corsarulez Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Már letöltöttem, végignéztem az összes képet, nagyon jók! De Gelko, téged keveset fényképeztek, alig vagy rajta 1-2 képen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2006 Tényleg jó az avatar! Bár az én silány gépemen B Vectrának néztem első látásra HOBI-t..... ;) Húú, ha ezt az én ismerősöm meghallja :) Ma épp ezen"vitáztunk" ;) Még nincs egyelőre kép a vectrával, mert a vectra sincs még birtokba véve ;) De!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Már letöltöttem, végignéztem az összes képet, nagyon jók! De Gelko, téged keveset fényképeztek, alig vagy rajta 1-2 képen. ;) és ez igy pont jóóó :) nem vagyok fotogén ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2006 nem vagyok fotogén :) Eddig ez nekem nem tünt fel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 ERgyébként két évvel ezelőtt majdnem én is vettem egy B Vectrát, bordót, nem caravant, egy ismerős árulta, szuperolcsón adta volna, mert jött az új kocsi (új Vectra) helyette. De a szinével nem voltam kibékülve. Ha fekete lett volna..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 ERgyébként két évvel ezelőtt majdnem én is vettem egy B Vectrát, bordót, nem caravant, egy ismerős árulta, szuperolcsón adta volna, mert jött az új kocsi (új Vectra) helyette. De a szinével nem voltam kibékülve. Ha fekete lett volna..... :) pedig az opel bordó nagyon szép -marseille vörös asszem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Hűha, mellényúltam..... nektek is olyan szin van.... illetve, mégsem! Szrintem a B Vectra szine sokkal sötétebb. Megyek is aludni, mert ma már két fekete pontot gyűjtöttem Gelkónál..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Megyek is aludni, mert ma már két fekete pontot gyűjtöttem Gelkónál..... ;) nálam te nem is tudsz gyűjteni csak pirosat :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Ezzel én is így vagyok! Bár, nálam veszélyesebb a fekete pont, mint Gelkonál, mert azt mindenki észreveszi! :) Mától ugyanis Moderátor vagyok, úgyhogy rettegjetek, mert jön a hatalommal való visszaélés! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Jó Reggelt! Micsoda reggel! :) Sanyi! Igyekezzünk jól végezni a moderátori feladatokat a topicjainkban, ha már egyszer bizalmat kaptunk. ;) Vectra... a fekete ugye jegelés alatt... de én beindultam! ;) Csak felénk ez a gyér választék... sedannal Dunát lehet rekeszteni, de caraván.... Ma egy bordómetált fogok megnézni... ha minden igaz, egész jó felszereltséggel... ;) Nem akarom elkiabálni, de lehet nagyon jó vétel lehet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Hűha, Mackósajt, ez egy igazán szép darab!!!! Luxus a köbön! Szoritok, hogy elcsípd! :) Na, fiúk, komolyan modik lettetek? Még nem látom a feliratotokon. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Manták Debrecenben!Francba!!!lemaradtam róla :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Hűha, Mackósajt, ez egy igazán szép darab!!!! Luxus a köbön! Szoritok, hogy elcsípd! :) Na, fiúk, komolyan modik lettetek? Még nem látom a feliratotokon. ;) Csak helyi seriffek vagyunk, lehet azért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Sanyi az előbb hívtalak!Nem vetted :) , csak szólni akartam nézd, nézd a tv2-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Mackó, nagyon belelendültél a vásárlásba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Hívhatsz Nyuszi, de melózom... De felvettem, nézni fogom. Azért kösz, hogy gondoltál rám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Hívhatsz Nyuszi, de melózom... De felvettem, nézni fogom. Azért kösz, hogy gondoltál rám! :( Itt már mindenki lehet moderátor ? :) ;) ;) :lol: :D :( Vigyázzál, mit beszélsz, mert kitöröllek! Üdv, S.S.! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Hűha, Mackósajt, ez egy igazán szép darab!!!! Luxus a köbön! Szoritok, hogy elcsípd! :) Na, fiúk, komolyan modik lettetek? Még nem látom a feliratotokon. ;)Apró bibik vannak rajta, de jónak tűnik... sajna mire I_S-től visszaértem, bezártak... így a foglalózás későbbre maradt. Talán holnap. :lol: Mackó, nagyon belelendültél a vásárlásba! ;)Az a baj, hogy félnek a kereskedők is a színétől, és én is! Anyagilag nem kis problémát tud jelenteni. Itt már mindenki lehet moderátor ? ;) :D ...Ááá... az nem úgy van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Srácok, kitaláltam valamit! Valamikor ha másképp nem össz msn formában össze kéne ülni megbeszélni! Mindjárt tavaszodik, szal sok időnk nincsen, de én...én....huh :) nagyon fellelkesültem ;) Szóval várlak titeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Holnap delutan nekem jo, ma tulorazom. De jovoheten barmikor jo lesz, ejszakas leszek, szabad a nappalom. Mar en is varom a traccspartit, de szerintem aprilisban 10-e utan valamelyik hetvegen osszefuthatnank eloben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Holnap delutan nekem jo, ma tulorazom. De jovoheten barmikor jo lesz, ejszakas leszek, szabad a nappalom. Mar en is varom a traccspartit, de szerintem aprilisban 10-e utan valamelyik hetvegen osszefuthatnank eloben is. :) Én addig nme bírom ki, ezt el kell mondanom,meg kell beszélnünk, mert.....De persze az élő talin majd még jobban átbezélünk mindent ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Hat, innen csak este szabadulok, bird ki addig, majd kereslek. Mas: miert vlatottad le az avatarod? Tok jo volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Hat, innen csak este szabadulok, bird ki addig, majd kereslek. Mas: miert vlatottad le az avatarod? Tok jo volt. :) ;) A havas tájast? Már untam, meg azt mondtad jól muattunk együtt, vagy mi van? Még mindig a Hobi+én van kint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Akkor viszont a ceges gepes nem szereti azt, amelyik tetszik. Itt meg a havas van. Sorry, ezt beneztem (bar a gep hibaja). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2006 Akkor viszont a ceges gepes nem szereti azt, amelyik tetszik. Itt meg a havas van. Sorry, ezt beneztem (bar a gep hibaja). Akkor majd átküldöm neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts