corsarulez Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Szerintem tök jó a versed, Nyuszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 :) ;) ;) Na majd kapsz, ha itt leszel!Fórumon kívül én vagyok az úr!!!! :lol: Ok, majd kikérem magamnak! ;) Mellesleg, ha te hordod a nadrágot, akkor gatyába rázhatlak? :D A vers meg jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Ok, majd kikérem magamnak! ;) Már megint??? :) nem kérsz te egy kicsit sokat??? ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Én elköszönök, további jó estét nektek! :) Offolnék még egy kicsit, hogy dolgoztassam Sanyit és Mackót, de itt nem lehet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Én elköszönök, további jó estét nektek! ;) Offolnék még egy kicsit, hogy dolgoztassam Sanyit és Mackót, de itt nem lehet! ;) Jó éjT Eljön még a mi időnk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Szia, jó pihit! Mellesleg itt semmi nem off, úgyhogy jól élünk Mackóval. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Zoli vagyok Debrecenből. Egy ismerős ajánlott fel hogy regisztráljak. Ő A Nyuszifül nevezetű lányka. Mivel Opeles vagyok és kedvencem az Opel igyhát gondoltam jelentkezek. 25 leszek, egy F astrám van Szia Zoli,légy üdvözölve körünkben! Nézelődjél,olvasgassál,írogassál minél többet.Majd szép lassan megismerkedsz mindenkivel,főleg,ha személyesen is találkozunk. ;) Mondom én aki karácsonykor volt utoljára talin ;) ;) dehát mindig dolgozom........,most is :) ...,már kész csoda,hogy otthon megismernek. :D ui.az a Szabot nevezetű ember mostanában keveset ír!!Csak nincs valami baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 :) ;) ;) Na majd kapsz, ha itt leszel!Fórumon kívül én vagyok az úr!!!! :( Nézzétek már, a nyúl viszi a puskát! ;) ui.az a Szabot nevezetű ember mostanában keveset ír!!Csak nincs valami baj? Baja nincs, de ideje sem sok. Ami időm van mostanában a fórumra, az kimerül az olvasásban és egy két beszólásban. Azért a weboldalunkat csinosítom. :( De ha már itt tartunk, akkor a mások számára is publikus sztorikat, élménybeszámolókat és bemutatkozásokat az msn címemre lehetne küldeni mailben! Szia Zoli! Légy üdvözölve közöttünk! Ahogy elnézem nyuszi ténykedéseit, hamarosan részt vehetsz egy talin, ahol személyesen is megismerkedhetsz velünk. Én elköszönök, további jó estét nektek! :D Offolnék még egy kicsit, hogy dolgoztassam Sanyit és Mackót, de itt nem lehet! :lol: De káromkodni lehet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 most nézem csak az oldalatokat...nagyon komolynak indul..csak igy tovább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 most nézem csak az oldalatokat...nagyon komolynak indul..csak igy tovább ;) Még egy éjjeli bagoly? :) Szia Gelko! Köszi, igyekszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Még egy éjjeli bagoly? :) Szia Gelko! Köszi, igyekszünk. jaja nemrég értem haza oszt nem voltam fáradt.... és elkezdtem zenét tölteni...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Szia Szabot,örülök,hogy itt (is) vagy .Én is megnéztem a Debreceni klub lapját télleg jó. ;) Én már hazafelé tartok ,vége a melónak,megyek pihizni.Kedden leszek megint. ;) Ja még meg kell innom a Sándor és József napi söröket,borokat amit a névnaposok hagytak nekem a hűtőben,úgyhogy a hazamenetelem kétséges. :) Sziasztok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Jó Reggelt! Üdv Zo-lee a köreinkben! ;) Ha már offolni akarnátok, azt a másik 4 topicban jobban tudtok. De inkább ne! ;) :) Tomi.. szépen alakul az oldal! ;) majd még jövök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Belendültem. Én is elkezdek blogot írni. Majd az átalakítást részletesen oda pakolom fel. Egyelőre csak megvan nyitva, de ha idul a flex, akkor csak úgy dőlnek oda az infók! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Belendültem. Én is elkezdek blogot írni. Majd az átalakítást részletesen oda pakolom fel. Egyelőre csak megvan nyitva, de ha idul a flex, akkor csak úgy dőlnek oda az infók! :) A leírást feldobhatjuk a weboldal cikkei közé is, a képek meg mehetnek a képtárunkba, ugyanis a domaint - elvileg - hétfőn bejegyzik! Én meg újrakezdtem a LED-es projektet, mert az előző "foltos" volt. Erről már rendesen készítek leírást és azt is feldobom a cikkek közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Ok, nekem jó, és már van digit gépem is, úgyhogy lesz kép, rengeteg! :) Igaz, csak Tesco gazdaságos, 5000-ért, de a célnak megfelel. Csak még nem igazán sikerült a képeket géprecsalogatni, de még dolgozok a technikán. Mindenesetre webkameraként már funkcionál a havernak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Jó reggelt! Jól kidolgoztam magam a kert takarításán: 30-40 év vashulladékait kapartam ki a földből, iszonyat sok van!!! De rendbe akarjuk szedni azt a részt, mert kell egy szép nagy garázs.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 Srácok ez a csocsós hely még nem biztos hogy megnyílik addigra!max megyünk oda ahol voltunk! SzaboT!mit ténykedek????Mi akarsz már rámfogni megint? ;) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Halihó! Bolondok napján szerintem jó lesz nekünk a Royal is csocsóhoz! Azt Vascona is tudja, hogy hol van! :) Mellesleg ma elindultam lefoglalózni a bőrös vekit, és végül a Vámospércsi úton kötöttem ki, ahol nem messze attól a kereskedéstől, ahol az astrát vettük, megláttam egy szintén bordómetál b vekit... igaz ez "csak" 1.8 16v, viszont cserébe nincs semmilyen esztétikai hibája sem... ráadásul ez még 4 lyukas felniken gurul, vagyis az alufelni garnitúra jó lesz rá... legalább azt már nem kell vegyek hozzá! ;) A mostani kerekek meg téligumik lemezfelnin, jó állapotban alatta... szóval a két garnitúra adott! Hibátlan a kocsi... Holnap már el is hozhatom elvileg... szóval ez lesz az... (képet majd lökök róla) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Halihó! Bolondok napján szerintem jó lesz nekünk a Royal is csocsóhoz! Azt Vascona is tudja, hogy hol van! ;) Mellesleg ma elindultam lefoglalózni a bőrös vekit, és végül a Vámospércsi úton kötöttem ki, ahol nem messze attól a kereskedéstől, ahol az astrát vettük, megláttam egy szintén bordómetál b vekit... igaz ez "csak" 1.8 16v, viszont cserébe nincs semmilyen esztétikai hibája sem... ráadásul ez még 4 lyukas felniken gurul, vagyis az alufelni garnitúra jó lesz rá... legalább azt már nem kell vegyek hozzá! ;) A mostani kerekek meg téligumik lemezfelnin, jó állapotban alatta... szóval a két garnitúra adott! Hibátlan a kocsi... Holnap már el is hozhatom elvileg... szóval ez lesz az... (képet majd lökök róla) Amint megvan az autó, rögtön gartulálok hozzá! Addig tartogasd a gratulációmat, nehogy elkiabáljam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Már én sem merek semmit mondani. Hirtelen ez már a harmadik autó. De ha meglesz, akkor próbakör? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Amint megvan az autó, rögtön gartulálok hozzá! Addig tartogasd a gratulációmat, nehogy elkiabáljam! :)Már én sem merek semmit mondani. Hirtelen ez már a harmadik autó. De ha meglesz, akkor próbakör? ;) Mostmár én is csak elvileg merek beszélni... Igaz ezt már le is foglalóztam, a papírmunkát is elindítottuk, szóval ha holnap tényleg meglesz, akkor az első próbakör Nyíradonyba vezet majd... anyóst kell majd a fogorvos után hazavinni! ;) Amúgy azért végül csak sikerült svédcsavart vinnem a dologba! ;) Ami végülis nem baj, ha azt nézzük, hogy az ominózus fekete a bank miatt úszott el... a tegnapi meg valahogy megintcsak a bal hátulján volt valaha sérült, meg a jobb első ajtón is volt pici esztétikai hiba. Ez legalább alapos nézelődés után sérülés mentes!!! És asszem itt a pont, ami miatt ezt választottam... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 Az enyém is onnan van! :) A srácok anno a híres rábeszélőképességemnek köszönhetően egy nap alatt elintzéztek mindent ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Az enyém is onnan van! :) A srácok anno a híres rábeszélőképességemnek köszönhetően egy nap alatt elintzéztek mindent ;) ööö izé... ez nem az a kereskedés, hanem egy másik... kb. 100 m-re tőlük... ugyanabban az oldalban... csak ha befordulsz a rutinpálya utcájánál, akkor ez onnan még kifelé van... poén, hogy az a srác most ott az egyik "tulaj", aki anno a másiknál épp az astrát adtá át nekem, meg akkor még "csak" kozmetikázta a kocsikat! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2006 Hmm,a kkor mindegy, a lényeg hogy van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts