mackosajt Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Akkor viszont a ceges gepes nem szereti azt, amelyik tetszik. Itt meg a havas van. Sorry, ezt beneztem (bar a gep hibaja). Nyomj egy olyat, hogy a fórum által küldött sütik törlése a főoldalon, vagy a böngészőből takarítsd ki őket... Vagy csak egy kövér F5-öt! ;) az meg kell oldja a problémát! ;) De pont én mondjam ezt egy infósnak? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Nyomj egy olyat, hogy a fórum által küldött sütik törlése a főoldalon, vagy a böngészőből takarítsd ki őket... Vagy csak egy kövér F5-öt! ;) az meg kell oldja a problémát! :D De pont én mondjam ezt egy infósnak? :) ;) Céges gépen nem zavar az ilyesmi, pláne, hogy nem is magyar winfos van rajta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Egy újabb debreceni a láthatáron :) Szia Zol-ee ;) Üdv közöttünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
zo-lee Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 halee mindenki én még uj vagyok itt remélem ne mgáz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 halee mindenki én még uj vagyok itt remélem ne mgáz ;) Hát ha jól viselkedsz akkor nem ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Szia Zo-Lee!Hogy a viharba lenne gáz? Isten hozott közöttünk! :) Mesélj picit magadról, ha ráérsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zo-lee Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 halee mindenki én még uj vagyok itt remélem ne mgáz :) rendben az leszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 rendben az leszek... Jaj csak vicceltem, teeeee :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 rendben az leszek... Rendben, akkor nem kössük össze a bajszunkat, mert itt én (és Mackósajt) vagyok a helyi seriff! ;) (Igaz tegnaptól, és nem is leszek véreskezű modi, de rend a lelke a rendetlenségnek is. ;)) De viccet félretéve: szeretettel várunk ide mindenkit a környékről. Téged is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zo-lee Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Szia ! Zoli vagyok Debrecenből. Egy ismerős ajánlott fel hogy regisztráljak. Ő A Nyuszifül nevezetű lányka. Mivel Opeles vagyok és kedvencem az Opel igyhát gondoltam jelentkezek. 25 leszek, egy F astrém van képeket ugyan még nem raktam fel, de pőótolni fogom. Most lett vége egy 3 éves kapcsolatnak, gyűrű vissza, lakás no, tudod hogy megy ez. Kikapcsolódni szeretnék több cimborát sokmindenkit megismerni, és eljárni a talikra. Röviden ennyi, csak még simerkedem az oldallal... na ha még akarsz vmit ne kímélj!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Kösz az infót. A gyűrű sztori ismerős. Semmi pánik, lesz még ígyse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Rendben, akkor nem kössük össze a bajszunkat, mert itt én (és Mackósajt) vagyok a helyi seriff! :) (Igaz tegnaptól, és nem is leszek véreskezű modi, de rend a lelke a rendetlenségnek is. ;)) Ejh de nagy a szánk!!!!!Ne felejtsd el ki jelölt te gaz modi!!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Ejh de nagy a szánk!!!!!Ne felejtsd el ki jelölt te gaz modi!!!!! ;) Igenis főnökasszony, leborulok nagyságod előtt, és áprilisban kezet is csókolok ezért személyesen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Igenis főnökasszony, leborulok nagyságod előtt, és áprilisban kezet is csókolok ezért személyesen! :) ;) Be fogom hajtani!!!!Kamatostúúúl!Mostmár azért is, te gaztevő!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 ;) Be fogom hajtani!!!!Kamatostúúúl!Mostmár azért is, te gaztevő!!!! ;) Kikérem magamnak! Én nem vagyok vega, nem eszek gazt! ;) U.I.: Bocs minden vega baráttól, de ezt így hozta ki a szó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Kikérem magamnak! :) ;) Megpróbáltam azt a kék mantát elővarázsolni, de egyelőre még nem sikerült elérhetőséget szerznem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Majd ránézek a Manta fórumra, ott most biztos égnek a vonalak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Majd ránézek a Manta fórumra, ott most biztos égnek a vonalak. ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Megtörtént, várom a reakciókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Jó estét! Sanyi lefényképeztem a Mantát Halason, most az a telefonom háttérképe! ;) Majd letöltöm és elküldöm neked. Üdv, Zo-lee! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Oksa, várom! ;) De fura minden H.Sz.-nél ez a rengeteg ikon! Mindenkinek majdnem belejavítok. Nembaj, majdcsak megszokom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Mit látsz, amit mi nem?? Ja, és nyugodtan kijavíthatod a gépelési hibáimat..... :) ;) Mire is gondolsz pontosan? ;) Üdv S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 hééé, nem ér ám visszaélni a hatalmaddal!!!! Sörös Sanyi a moderátor, többet lát, mint más a társaságból, Vigyázzatok mit írtok, Sanyi jön, és volt nincs "piszok" Ma sem vagyok formában :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Nem élek vissza, csak mókáztam. :) Mellesleg nem hiszem, hogy pont Rulezke venné zokon, ugye? A rímhez meg este van, de attól még maradhat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Nem élek vissza, csak mókáztam. ;) Mellesleg nem hiszem, hogy pont Rulezke venné zokon, ugye? A rímhez meg este van, de attól még maradhat. :D :) ;) ;) Na majd kapsz, ha itt leszel!Fórumon kívül én vagyok az úr!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts