Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Na a lágy szellőt én is inkább módosítanám... volt szerencsém 3 órát odakint eltölteni, és nagyon nem lágy... mostmár.

A mai tervemet a sors sikeresen felborította...

Tegnap este beterveztem, hogy ha már a tali elmaradt, akkor ma szerelek... kocsit.

A szerelés bejött, de nem kocsit, hanem szivattyút... a kútnál... az udvaron...

Reggel kimentem cigizni, és furcsa hangokat hallottam... később már nem is folyt a víz a csapból... leállt a kút (Van városi víz is... csak ez olcsóbbnak bizonyult). Városira átállás közben feltűnt, hogy a vízóraaknában igencsak magas a vízszint!!! ;) Mivel a kút a telek alacsonyabb pontján van, így azt is megnézetm gyorsan...

Már a villanymotor vízben állt!!! Egy kisebb szivattyúval ki lett szívva a víz az aknából, ha meg már ott voltam, pótoltam a levegőt a tartályba is... utána a kút szivattyú nem akart dolgozni... :)

Volt egy kis szívás vele... de így meg már nem igazán van időm kocsit szerelni... ;)

Remélem így már a közeljövőben nem fog nagyon megemelkedni a vízszint a kútaknában... nincs kedvem megint szenvedni...

Lehet még azért nekiesek a neonoknak! ;)

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Szegény Mackósajt!

Én is kinn voltam ma a hidegben, ráadásul a torkom is rossz néven vette a tegnapi motorozást.

Nálunk is szerelés van: A Peti új zárat szerel a kapuba, már annyi ruhát felvett, hogy ne fázzon, hogy jegesmedvének néz ki! :)

Gratulálok Nyuszi és HOBI! Még sok közös évet kívánok! ;)

Elküldve

Az előbb annyit sírtam, hogy el is felejtettem gratulálni Nyuszi!

Közben mégis erőt vettem magamon... felöltöztem rendesen, és végül a csomagtérbe beszereltem a neonokat... Mostmár kék fényben úszik a csomitér, ha kinyitom! ;)

Legalább már ez kész van. :)

Rulezke! Peti végzett már a zárcserével, vagy odafagyott a kapuhoz? ;)

Itt egyre cudarabb az idő!

Elküldve

Sziasztok!

Ma reggel,mikor kinyitom kis szemem és kinézek az ablakon,mit látok? Kb. 15 centi friss hó esett és a szél ezerrel fújja.Kb mint Alaszkában,vagy mint az ájszédzs vagy a Madamiszkárban mikor a pingvinek megérkeztek az Antarktissszra szóval ez gáz!!!

Elküldve
Sziasztok!

Ma reggel,mikor kinyitom kis szemem és kinézek az ablakon,mit látok? Kb. 15 centi friss hó esett és a szél ezerrel fújja.Kb mint Alaszkában,vagy mint az ájszédzs vagy a Madamiszkárban mikor a pingvinek megérkeztek az Antarktissszra szóval ez gáz!!!

Szia!

Itt is esik a hó, meg fúj 1000-rel a szél, de egyenlőre nincs 15 cm... szerencsére.

(Körzeti időjárásjelentésünket hallották! :) )

Elküldve

Gepard, dehogy haragszom... csak mikor hideg van a szobában, nehezen járnak az ujjaim! :) ;)

Itt is hófúvás van meg hideg is akad. Az ajtózárat valamikor este 8-kor fejeztük be, totál összefagytunk. Kiderült, hogy flexelni kellett a vasból meg ilyenek....

Elküldve
Mi törpént? ;)

Hmmmsemmi, különös, csak reggelt, tudod csúcs, aztán egy fékezésnél valahogy csúszni akart ;)

Itt a bekötőúton meg én voltam bamba, de úgy tetem mint a ki direkt csinálta :) Ha meglenn a régi autóm még lehet élvezném is ;)

Elküldve
Most is egész héten dolgozol, Nyuszi? Még szerdán se lesz pihi?

Elvileg nem ;) Ma munkaidő végén húzok haza, aztán ha nem fizeti ki az eddigieket, be sem jövök ;)

Szerdán este Miskolcra megyek, már nagyon várom, remélem az idő nem tesz keresztbe :)

Elküldve
Hmmmsemmi, különös, csak reggelt, tudod csúcs, aztán egy fékezésnél valahogy csúszni akart ;)

Itt a bekötőúton meg én voltam bamba, de úgy tetem mint a ki direkt csinálta :) Ha meglenn a régi autóm még lehet élvezném is ;)

Azért csak figyelmesebben! :D

Mennem kéne az apeh-hoz.... a fiúkra adószámot kérni (Milyen korán lesz már nekik! )

De ilyen ratyi időben??? ;)

Elküldve
Azért csak figyelmesebben! ;)

Mennem kéne az apeh-hoz.... a fiúkra adószámot kérni (Milyen korán lesz már nekik! )

De ilyen ratyi időben??? :)

nekem is ki kéne mozdulnom de semmi vágyam nincs hozzá...erős szél hideg, szürkeség...hó még nincs ;)

Elküldve

De ilyen ratyi időben??? ;)

A fiamnak már 2 hetes korában volt.(nyertem)

Hülye bürokrácia. :)

Elküldve
A fiamnak már 2 hetes korában volt.(nyertem)

Hülye bürokrácia. :)

Ez nem verseny! ;)

Olyan ramaty utak vannak, hogy fél óra alatt haladtam 1 km-t... ott a felüljáró le volt jegesedve, és a nagy gépek alig vánszorogtak... ;)

Sanyi! Jól látom, amit látok? Várod a tavaszt? ;)

Elküldve
Sanyi! Jól látom, amit látok? Várod a tavaszt? :)

En nem azt mondtam eddig sem, hogy jaj, de imadom a telet de ha annak van az ideje, akkor szerintem felesleges azon sirankozni, hogy szar az ido. De mar naptarilag tavasz van, hat legyen tavasz.

Elküldve

Ha már erre jársz Sanyi, akkor csak megkérdezem...

Az öreglányt akkor kezditek majd műteni, ha az apeh visszautalta a zsetont?

Csak mert már nagyon várom, milyen lesz.... :)

Elküldve
Olyan ramaty utak vannak, hogy fél óra alatt haladtam 1 km-t... ott a felüljáró le volt jegesedve, és a nagy gépek alig vánszorogtak... :)

Hallottam a tűzoltók tologatták a kocsikat...

Elküldve
Hallottam a tűzoltók tologatták a kocsikat...

Ja... állítólag... mondjuk én mikor ott jártam, már a tűzoltók nem voltak ott... ráadásul még 1 óra múlva is mondták a "friss" hírekben! :)

Máról búcsúzom... menek dógozóba...

Sziasztok!

Elküldve
Ha már erre jársz Sanyi, akkor csak megkérdezem...

Az öreglányt akkor kezditek majd műteni, ha az apeh visszautalta a zsetont?

Csak mert már nagyon várom, milyen lesz.... :)

Nincs konkret ido, en is csak annyit tudok mondani, hogy egyszer csak... A masik Manta is pihen, most egy jol fizeto melo van a muhelyben, egy totalkaros Nissan Almera. Utana jon az a Manta, ami eddig is lenn volt, aztan talan en.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.