Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Zoli vagyok Debrecenből. Egy ismerős ajánlott fel hogy regisztráljak. Ő A Nyuszifül nevezetű lányka.

Mivel Opeles vagyok és kedvencem az Opel igyhát gondoltam jelentkezek. 25 leszek, egy F astrám van

Szia Zoli,légy üdvözölve körünkben!

Nézelődjél,olvasgassál,írogassál minél többet.Majd szép lassan megismerkedsz mindenkivel,főleg,ha személyesen is találkozunk. ;)

Mondom én aki karácsonykor volt utoljára talin ;) ;)

dehát mindig dolgozom........,most is :) ...,már kész csoda,hogy otthon megismernek. :D

ui.az a Szabot nevezetű ember mostanában keveset ír!!Csak nincs valami baj?

Megosztás:

:) ;) ;)

Na majd kapsz, ha itt leszel!Fórumon kívül én vagyok az úr!!!! :(

Nézzétek már, a nyúl viszi a puskát! ;)

ui.az a Szabot nevezetű ember mostanában keveset ír!!Csak nincs valami baj?

Baja nincs, de ideje sem sok. Ami időm van mostanában a fórumra, az kimerül az olvasásban és egy két beszólásban. Azért a weboldalunkat csinosítom. :(

De ha már itt tartunk, akkor a mások számára is publikus sztorikat, élménybeszámolókat és bemutatkozásokat az msn címemre lehetne küldeni mailben!

Szia Zoli! Légy üdvözölve közöttünk! Ahogy elnézem nyuszi ténykedéseit, hamarosan részt vehetsz egy talin, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk.

Én elköszönök, további jó estét nektek! :D

Offolnék még egy kicsit, hogy dolgoztassam Sanyit és Mackót, de itt nem lehet! :lol:

De káromkodni lehet... :D

Megosztás:

Szia Szabot,örülök,hogy itt (is) vagy .Én is megnéztem a Debreceni klub lapját télleg jó. ;)

Én már hazafelé tartok ,vége a melónak,megyek pihizni.Kedden leszek megint. ;)

Ja még meg kell innom a Sándor és József napi söröket,borokat amit a névnaposok hagytak nekem a hűtőben,úgyhogy a hazamenetelem kétséges. :)

Sziasztok.

Megosztás:

Belendültem. Én is elkezdek blogot írni. Majd az átalakítást részletesen oda pakolom fel. Egyelőre csak megvan nyitva, de ha idul a flex, akkor csak úgy dőlnek oda az infók! :)

A leírást feldobhatjuk a weboldal cikkei közé is, a képek meg mehetnek a képtárunkba, ugyanis a domaint - elvileg - hétfőn bejegyzik!

Én meg újrakezdtem a LED-es projektet, mert az előző "foltos" volt. Erről már rendesen készítek leírást és azt is feldobom a cikkek közé.

Megosztás:

Halihó!

Bolondok napján szerintem jó lesz nekünk a Royal is csocsóhoz! Azt Vascona is tudja, hogy hol van! :)

Mellesleg ma elindultam lefoglalózni a bőrös vekit, és végül a Vámospércsi úton kötöttem ki, ahol nem messze attól a kereskedéstől, ahol az astrát vettük, megláttam egy szintén bordómetál b vekit... igaz ez "csak" 1.8 16v, viszont cserébe nincs semmilyen esztétikai hibája sem... ráadásul ez még 4 lyukas felniken gurul, vagyis az alufelni garnitúra jó lesz rá... legalább azt már nem kell vegyek hozzá! ;)

A mostani kerekek meg téligumik lemezfelnin, jó állapotban alatta... szóval a két garnitúra adott! Hibátlan a kocsi... Holnap már el is hozhatom elvileg... szóval ez lesz az... (képet majd lökök róla)

Megosztás:

Halihó!

Bolondok napján szerintem jó lesz nekünk a Royal is csocsóhoz! Azt Vascona is tudja, hogy hol van! ;)

Mellesleg ma elindultam lefoglalózni a bőrös vekit, és végül a Vámospércsi úton kötöttem ki, ahol nem messze attól a kereskedéstől, ahol az astrát vettük, megláttam egy szintén bordómetál b vekit... igaz ez "csak" 1.8 16v, viszont cserébe nincs semmilyen esztétikai hibája sem... ráadásul ez még 4 lyukas felniken gurul, vagyis az alufelni garnitúra jó lesz rá... legalább azt már nem kell vegyek hozzá! ;)

A mostani kerekek meg téligumik lemezfelnin, jó állapotban alatta... szóval a két garnitúra adott! Hibátlan a kocsi... Holnap már el is hozhatom elvileg... szóval ez lesz az... (képet majd lökök róla)

Amint megvan az autó, rögtön gartulálok hozzá! Addig tartogasd a gratulációmat, nehogy elkiabáljam! :)

Megosztás:

Amint megvan az autó, rögtön gartulálok hozzá! Addig tartogasd a gratulációmat, nehogy elkiabáljam! :)
Már én sem merek semmit mondani. Hirtelen ez már a harmadik autó. De ha meglesz, akkor próbakör? ;)

Mostmár én is csak elvileg merek beszélni...

Igaz ezt már le is foglalóztam, a papírmunkát is elindítottuk, szóval ha holnap tényleg meglesz, akkor az első próbakör Nyíradonyba vezet majd... anyóst kell majd a fogorvos után hazavinni! ;)

Amúgy azért végül csak sikerült svédcsavart vinnem a dologba! ;)

Ami végülis nem baj, ha azt nézzük, hogy az ominózus fekete a bank miatt úszott el... a tegnapi meg valahogy megintcsak a bal hátulján volt valaha sérült, meg a jobb első ajtón is volt pici esztétikai hiba. Ez legalább alapos nézelődés után sérülés mentes!!! És asszem itt a pont, ami miatt ezt választottam... :D :lol:

Megosztás:

Az enyém is onnan van! :) A srácok anno a híres rábeszélőképességemnek köszönhetően egy nap alatt elintzéztek mindent ;)

ööö izé... ez nem az a kereskedés, hanem egy másik... kb. 100 m-re tőlük... ugyanabban az oldalban... csak ha befordulsz a rutinpálya utcájánál, akkor ez onnan még kifelé van... poén, hogy az a srác most ott az egyik "tulaj", aki anno a másiknál épp az astrát adtá át nekem, meg akkor még "csak" kozmetikázta a kocsikat! ;) ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.