nyuszifül Elküldve Március16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2006 Én meg erre, azaz erre is jártam tegnap: Muhi http://www.kepfeltoltes.hu/view/060316/Mis...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Sziasztok,én meg tegnap Budapesten jártam(szolgálati ügyben),a Luther utcában.Az az Erzsébet körút,Rákóczi út körül van.Sokat voltam kinn az utcán amikor csak lehetett ,de sajnos egy CLUB-os autót sem láttam. :) ,pedig nagyon bíztam benne,hogy talizok valakivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Jó reggelt! Már péntek van!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Mégsem örülök. Szombat, vasárnap melóval telik, aztán máris ott a hétfő. Ja, és a jövőhétre is be van már ígérve a szombat. Viszont jól fog fizetni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Sziasztok! Csak beugrottam, mert van egy pár dolgom... (többek között a kocsicsere intézése is) Nos úgy néz ki, hogy haí minden összejön, akkor itt helyben találtam egy 1997-es B Vectra Caravan-t Színe: Fekete!!! Ára: 1,3 misi... Ez lenne az! A leírásban csak pár dolog nem stimmel... 1. nincs benne fedélzeti (de ha minden igaz, akkor megoldható) 2. nemdohányzó (Igaz nincs cigi szaga, de a hamuzóban egy kevés hamu akad) 3. Kicserélik a szélvédőt, mert van benne egy szép nagy repedés (előző tulajtól a bank vette el, ő meg nem volt normális) 4. friss műszaki lesz rajta 5. lehet keddre már meg lesz... hitel minimális lesz rajta, mert hagyok némi pénzt az ilyenkor tervszerű szervízre (amúgy elvileg nem lényeges a különbség az astra költségeihez viszonyítva) Ja, és az egész onnan indulhatott, hogy januárban elémjött a Pajero! Valahogy átértékeltem a szín szépségét... :) Sajnálom nagyon a kocsit... de egy esetleges 1 év múlva esedékessé váló sárvédőív csere miatt nincs sok kedvem 100e-ket kifizetni... szerintem megértitek... bízzunk abban, hogy a leendő tulajnak meghagyják a matricákat, megtalálja klubot, és a kocsi újra klubtag lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Szóval erről beszélek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2006 Szóval erről beszélek! ;) Jó reggelt Én már megnéztem! ;) Teccik A múltkor egy ezüstöt nézegettem, huh az milyen gyönyörűűűűűűűűűűűű volt!És lehet nemsokára vezethetem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Nagyon szép a Vectra Caravan,nekem is tettszik :) .Jó a szín is,csak nagyon kényes.A legkisebb por is azonnal meglátszik rajta,dehát aki szereti ápolgatni a kocsiját annak ez nem probléma. ;) ,sőt... Sok szerencsét és balesetmentességet kívánok. Nyuszi,neked milyed terved van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Örülök, hogy teccik! Remélem minden összejön, mert már várom.... meg közben sajnálom... az astrát... ui: Ha valaki tud olyanról aki astra caravánt akar venni és jó áron megvenné.... szóljon... (biztos jobban járnék, mint a beszámítással) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2006 Nyuszi,neked milyed terved van? ÁÁÁ, semmilyen, én imádom Hobit ;) , pláne hogy még mindig sokan dícsérik...Mondjuk vevőm az most is lenn rá, de én nem akarom eladni, szívemhez nőtt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Mackó, nagyon szép az új autód!!!! ;) Egyébként jó ötlet új rendszámot kérnni (tulajcserénél lehet), kb. 5000 forint, szóval nem nagy tétel, de igy az előző tulaj kevesebb eséllyel ismer rá (ha esetleg kárt akarna tenni benne). Szerintem megérné. Jaj, de lassan tellik ez apéntek, bezzeg a hétfő-kedd rohant, mert alig vártam a talit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Szép ótó, ebbe még nőhetnek a srácok! Ez még sokáig lesz tágas. Egészséggel (és törésmentesen) nyűjétek el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Akkor viszont avatart kell cserélni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2006 Mackó, nincs valami megbízható szerelő ismerődöd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Mackó, nincs valami megbízható szerelő ismerődöd? Szerelő van... hívj fel 2 után! Amúgy kicsit jegelve van a móka... Már épp túl voltunk a tesztúton, a srác még1x rákérdezett a bankra, hogy akkor minden oké, van vevő... Erre a bank szólt, hogy ja, jelenleg nem eladható! :) Igyekszenek a srácok kideríteni, mi a bibi, és igyekeznek elintézni, hogy eladható legyen... Jelenleg környékünkön amúgy igen szegény az eladó b vectra felhozatal... úgyhogy valszeg megvárom őket, ha addig nem találok hasonlóan jó ajánlatot... A rendszámcsé érdekel... még átgondolom... avatart meg persze cserélni fogok... meg aláírást is! ;) Most menek melóba! pápá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2006 Szerelő van... hívj fel 2 után! Ma nem megy, majd hívlak... :) Előre is kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Csini az avatar Nyuszi! Jól néztek ki ketten. Ti egymásnak vagytok teremtve! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Szerelő van... hívj fel 2 után! Amúgy kicsit jegelve van a móka... Már épp túl voltunk a tesztúton, a srác még1x rákérdezett a bankra, hogy akkor minden oké, van vevő... Erre a bank szólt, hogy ja, jelenleg nem eladható! :) Igyekszenek a srácok kideríteni, mi a bibi, és igyekeznek elintézni, hogy eladható legyen... Jelenleg környékünkön amúgy igen szegény az eladó b vectra felhozatal... úgyhogy valszeg megvárom őket, ha addig nem találok hasonlóan jó ajánlatot... A rendszámcsé érdekel... még átgondolom... avatart meg persze cserélni fogok... meg aláírást is! ;) Most menek melóba! pápá! Mackosajt!Küldök neked pü ben egy telcsiszámot ahol B Vectra-t hirdetnek,igaz nem kombi.Van 1.8 és 2.0 is 1997 -es klímás,extrás 1.25 milláért,hitel és csere lehetőséggel. csá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2006 Csini az avatar Nyuszi! Jól néztek ki ketten. Ti egymásnak vagytok teremtve! ;) Jééé, azt hittem nem sikerült, mert amikor néztem még nem váltott át :) Köszi szépen, dúúúúúl is a láááv rendesen ;) Ez is Muhinál készült ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Mirólunk is kellene egy ilyen kép. :) Mármint a kishölgyről és rólam. ;) Egyébként megnéztem a honlapunkat. Jól haladsz SzaboT, csak így tovább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2006 Mirólunk is kellene egy ilyen kép. ;) Mármint a kishölgyről és rólam. ;) Egyébként megnéztem a honlapunkat. Jól haladsz SzaboT, csak így tovább! De hisz én már csináltam rólatok!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 De ez olyan művészi. Döntött, meg sötét, kicsit rejtéjes, szóval rettentő jó, na. (Az én képem is nagyon jó, de ez remekmű) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2006 De ez olyan művészi. Döntött, meg sötét, kicsit rejtéjes, szóval rettentő jó, na. (Az én képem is nagyon jó, de ez remekmű) :) ;) ;) Be volt borulva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Tényleg jó az avatar! Bár az én silány gépemen B Vectrának néztem első látásra HOBI-t..... :) De lehet, hogy csak azért, mert Mackó azt szeretne venni! ;) Nekem is kellene kííípöt cserélni,. csak lusta vagyok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Tényleg jó az avatar! Bár az én silány gépemen B Vectrának néztem első látásra HOBI-t..... :) De lehet, hogy csak azért, mert Mackó azt szeretne venni! ;) Nekem is kellene kííípöt cserélni,. csak lusta vagyok.... sztem tedd be a kajálósat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts