mackosajt Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Szia Rulezke! Látom kaptak a dolgon! :) ;) "Fiatalság! Bolondság!" ;) Most viszont Jó Éjt Mindenkinek! Én megyek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 :) Jó estét! ;) Errefelé elolvadt szépen! Erről jut szembe : Nemrég ofői órán elszólta magát az egyik , amúgy nagyon rendes csaj, hogy "a ló....t!" Én jól leszidtam. Mire a többiek is felfigyeltek. -Mit mondott az Ági? -Hát azt, hogy ló....sz!"- mondta egy másik. -De tudjátok, hogy nem szabad azt mondani, hogy ló....sz!-vetette közbe egy másik. -Hát persze, életemben nem mondanám ki, hogy ló...sz!-mondták a többiek. Hány évesek a tanítványaid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2006 Halihó, most értem haza a munkahelyemről, idáig dolgoztam :) Reggel 8 óta, már nagyon fáradt vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Akkor aludj gyorsan sokat! Hát mi van már nállatok? A góré nem halgat Ricsét? "Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás!" Vagy azt hiszi, hogy téged a munka pihentet és szórakoztat? Ha így gondolja, akkor vigyázz, mert 24 órás ügyeletben leszel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Halihó, most értem haza a munkahelyemről, idáig dolgoztam :) Reggel 8 óta, már nagyon fáradt vagyok! Szegény nyuszi! Mi tegnap moziban voltunk a haverokkal. A Pirosszkát néztük meg. A filmen látszik, hogy alacsony költségvetésű animációsfilm, de nekem azért nagyon tetszett. Főleg a "pörgő" mókus. Képzeljétek, ez még nálam is gyorsabban tudott beszélni!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Hány évesek a tanítványaid? 20-22. Szóval nagylányok, nagyfiúk.....! ;) Én még nem is hallottam a mókusos filmről. Sajna, kultúrális hátrányban vagyok itt a kisfaluban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 20-22. Szóval nagylányok, nagyfiúk.....! ;) Én még nem is hallottam a mókusos filmről. Sajna, kultúrális hátrányban vagyok itt a kisfaluban. :) A film a Piroska és a farkas "modern" feldolgozása. A mókus itt (is) mellékszereplő. Hasonlóan a Jégkorszakhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Most mondjam azt, hogy a Jegest sem láttam.... :) A legutolsó film, amit láttam, az a Bazi nagy g. lagzi volt.... (de az tetszett!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Most mondjam azt, hogy a Jegest sem láttam.... ;) A legutolsó film, amit láttam, az a Bazi nagy g. lagzi volt.... (de az tetszett!) én meg nem voltam moziban 2 éve bibibííííí....van dvd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 20-22. Szóval nagylányok, nagyfiúk.....! ;) Na asszem akkor tényleg ott a helyem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Na asszem akkor tényleg ott a helyem. :) Te is egy látogatásnak álcázott csajozásra gondoltál? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Szép Napot! Vagy inkább estét? Azt hittem, hogy ma csak késő este jutok ide, de szerencsére itt vagyok! Láttam sok-sok szépséges veterán opelt Blitz-nél! Így élőben még szebbek, mint fényképen! Nyuszi! A főnököd ennyire szadista? :) Ez már emberkínzás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2006 Halihó, ma csak egy órát túlóráztam :) Juhéééééé De nagyon fáradt vagyok, és szívem szerint a világból kimennék....Nincs jó kedvem még mindig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 és szívem szerint a világból kimennék....Nincs jó kedvem még mindig :) ezzel nem vagy igy...de már alakul az esti hangulattemető sörözés...ha tudtok csatlakozzatok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2006 ezzel nem vagy igy...de már alakul az esti hangulattemető sörözés...ha tudtok csatlakozzatok ;) Én messez vagyok...de pedig úgy mennék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Gelko! Ha ezt tudom, akkor holnaptól lennék egészséges, és mennék én is sörözni! :) Amúgy meg jó, hogy meggyógyultam! 2 napja a szakadó hóesésben az egyik kollégám a családjával jött hazafelé Eger felől... besokallt, fordultak kettőt az árokban... felesége kezét műtötték, gyerekeik megfigyelés alatt, ő se dolgozik, sőt, mehet majd bíróságra.... szóval eddig egy fő minusz... Másik kollégám 2 napja hót beteg, lázas... így most már ő se jön... eddig ő helyettem volt... 7-en lennénk összesen 2 üzemre... nálunk akkor most lesz 2 fő, a másikban 3... ami ott már gáz... Ja, és vasárnap éjszaka 1 ember még plusz szabadnapon is odavolt... tehát 4-en voltak 7 ember munkájára... Asszem most kezd kiütközni a létszámhiány! Viszont én most megyek altatni... jó éjt nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 nahát! Sziasztok! Miért nem vesznek fel embert? Hiszen annyi a munkanélküli! Szegény Mackó meg megszakad!!!! felvesznek olyat, aki fél évig járt kémia-biosz szakra a fősulira? Sörözés? Hát ma csak laza Opelezés volt. Kicsit kiakadtam az igazgatóhelyettesre ( egy beképzelt liba), és kellett fél óra kocsikázás, hogy lenyugodjak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Most mondjam azt, hogy a Jegest sem láttam.... :) A legutolsó film, amit láttam, az a Bazi nagy g. lagzi volt.... (de az tetszett!) Esetleg egy biztonsági másolaton meg tudnád tekinteni!! Az ICE AGE ALAPMŰ!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Esetleg egy biztonsági másolaton meg tudnád tekinteni!! Az ICE AGE ALAPMŰ!!!!!! Az tuti! Kétszer kellett megnézni egymás után, hogy ne csak a poénokat fogjam fel, hanem a sztorit is. Egy tuti: arcizomgörcsöm lett a sok röhögéstől. Legjobb jelenet: tuch down a dinnyével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Először is... Jó Reggelt! Boldog Nőnapot az érintetteknek! Meg persze a Zoltánok névnapjáról se feledkezzek meg! :) Miért nem vesznek fel embert? Hiszen annyi a munkanélküli! Szegény Mackó meg megszakad!!!! felvesznek olyat, aki fél évig járt kémia-biosz szakra a fősulira? Sajna "létszámstop" van! Én sem értem miért! Pedig meló volna 1000-rel... folyamatosan halljuk, hogy befutott plusz 6 tonna igény.. meg megint 10 tonna... mi tesszük amit tudunk. Közben megkaptuk a hatalmas fizuemelést! ;) 3+1%... az 1 differenciálható! Az tuti! Kétszer kellett megnézni egymás után, hogy ne csak a poénokat fogjam fel, hanem a sztorit is. Egy tuti: arcizomgörcsöm lett a sok röhögéstől. Legjobb jelenet: tuch down a dinnyével. Ezzel én is így voltam! Nagyon jó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 "Ez volt az utolsó tojónk..." :) Rulezke, a film alap, ha nem tudsz hozzájutni, akkor pü. ;) A meló nálam is ezer (látszik, alig vagyok fórumon), jókedv az ablakban és mostanra nagyon elfáradtam. Jó hír viszont, hogy holnap reggel jön az új netszolgáltatóm és beköti a netet. Tegnap voltak mérni és minden nagyon szuper volt. Ma kiosztják nekem a címeket, meg amit kell és holnap reggel 9-re jönnek bekötni. Aztán lerakok az asztalra 26 "rugót" és már örülhetek is. Csütörtöktől el tudom kezdeni a debreceni régió weboldalát is szerkeszteni, mert hemitől megkaptam a hozzáférést. Addig is cikkek, bemutatkozók jöhetnek a céges mail címemre. Aki nem tudja (és kell neki), pü és küldöm. Ja, a képtárunk domain bejegyzését elkezdték, kb 10-12 nap és miénk a dbregio.hu domain. Elkezdtem a képtárat átrakni. A domain most is elérhető alternatív úton, akit érdekel pü-ben elküldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Tomi! részlet egy másik alapműből: "Csak mosoly... és integess!" Ezt a sok meló ellensúlyozására! :) Remélem az én bemutatkozóm megvan nálad... remélem. Meg szerintem a többieké is... Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 "Ez volt az utolsó tojónk..." :) " Take Van Dodók ;) na jó befogom zár van a számon...számzáras ;) " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Tomi! részlet egy másik alapműből: "Csak mosoly... és integess!" Ezt a sok meló ellensúlyozására! ;) Madagaszkár? Nekem a kedvencem (a pingvineken kívül) a kis maki. Olyan aranyos, amikor a szu-si helyett az oroszlánnak felajánlják és pityereg, hogy mü-mü-mü. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Megvettem a Macskajajt dvd-n, de még nem néztem meg (időhiány). egyszer láttam, sok éve, nagyon tetszett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts