mackosajt Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Köszi Sanyi! :blink: Köszi Nyuszi! ;) Vazze, úgy be van ragasztgatva a fejem, hogy alig bírom forgatni a fejem... mert most közben a fiúkra is vigyázok! :D Nekünk most van itthon Hubertus... lehet iszok egy kicsit... de az is lehet, hogy "Kozel" kerülök egy doboz sörhöz! :rolleyes:
nyuszifül Elküldve Február28, 2006 Szerző Elküldve Február28, 2006 jaj srácok, tényleg erről a moderátori dolgoról beszéljetek már. Mert jelezni kéne az eredményt. Én ma este nem lszek gépközelben....szóval javaslatokat várok...
Sörös Sanyi Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 jaj srácok, tényleg erről a moderátori dolgoról beszéljetek már. Mert jelezni kéne az eredményt. Én ma este nem lszek gépközelben....szóval javaslatokat várok... Hát, ha csak a sajátjainkról lenne szó, akkor bevállalhatom egynek. Bár, ha bejön a másodállás... De akkor is rászánok napi 1-2 órát a fórumozásra...
mackosajt Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 jaj srácok, tényleg erről a moderátori dolgoról beszéljetek már. Mert jelezni kéne az eredményt. Én ma este nem lszek gépközelben....szóval javaslatokat várok... Pü ment! :rolleyes:
szabot Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Már nem szipuzik, mert közben már meg is ittuk, uyagnis olyannyira pörögtem a tali után, hogy szükségem volt egy kis utóbulira ;) És hát ez kézenfekvő megoldásnak tünt :D De majd beszerezzük az utánpótlást ;) Bocsi... Mackó jobbulást, azaz mihamarabbi gyógyulást neked! :rolleyes: Te nyuszi, az nem én voltam! Mindjárt itthagyom a melót és rohanok haza ellenőrizni a páleszt! A jelenlegi netemmel én nem tudnék modizni. Van, hogy 1-2 napot nem melózok és akkor megbízhatatlan a netem. A végén még elkanászosodnátok! ;) Max a jövő hónaptól. :blink: Hu, az már holnap lesz! Akkor meg telefonálok, mert hó elejére ígérték a javítást! Köszi Sanyi! :( Köszi Nyuszi! ;) Vazze, úgy be van ragasztgatva a fejem, hogy alig bírom forgatni a fejem... mert most közben a fiúkra is vigyázok! ;) Nekünk most van itthon Hubertus... lehet iszok egy kicsit... de az is lehet, hogy "Kozel" kerülök egy doboz sörhöz! ;) "Oszi bátyám, egy kis Hubit?" ;) Képek a műtétről? ;)
nyuszifül Elküldve Február28, 2006 Szerző Elküldve Február28, 2006 :rolleyes: Te nyuszi, az nem én voltam! Mindjárt itthagyom a melót és rohanok haza ellenőrizni a páleszt! :blink: Jóvanna, mit kell mindig árulkodni???? ;)
mackosajt Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 :rolleyes: Te nyuszi, az nem én voltam! Mindjárt itthagyom a melót és rohanok haza ellenőrizni a páleszt! A jelenlegi netemmel én nem tudnék modizni. Van, hogy 1-2 napot nem melózok és akkor megbízhatatlan a netem. A végén még elkanászosodnátok! ;) Max a jövő hónaptól. :blink: Hu, az már holnap lesz! Akkor meg telefonálok, mert hó elejére ígérték a javítást! "Oszi bátyám, egy kis Hubit?" :D Képek a műtétről? ;) képek nincsenek a beavatkozásról.... max. ha kéred, akkor a kötésről tudok...
Gepard Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 A piáláshoz kapcsolódva, be kell jelentenem, hogy most ittunk egy kis ágyaspálinkát anyukával :rolleyes:
szabot Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 A piáláshoz kapcsolódva, be kell jelentenem, hogy most ittunk egy kis ágyaspálinkát anyukával :blink: :rolleyes: Hm, ne nézzetek tudatlannak, és tippem is van, de azért megkérdezném: az meg milyen?
corsarulez Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Az olyan, hogy gyümölcsön érlelték a pálinkát, ettől zamatos gyümölcs ize lesz (pl szilva). :rolleyes: de nekem csak mézespálinkám van, az is a spájzban, messze.... és lusta vagyok felállni....
szabot Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Rulezke, Gepárd, küldjetek már át egy kis kóstolót! :blink: :rolleyes: Te nyuszi, az nem én voltam! Mindjárt itthagyom a melót és rohanok haza ellenőrizni a páleszt! Ja, Sanyi, a pálinka hiánytalanul megvan. Senki nem dézsmálta meg.
corsarulez Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 No azt hiszem lassan elvonszolom magam fürdeni.... Jóéjt nektek! :rolleyes:
szabot Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 No azt hiszem lassan elvonszolom magam fürdeni.... Jóéjt nektek! :rolleyes: Jó éjszakát!
Gepard Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Rulezke, Gepárd, küldjetek már át egy kis kóstolót! Én is kóstolóba kaptam. :rolleyes:
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Jó reggelt Mindenkinek! Jelentem tegnap sikerült egy kis megfázást is összeszednem... valószínüleg nem kellett volna azonnal kimennem a hidegre a "műtéti izzadás" után... :rolleyes: De a hóból is elegem van mostmár... az éjszaka 5-10 cm esett, most meg hétágra süt a nap! Mit is mondtam már korábban a télről? Hogy vége lehetne? :blink:
nyuszifül Elküldve Március1, 2006 Szerző Elküldve Március1, 2006 De a hóból is elegem van mostmár... az éjszaka 5-10 cm esett, most meg hétágra süt a nap! Mit is mondtam már korábban a télről? Hogy vége lehetne? :blink: Jó reggelt! Jobbulást! Én éjfélkor még lesepertem Hobit, de reggel még így is sok centi havat kellett újra letakarítanom :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Jó reggelt! Jobbulást! Én éjfélkor még lesepertem Hobit, de reggel még így is sok centi havat kellett újra letakarítanom :rolleyes: Reggelt! Nem kell izgulni, még 17 nap, aztán támadok! ;) Én leszek a Zsákos Frodó. :blink:
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Reggelt! Nem kell izgulni, még 17 nap, aztán támadok! :blink: Én leszek a Zsákos Frodó. :rolleyes: Nem izgulok... majd szólok a Józsefeknek meg a Benedekeknek! Nehogy ők elaludjanak!
corsarulez Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Reggelt! Nem kell izgulni, még 17 nap, aztán támadok! ;) Én leszek a Zsákos Frodó. :blink: Először nem esett le, miért irtad ezt.... :D Itt szép idő van, de hidegggg. :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Nekem pedig fogalmam sincs, hogy itt milyen idő van. A sötétitő függöny el van húzva (cimbora éjszakás volt, mától én is az leszek :rolleyes:), a konyhába meg még lusta voltam kicammogni.
corsarulez Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 De azért a monyitor előtt jó idő van, ugyi? Én ma legjobban a fizetésemet várom!!!! Jöhetne máár!
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 De azért a monyitor előtt jó idő van, ugyi? Én ma legjobban a fizetésemet várom!!!! Jöhetne máár! A monitor előtt kifejezetten kellemes az idő! :rolleyes: A táppénzem viszont nem nagyon várom. El lett tolva a lekönyvelése a két hónapnak, így nem 100%-os, csak 70, a kórházban tartózkodás pedig 60%. Most bukok 80000Ft-ot. Szóval le van magasról sz@rva a 10.-e... SzaboT, hogy megy a vadászat, van még fácán, vagy elvitte a madárvész? :blink:
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Én ma legjobban a fizetésemet várom!!!! Jöhetne máár! Nekünk az holnap jön....
Chyga Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 De azért a monyitor előtt jó idő van, ugyi? Én ma legjobban a fizetésemet várom!!!! Jöhetne máár! Fizetés??? Az meg mi?? :rolleyes:
corsarulez Elküldve Március1, 2006 Elküldve Március1, 2006 Vadászat?? Finom az őzpörkölt...! :rolleyes: Tudom, Csig nem lelkesedik, de mi, húsevők többségben vagyunk! :blink: ;)
Recommended Posts