Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Csináltam pár képet a Rekordról, itt megtaláljátok őket. A mellette álló okker gép már ismerősnek tűnhet egyeseknek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Csináltam pár képet a Rekordról, itt megtaláljátok őket. A mellette álló okker gép már ismerősnek tűnhet egyeseknek. :) Szép!!! Biztos, hogy csak donornak jó? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Nézd csak meg azt a 2.2 Injection felíratot! Sajnálnád a kicsikémtől? ;) Amúgy jó kis kocsi, csak nem kétajtós, nem kupé, és nem Manta, egyébként minden rendben van vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Én nem sajnálom tőle.... :) Csak olyan szép az is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Nem veszel egy E2-es Rekordot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Nem veszel egy E2-es Rekordot? ;) Most elég egy B vectra is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Rendben, megértem én, de a fiúknak játszani jó lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 addig még van idő! :) Azért köszi a felajánlást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Sziasztok! Elvoltam ma Várgesztesen! :) Ott még 5 - 6 cm hó van!! (ezt direkt Mackónak írtam ;) ) Mondtam már, hogy imádom az Opel mérnökeit?? Két Seniből próbálok egyet csinálni, hát elég nehézkes. Mai szívás tárgya a csomi tető csere volt, mert hogy nem egyforma ám!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Köszi! :) Én is imádom a mérnökeit! Mert pl.a b veki nagyon szééép!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Én még várok az áldás-átok osztogatásával. De hogy lesz mindkettőből bőségesen, az biztos! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 Elegem van az időjárásból!!!!! Ma egész nap be volt borulva, esőfelhők mindenhol....így nem mostam le a kocsit, mondván potyamunka, erre délután öt óra előtt kisüt a nap! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Itt végig remek idő volt, rövidgatyában mászkáltam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 Itt végig remek idő volt, rövidgatyában mászkáltam! ;) :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Itt ráadásul délelőtt nagyon hideg is volt! De most már itt a tavasz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 :) ;) ;) No mi a morci tárgya? Itt tényleg remek idő volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 No mi a morci tárgya? Itt tényleg remek idő volt. Hát pont az! Na akkor a Castrol olaj az jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Na akkor a Castrol olaj az jó? Ugyan van erre egy topic, de most elnézzük az offolást... :) elvileg az is jó! ;) Nyuszi! Nyuszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Adjunk neki egy ejnye-bejnyét? :) Különben meg ez chat, tehát ne pattogjunk, válaszoljunk! Én például nem tudok érdemben válaszolni mert én most csak azt nézem, hogy sűrű legyen, és olcsó. Nekem most még tök mindegy, mit pancsol ki. Egyébként én nem hallottam róla semmi rosszat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 Ugyan van erre egy topic, de most elnézzük az offolást... :) elvileg az is jó! :D Nyuszi! Nyuszi! :( ;) ;) Ez chat, itt mindent szabad! Adjunk neki egy ejnye-bejnyét? ;) Na mostmár aztán elég legyen!!!!!! Azért hoztam Chatet létre, hogy lehessen!!!! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Igenis! (még a gép előtt is vigyázba vágtam magam, és tisztelegtem!) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 Igenis! (még a gép előtt is vigyázba vágtam magam, és tisztelegtem!) :) Há' még szép! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Én meg mosolyogtam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 Én meg mosolyogtam! :) Én meg nem haragudtam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Én meg nem haragudtam ;) Én meg tudtam! ;) Most viszont megyek, mert még faterékhoz ki kell menjek.... itt hagyta az iratait! :) Jó éjt! Legyetek jók! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts