Gelko Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Sanyi ! mi van ezzel a rekorddal ? bontod ? tiéd ? vagy mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Enyém, bár nem papíron, és bontani fogom. Ebből ugrik a motor, váltó, és a hűtött fékek. A sibedán is gondolkodtam, de felesleges. Csak mégegy helyen tudna beázni. Csá Mackó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Jó hogy szóba hoztad! Egy gyárilag nem napfénytetős autóra nagy killódás lyukat vágni hogy sibedás lehessen? egyszer cseréltem gsi-ben mert a régi nem akart hátra is csúszni csak bukott,és az omegáé méretben is ugyanakkora volt...kicseréltem és jó is lett de mikor kiszedtem akkor láttam ugye mik vannak ott megfizetve,és hát nem tudom:( visszaperemezve mindenhol,sín van a keretnek külön felvarrva,meg annak vastagsága is van... Meg lehet azt csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Biztos meg lehet, erre vannak speckó műhelyek is, de én otthon garázsban nem ugranék neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Nekem van gyárilag, bibibí! :) Bár mostanában én is kezdek megbolondulni, szal ki tudja, hogy mit hoz a jövő... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 ... a 3.0-s pedig... Hát igen az aztán az autó! :) Megy, mint a veszedelem. Ha csak a felét tudja a 2.2, akkor dobok egy hátraszaltót! Na, ezt megnézem magamnak! Sanyi hátraszaltózni fog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Jó hogy szóba hoztad! Egy gyárilag nem napfénytetős autóra nagy killódás lyukat vágni hogy sibedás lehessen? egyszer cseréltem gsi-ben mert a régi nem akart hátra is csúszni csak bukott,és az omegáé méretben is ugyanakkora volt...kicseréltem és jó is lett de mikor kiszedtem akkor láttam ugye mik vannak ott megfizetve,és hát nem tudom:( visszaperemezve mindenhol,sín van a keretnek külön felvarrva,meg annak vastagsága is van... Meg lehet azt csinálni? A gyáriakba tesznek trükkös vízelvezetőket is és mellette van plussz plafon merevítés is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Jó reggelt! Kissé korán sikerült kelni... :) Napfénytető? Valahogy sosem vágytam rá, mert egy plusz lyuk a kocsin, valamint ha nincs rajta roló, akkor esetenként igencsak meleg helyzetet hozhat. ;) vagy pl. napszúrás rulez! ;) Szóljatok, ha hüleséget beszélek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Én spec nem napfénytetőn gondolkodtam, hanem sibedán, de a beázás lehetősége és az újabb rohadásra okot adó vagdalkozás elvette a kedvemet. Pedig mekkora buli így vonulni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Ez biztos nagyon jó tud lenni... de ezt is ha kinyitod, akkor süti a nap a buksit 1000-rel... meg huzat is van bőven... Én ilyen okokból pl. cabriót se vennék... de ne értsen félre senki, semmi bajom velük, azt leszámítva, hogy nem szeretem a "huzatot". (érzékeny rá a szemem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Jó reggelt! nagyon szép a Rekord.... Át kell bele tenni a Manta motorját és máris nem kell az enyészetnek hagyni. Lsz belőle játszós autó! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2006 Jó reggelt, ma nagyon rossz kedvem van! Remélem törénik velem valami jó mostmár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Szegény Nyuszi! ;) ;) Gondolj arra, hogy nemsokára talitok lesz! Meg, hogy szép az idő! Én ma motorral jöttem.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 :) Motor! Mire beértél kócos lettél? Amúgy meg tényleg szép az idő! Végre talán itt a tavasz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Itt már ragyog a nap, de hajnalban még le volt fagyva a szélvédőm. Azon gondolkodom, hogy átszipákolok egy kis benyát a Rekibe, meg átpasszolom az akksit, és letekert sibedával pörgetek valahol egyet a tavasz tiszteletére, meg feszkó levezetés gyanánt. Ma asszem kimarad az alvás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2006 Én ma motorral jöttem.... :) Ne is mondd!Hétévégn már rajzottak, most bánom hogy eladtam az enéymet, igaz az csak robogó, dehát robogni is jóóóóóóóóóóóóóóóóó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 nekem volt napfénytetős asconám és szépen beázott meg rohadt....és ma megint kabrioztam és jó volt.... csak most nagyon fáradt vagyok ;) robogó nem kéne...akkor már egy simson...csak mostanában nem lesz rá keret :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Most telefonáltak, hogy mehetek a vekiért!!! ;) ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2006 Most telefonáltak, hogy mehetek a vekiért!!! ;) :D :lol: ;) :) ;) Énmeg megyek megnézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 robogó nem kéne...akkor már egy simson...csak mostanában nem lesz rá keret Robogón is láttam már keretet! Miért épp simsonra tennél olyat? :):D:D Olyan csúúúnya az olyan moci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 robogó nem kéne...akkor már egy simson...csak mostanában nem lesz rá keret Robogón is láttam már keretet! Miért épp simsonra tennél olyat? ;):D:D Olyan csúúúnya az olyan moci ez fájt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 :) ;) Énmeg megyek megnézni :D Ezen is túl vagyunk... ;) Igaz már sötét volt, de remélem megyőztük a srácot az opel mellett! ;) Első próbaút megvolt... Debrecen-Nyíradony-Debrecen! Eddig minden rendben. Jól megy, szépen megy! :D Örülök neki!... örülünk! :lol: MOst jó éjt mindenkinek! Teljesen elfáradtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 No, akkor ha ez a tuti verda, akkor gratulálok! Szép választás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Gyorsan-gyorsan képet!!!! :) gratulálok!!!! No igen, motoroztam, a Hondával, a gyerekek (akik még nem ismertek eddig), csodálkoztak.... ;) ;) A hajamat meg mindig betűröm, mert rettentően tud kócolni a szél. Az Opelt meg gyönyörűen lemosta a Peti, csodaszép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2006 Na hazaértünk!Mackó autója csodaszép!Gratula még egyszer!Hobit most mostam le :) Most meg indulok tesómért ;) Csudajó éjszak, igazi tavasz volt, lehet kicsit átfagytam, de olyan jó volt végre a szabadban lenni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts