corsarulez Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Saját kreálmány! :) A fülvédő nagyon aranyos! Egyébként már magyar nótákat hallgatok: (gitárkiséret+ének) "felmászott a cirmos cica a fára" meg ilyesmi. Lassan megyek is aludni....
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Elküldve Március2, 2006 Lassan megyek is aludni.... Akkor bevált a módszer :)
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Igen, el akar űzni a gép elől, hogy ő jöhessen ide! ;) Jó éjt nektek! :)
Boogie Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 ... nyuszifülből csak egyetlen egy van! ;) Egy füled van??? :) ;)
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Elküldve Március2, 2006 Igen, el akar űzni a gép elől, hogy ő jöhessen ide! ;) Jó éjt nektek! ;) Szép álmokat Egy füled van??? :) ;) Neeeemmm, én magam vagyok az egyetlen nyuszifül!!!!!
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Egy füled van??? :) ;) Ez jó! ;) ;) De kettő van, én láttam!!!!
mackosajt Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 Jó reggelt! Ez az egy fül annyira nem is vicces... kedden még nagyon paráztam, hogy mi lesz, mit mond a doki! ;) De aztán megoldotta! Boogie! Köszi a fülmelegítőt! Nekem jó lesz macisan is! ;) :) Majd jövök... csak azt nem tudom mikor... ;)
szabot Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 Jó reggelt mindenkinek! Remek idő van odakint. Ugyan kicsit hideg van, de nagyon szépen süt a nap!!! Remélem így is marad, mert du. indulok a rokonokhoz. Ma lesz melóm ezerrel, szal nem tudom, hogy mikor jövök és hétvégén sem leszek net közelben, szal ha addig nem találkoznánk, akkor jó hétvégét mindenkinek!
corsarulez Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 Vasárnapra erős lehülés igérnek..... Grrrrrrrrrrr!!!
Gelko Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 Vasárnapra erős lehülés igérnek..... Grrrrrrrrrrr!!! hölgyeim és uraim H. Bóna Editet halloták :) ;) ;) ;)
mackosajt Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 A hidegnek nem örülök! Lehetne már tavasz! Jelentem hamarosan gyógyult leszek! Már csak picike kötésem van! Hétfőn már lehet az sem lesz! :) Megint megyek.. viszem anyóst fogorvoshoz!
Gelko Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 Megint megyek.. viszem anyóst fogorvoshoz! élvezed ? :)
mackosajt Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 élvezed ? ;) Ezt Ildi is olvashatja! :) Nem! ;)
mackosajt Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 Ismét itt vagyok! :) Már egy ideje... csak olvasgattam. Kérdés: Valaki nem jön Pestre velem jövő héten kedden? Eddig úgy néz ki, hogy megyek alkatrészért a kocsihoz. Valaki?
corsarulez Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 Mackó, most már felügyelet alatt vagy, nem írhatsz akármit! :) ;) Mi (sajnos, szerencsére?) nem megyünk Pestre. nekem német szavalóversenyem lesz. Illetve, én leszek a zsűri elnöke! ;) Sehr Guuuuut! ;) :D
Chyga Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 Ismét itt vagyok! ;) Már egy ideje... csak olvasgattam. Kérdés: Valaki nem jön Pestre velem jövő héten kedden? Eddig úgy néz ki, hogy megyek alkatrészért a kocsihoz. Valaki? Minden kedden pesten vagyok egész nap! :)
corsarulez Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 Das ist auch sehr gut! :) Akkor lehet mini-Opel-tali! Én most az ágyammal talizok. Jó éjt! ;)
Chyga Elküldve Március3, 2006 Elküldve Március3, 2006 Das ist auch sehr gut! :) Akkor lehet mini-Opel-tali! Én most az ágyammal talizok. Jó éjt! ;) hehe ... Én már onnan nyomom a fórumot! Jojcakát!
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Elküldve Március4, 2006 Mackó, most már felügyelet alatt vagy, nem írhatsz akármit! ;) ;) Mi (sajnos, szerencsére?) nem megyünk Pestre. nekem német szavalóversenyem lesz. Illetve, én leszek a zsűri elnöke! :D Sehr Guuuuut! :lol: :D Rulezke! Milyen felügyelet alatt vagyok? :) Minden kedden pesten vagyok egész nap! ;) Én meg csak annyit leszek Pesten, hogy 16.30-ra haza is kell érjek (vár az orvos)! Szóval reggel start- délutánra vissza... persze ha sikerül, összehozhatunk egy mini talit! :(
Chyga Elküldve Március4, 2006 Elküldve Március4, 2006 Rulezke! Milyen felügyelet alatt vagyok? :) Én meg csak annyit leszek Pesten, hogy 16.30-ra haza is kell érjek (vár az orvos)! Szóval reggel start- délutánra vissza... persze ha sikerül, összehozhatunk egy mini talit! ;) Oks! Hétfőn még egyeztessünk! Ja és jó reggelt mindenkinek!
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Elküldve Március4, 2006 Oks! Hétfőn még egyeztessünk! Ja és jó reggelt mindenkinek! OKsa! Ja, Jó Reggelt! :)
nyuszifül Elküldve Március4, 2006 Szerző Elküldve Március4, 2006 Szép napot mindenkinek! Én a munkahelyemen vagyok :) ...Majd gondolok rátok....
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Elküldve Március4, 2006 Szép napot mindenkinek! Én a munkahelyemen vagyok :) ...Majd gondolok rátok.... Részvétem! Mit keresel te ott?
Chyga Elküldve Március4, 2006 Elküldve Március4, 2006 Szép napot mindenkinek! Én a munkahelyemen vagyok ;) ...Majd gondolok rátok.... Fel a fejjel én is! :)
Sörös Sanyi Elküldve Március4, 2006 Elküldve Március4, 2006 Akkor dolgozzatok! Én meg onnan jöttem. Éjszakás műszak, ujjé! Egyébként annyi a felügyelet, amit Rulezke említett, hogy anyósról semmi rosszat, mert Ildi a környéken van... :)
Recommended Posts