa biztijét kerestem, mert kiment... lehet, mikor elhoztam se volt jó. :) de megtaláltam, kicseréltem, és azóta is jó.) A talira meg mindenkit várunk szeretettel!!! ;) Aki csak tud, jöjjön! Tartsatok terepszemlét nálunk! Ja, igen... én szívesen kimegyek Roli elé, hisz abszolút útba esik! ;) Ezért is ajánlottam fel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 8. Vascona /Budapest, elvileg Budapest és környéke/ Hiába, mindenkit Debrecenbe húz a szíve! :lol: Na sziasztok, szép napot mindenkinek! Elnézést Sanyi bácsi,csak szeretném tökéletesíteni a régióimról tett megállapítást:) 8. Vascona (idáig stimmel) :) Budapest,Győr,Zalalövő,Bécs, mindegyik heti rendszerességgel,és mindig ott ahol éppen munka van:) Ja és jelenleg nincsen működőképes autóm!;) És igen,Debrecenbe húz a szívem! miért,kit nem? ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2006 Na én is hazaértem... Voltam olajcserén, meg szűrőket cseréltünk. A venti kapcsolója is úgy néz ki működni fog De Hobi nagyon beteg :) ;) Sajnos, így eléggé elszomorodtam, de jövőhéten viszem és megcsináljuk. Remélem minden rendben lesz vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 És mi a betegsége? Hisz még alig mozgott ahoz, hogy beteg legyen. Ja, többiek! Ma délelőtt írkáltam valamit a honlapunkra. Akkor még jónak tűnt, de most józan, és "kipihent" fejjel már nem tetszik. Szerintem túl bratyizós lett, és nem is arról szól, amire SzaboT megkért. Majd átírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts