mackosajt Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Én meg majd Rióba megyek ki, aztán szomszédolunk. Mexikóban, Acapulco homokos partján találkozunk! :rolleyes: Ezt azért nem gondoltam volna Sanyi! :blink: ;) :D ui: azé nincs harag ugye? ;)
Sörös Sanyi Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Ezt azért nem gondoltam volna Sanyi! :rolleyes: :blink: ;) ui: azé nincs harag ugye? ;) Abszolult nincs. Mellesleg erre a homokosra te is szíveszen tennéd a segged, gondolom! :D És még sunyin a szappant sem kell elejteni. ;)
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Abszolult nincs. Mellesleg erre a homokosra te is szíveszen tennéd a segged, gondolom! :blink: És még sunyin a szappant sem kell elejteni. ;) Én inkább csak tengerpartra mennék! ;) Nem gond? :D :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Elküldve Március2, 2006 Na Gelkoca nem gondoltam volna, hogy a reggeli álmodozásunk ekkora lavinát indít el :rolleyes: :blink:
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Na Gelkoca nem gondoltam volna, hogy a reggeli álmodozásunk ekkora lavinát indít el :rolleyes: :blink: Ajjaj... a lavina nekem a hideget juttatja az eszembe! :D Ugye még mindig tél van? ;)
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Elküldve Március2, 2006 Azt a rohadt életbe!!!!Itt volt az én drága zenekari frontemberem a városban és én nem is tudtam róla!!!!!!!!!!!!! Most meg már tuti nincs itt!!!!! :rolleyes:
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Azt a rohadt életbe!!!!Itt volt az én drága zenekari frontemberem a városban és én nem is tudtam róla!!!!!!!!!!!!! Most meg már tuti nincs itt!!!!! :rolleyes: Na ezt kifejtenéd bővebben? Ha lehet?
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Elküldve Március2, 2006 Na ezt kifejtenéd bővebben? Ha lehet? ÁÁÁáÁ. nem fontos... :rolleyes: Csak ma nincs jó napom :blink:
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 ÁÁÁáÁ. nem fontos... :rolleyes: Csak ma nincs jó napom :blink: Ne má... nem hiszem el... ;)
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Elküldve Március2, 2006 Menjünk bulizniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :blink: Mulatni akarok!!!!Na hétvégére összehozok vmi kirúgunk a hámból partyt :rolleyes:
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Menjünk bulizniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :blink: Mulatni akarok!!!!Na hétvégére összehozok vmi kirúgunk a hámból partyt :rolleyes: Én nem vagyok jelenleg társaságba való! ;) Kicsit furcsán néznek rám az emberek!
Sörös Sanyi Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Én nem vagyok jelenleg társaságba való! :rolleyes: Kicsit furcsán néznek rám az emberek! Ugyan Abdul! Csak nem a turbán zavar? :blink:
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Ugyan Abdul! Csak nem a turbán zavar? :) ááá... Ma ugyan le lett cserélve egy szolidabbra, de még így is szép! ;) Kezdek keresztény kinézetű lenni! ;)
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Tegyél fel egy nagy fülhallgatót, és nagyon "menő" leszel! Mellesleg véd is!
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Elküldve Március2, 2006 Tegyél fel egy nagy fülhallgatót, és nagyon "menő" leszel! Mellesleg véd is! Egy nyuszifüles fülmelegítőt :)
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Tegyél fel egy nagy fülhallgatót, és nagyon "menő" leszel! Mellesleg véd is! KÖszi az ötletet! Lehet alkalmazom! ;) ;) ;) Amúgy holnap lehet, hogy már csak egy apró ragtapaszt kapok... az jó lenne, mert mielőbb mennék dolgozni... Ez nem munkamániára utaló jel? :) Egy nyuszifüles fülmelegítőt :D Tudsz egyet kölcsönbe? :D :lol:
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Amikor a rádióban dolgoztam én is szerettem járni dolgozni, mert jó csapat volt és szerettem velük lenni. Meg akkor még egyedülálló voltam.... Most közösenálló vagyok...! :) ;)
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Elküldve Március2, 2006 Amikor a rádióban dolgoztam én is szerettem járni dolgozni, mert jó csapat volt és szerettem velük lenni. A csapat eddig mindegyik munkahelyemen jó volt..cak a főnökök nem :)
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 No, őt mi se csiptük. ha ott volt, nem "cincogtak az egerek" ! :) ;)
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Elküldve Március2, 2006 :) Hát az abaj, hogy én akkor is ha ott van, sőőőt mostanában csakis még jobban,hogy bosszantsam ;)
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Cincog a Nyuszi! :) Tényleg, milyen hangot adnak a nyuszik? Én még sose hallottam őket .....
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Elküldve Március2, 2006 Cincog a Nyuszi! ;) Tényleg, milyen hangot adnak a nyuszik? :) ;) Nem tudom...De az orrukat mozgatják ;)
Boogie Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 Mackósajtnak szeretettel: Pánt nélküli fültyű! Nyuszis nem volt, csak macis. :)
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Elküldve Március2, 2006 Peti szerint "murnyognak". ;) :) ;) ezt a szót még nem hallottam ;) Pánt nélküli fültyű! Nyuszis nem volt, csak macis. :D Azért mert nyuszifülből csak egyetlen egy van! :lol:
Recommended Posts