nyuszifül Elküldve Március9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2006 Jó reggelt! Végül én sem néztem meg a filmet, leugrottam egy ismerősömhöz, tíz perrces megbeszélésre, aztán olyan jól sikerült, hogy 11-re értem haza :) De ami késik.... ;) Itt még ragyogó napsütés van, remélem így is marad!Mert megint nincs jó kedvem, hátha ez segítene ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Akkor végül csak Tomi nézett filmet? ;) Nyuszi! Most neked: "Csak mosoly...és integess!" ;) Rulezke... Mennyire van messze a rossz idő? Mert szerelnék... és nincs garage... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2006 Nyuszi! Most neked: "Csak mosoly...és integess!" ;) :) ;) ;) pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Azt a filmecskét, amit néztél... van egy biztonsági másolatod belőle? ;) Kerül. :) Ma délelőtt bekötötték a netem, most már "szalad" rendesen. Ma este befejezem a képtárat és ráállok a Mamboo-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2006 Kerül. ;) Ma délelőtt bekötötték a netem, most már "szalad" rendesen. Akkor este msn csata? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Ezt az msn csatát már én is várom! Régen sikerült veletek sokat beszélni. Mindig annyit dolgoztok! Túlhajszolnak titeket a főnökeitek! Én meg az éjszakás műszakot majdnem végigalszom! :) Szerencsére most ennek köszönhetően kipihent vagyok... nagyjából. Ja, és újra van hátsófék is a kocsin!!! Csodálom, hogy mertem vele közlekedni! Most még majd szokni kell, nagyon erős! Nálatok az este mikor fog kezdődni msn terén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 csatlakozom az msnre ha nem megyek a lurdyhoz...egész nap esik a hav :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2006 csatlakozom az msnre ha nem megyek a lurdyhoz...egész nap esik a hav :) ;) ;) Nem tudom, lehet ma is bent leszek.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Nem tudom, lehet ma is bent leszek.... ;) miért ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2006 miért ? ;) Túlóra...folyt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Nyuszi! Azé ez már szemtelenség a főnöködtől! Vagy az lesz, ha nem vigyáz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Most van igazán elegem a télből! Esik itt is a hó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2006 Itthon vagyok!!!!juhééééééééééééé De cserébe szombaton mennem kell! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Itthon vagyok!!!!juhééééééééééééé De cserébe szombaton mennem kell! :) Msn? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2006 Msn? :) Ott vagyok, csak közben eszek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Ott vagyok, csak közben eszek ;) Jó étvágyat! Maj'szólj! :) ha lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2006 Jó étvágyat! Maj'szólj! :) ha lehet Szóltam:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Jó Reggelt! Az este sajna volt egy kis gond a netemmel, de mostmár talán rendben lesz... szóval elnézést, hogy köszönés nélkül távoztam msn-ről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 No, jó reggelt! Hónak hire hamva sincs már, biztatóan jó az idő itt! :) Ma azt álmodtam, hogy vettem egy piros Astra G coupe-t..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Ma azt álmodtam, hogy vettem egy piros Astra G coupe-t..... :) Klikk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 No, jó reggelt! Hónak hire hamva sincs már, biztatóan jó az idő itt! ;) Ma azt álmodtam, hogy vettem egy piros Astra G coupe-t..... ;) Szép álom! Már téged is megfertőzött a coupe??? :) Irígyellek titeket az ilyen álmok miatt! Nekem még véletlen se sikerült álmodnom olyat, hogy veszek egy G astra caravánt, vagy egy c vectra caravánt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Még azt is álmodtam, hogy a fiúk leszólták a szinét.... Ez valószinűleg onnan jött hogy egy időben sokat szemeztem egy kissé törött piros coupe-val, ami nem is volt nagyon drága. (mármint a többbihez képest, mert nekem persze túl drága volt) De akkor megintcsak 3 ajtós kocsim lenne, pedig megfogadtam, hogy legközelebb már min. 4 legyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Klikk ;) De szép ótód van! Mindenkitől bocs a tegnap estéért, amiért egyszer csak eltűntem. Ez van, ha meló van. Aztán meg az emeletet kezdtem el átrendezni. Az elvégzett munkák: A gép az előtérből átkerült a hálószobába, de odáig meg nem ér el az UTP kábel, szal ma vennem kell. Bekerül az egyik TV is a szobába, ahhoz meg koax kábelt kell vennem. Ma csak este leszek net közelben, mert falat fúrok, kábelcsatornázok és kábelezek. Ha mindez kész, akkor takarítok. Majd csak ez után élvezhetem ki a munkám gyümölcsét, de végre olyan lesz a szobám, amilyennek eredetileg terveztem. ;) Ha összejön, akkor holnap bekeretezem a régi papírpénzeimet és azokat is felrakom a falra. Vasárnap meg az előteret rendezem be (TV-t felszerelni a falra, ehhez kábelcsatornázás, kábelezés szükséges, hozzákötni a DVD-t meg a hi-fit és már kész is a házimozim). Lassan csak berendezkedek végre. :) Ja, tegnap megsütöttem életem első kenyerét! És finom lett! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Klikk ;) Most láttam, hogy beszúrtad a képet! Igen, ilyen volt az álmomban.... :) Tomi, mivel sütötted a kenyeret? Géppel vagy kemencében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Tomi, mivel sütötted a kenyeret? Géppel vagy kemencében? Géppel. Már szombaton megvettem(tük) a gépet, de még csak tegnap volt rá időm kipróbálni és így is csak a sprint funkciót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts